you found me...<3
07 Jul 2012, 20:34
Klaus Lovel

Era o zi mult prea frumoasa ca sa stea in camera sa, impreuna cu colegele sale. Asa ca incepu sa colinde strazile si locurile in care mergea de obicei, asta pana cand se opri la un moment dat la magazinul cu dulciuri. Adevarul era ca avea si ea pofta de ceva dulce, mai ales ca nu mai mancase de mult ceva care sa o unga pur si simplu pe suflet si sa o indulceasca in asa fel incat sa se simta si ea bine in sfarsit. Nu facuse asta pentru ca tinea ea la silueta. Oricum nu avea sa se puna nici un gram pe silueta ei perfecta, insa pur si simplu uitase sa mai manance astfel de lucruri, mai ales ca nu avea aproape niciodata drum inspre acea directie in care era magazinul, dar nici cand lua mesele la Hogwarts nu se incumeta sa-si ia ceva dulce.
Asa ca in scurt timp intra in magazin si incepu sa se uite prin jur, asta pana cand se opri la o vitrina.

[Image: tumblr_m6ldkiE4sM1rrf9sa.gif]
But baby there you again, there you again making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head let it all go
Got you stuck on my body, on my body like a tattoo
And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you
So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night
And I know i’ve said it a million times
But i’ll only stay with you one more night
[Image: mry5h2.jpg] [Image: 33kgftz.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Jul 2012, 20:44
  • Se plimba dintr-o parte in alta a camerei fara o tinta anume. Isi duse mana la barbie si incerca sa se gandeasca cum ar putea sa de-a de acele hartii. Insa facu un gest de "las-o balta pe ziua de azi" dand cu mana si merse direct tinta spre dormitorul lui. Facu un dus rapid si merse la dulap pentru a-si alege cateva haine de o mica plimbare. Isi lua o camasa bleu si o pereche de pantaloni negrii, iar camasa si-o baga in pantaloni si era perfect, arata magnific. Isi lua tenesii negri si se uita inca in oglinda, zicandu-si:

- Mai frumos de atata nu se putea. Si apoi incepu sa rada de narcisismul lui bolnav. Se mai uita inca odata in oglinda si apoi iesi val-vartej pe usa din camera si apoi pe cea din conac. Isi puse ochelarii la ochi si continua sa mearga pana ajunse in Hogsmeade. Isi puse ochelarii pe cap si apoi continua sa mearga pana ajunse in fata la Lorzii Mierii. Intra pe usa si o tranti in urma lui salutand galant pe Rosie, cea care vindea.

Insa isi lua ochelarii de pe ochii si observa o tanara in fata lui. Arata al naibi de bine, insa incerca sa se abtina si ajunse drept in drept cu ea, zicand:
    - Ciocolata sau bomboane?

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

07 Jul 2012, 21:05
Se uita atenta la toate acele dulciuri si daca ar fi avut bani, le-ar fi cumparat pe toate. Se stramba usor la gandul ca trebuia sa aleaga doar cateva, asta daca vroia sa faca si economie, insa intr-un final se hotari sa ia cate ceva din fiecare. Dar, chiar inainte sa apuce sa o roage pe vanzatoare sa-i dea ce vroia, auzi o voce de barbat in dreptul ei. Vru sa o ignore la inceput, crezand ca poate nu vorbea cu ea, insa in scurt timp isi dadu seama ca de fapt ei ii era destinata acea intrebare. Asa ca isi intoarse capul spre el, zambind usor.
"Eu as vrea tot magazinul daca esti dispus sa-mi cumperi ceva... insa ma multumesc si cu o ciocolata", ii raspunse ea, razand usor.
Privirea ei se opri in a lui, fluturandu-si pentru cateva clipe genele. Nu-si intoarse privirea de la el, continuand sa-l priveasca usor curioasa.
"Dar... banuiesc ca ceri ceva la schimb pentru asta... Sau gresesc, tinere domn?", il intreba ea, mentinandu-si zambetul pe buze.

So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night
07 Jul 2012, 21:11 (This post was last modified: 07 Jul 2012, 21:11 by Klaus Lovel.)
  • Normal ca cerea ceva in schimb, doar ca nu era ce credea ea. Era ceva foarte simplu, insa i trecu prin minte acel lucru ca o sageata. De ce sa nu-l insoteasca la un suc rece? In plus afara era o caldura infernala si sigur un fresh de portocale sau ceva racoritor avea sa-i pice bine si lui si ei. I intoarse zambetul insa el afisa unul sarmant, tipic lui. Isi trecu o mana prin par si i facu un semn lui Rosie sa vina, iar aceasta se apropie de el, zicand:
    - Da?
    -Vreau sa o lasi pe tanara domnisoara sa-si aleaga ce vrea din magazin si treci totul in contul meu sau al tatalui meu. zise el privind-o dulce ca apoi sa-si indrepte privirea catre tanara.

- Iti poti alege ce vrei, iar in schimb iti cer sa ma insotesti la o cafenea la o racoritoare, fac cinste. Zise el sperand sa-i accepte oferta apoi isi alesese si el o ciocolata, trebuia sa-i duca ceva surorii lui caci se apropia ziua ei cat de curand si trebuia sa se pregateasca din timp.

07 Jul 2012, 21:17
Il privi in timp ce vorbea cu vanzatoarea, intorcandu-si in scurt timp privirea din nou spre el, ochii ei fixandu-i pe ai lui. Zambea in continuare, insa nu putea sa inteleaga de ce trebuia sa faca asta. Totusi, nu incepu sa se intrebe in minte tot felul de intrebari cu care sa-si bata capul, intorcandu-si privirea spre vanzatoare, cerandu-i doar o ciocolata. Isi intoarse privirea spre el din nou, privindu-l din nou fix in ochi.
"De unde sti ca poate nu sunt deja cu altcineva... altcineva care sa fie gelos ca m-as intalni cu tine...?", il intreba ea, provocandu-l intr-un fel sau altul la un mic joc.
Acum ramase in continuare in loc, asteptandu-i raspunsul, vrand sa vada daca avea sa fie in continuare la fel de increzator in sine precum parea sa fie acum.

07 Jul 2012, 21:25
  • Incepu sa pufneasca in ras. Dar ce facea rau? Nu o agresase sau i facuse ceva astfel incat sa-l faca pe altul gelos. Isi dadu ochii peste cap teatral si o privi pe tanara pret de cateva secunde. Isi puse mana la barbie si i facu semn lui Rosie sa se retraga ca apoi sa zica:

- Din cate vad esti singura si in plus nu am facut nimic rau ca te-am invitat la un suc, nu te-am agresat ci doar ti-am facut o oferta, e strict problema ta daca o accepti sau nu.

O privi apoi sfidator dar in acelasi timp cu un aer de barbat sarmant si plin de el chiar daca nu era deloc plin de el, insa i placea sa mai faca asta cateodata, de ce sa nu o faca? Isi trecu o mana prin par apoi lua o punga de bomboane incepand sa manance din ele, i oferi si tinerei sa ia din punga ca apoi sa astepte un raspuns, normal ca voia unul pozitiv si ca ea sa accepte oferta dar i era indiferent, voia sa o cunoasca, insa nu avea sa o forteze sau ceva de genul niciodata, i placea sa fie un gentleman cu femeile.

07 Jul 2012, 21:37
Isi dadu ochii peste cap cand il auzi. Fusesera doar niste vorbe care nici macar nu erau serioase, iar el nu facuse decat sa le ia in serios.
"Pai, nu am zis asta ca si cum as fi cu cineva si ar trebui sa te simti amenintat... A fost doar o mica incercare sa vad cum reactionezi si ai reactionat mai serios decat ma asteptam... Insa, accept totusi sa merg cu tine, chiar daca am cateva retineri in ceea ce te priveste... Dar fac asta doar ca sa-mi platesc ciocolata!", ii raspunse ea amuzata la final, ridicand un deget amenintator, privindu-l in acelasi timp adanc in ochi.
Lua in scurt timp o bomboana din punga lui, apoi incepu deja sa o ia inainte, in timp ce savura usor bomboana, stiind ca el oricum avea sa vina dupa ea.

07 Jul 2012, 21:58
  • Surase scurt, chiar daca tanara o facea doar din obligatie, ei bine mergea si asa, va vedea ea ca pe parcurs i va placea. Isi indrepta privirea catre Rosie si mai lua doua bomboane ca apoi sa-i lase ei punga facandu-i cu ochiul, aceasta rosind instantaneu. Avea o simpatie aparte pentru ea, o cunostea demult si in plus lucrase la tatal lui la firma, era de o varsta cu el dar avea multa experienta in magie si celelalte lucruri. Isi musca buza inferioara si i facu cu mana cand i dadu bratul tinerei de langa ca sa mearga spre cafenea.

I deschise usa lasand-o sa mearga in fata, caci era un gentleman si niciodata nu ar fi mers in fata unei tinere cand era usa deschisa, era un gest nechizbuit si total aiurea, dadeai dovada ca erai un porc de clasa inalta. Isi trecu o mana prin par si continua sa o tina pe tanara la brat pana ajunsera la cafenea iar pe drum zise:
    - Tot nu ti-am aflat numele, eu sunt Klaus..Klaus Lovel! zise el apropiindu-se de urechea ei soptindu-i parca.

Ajunsera la cafenea si o lasa din nou pe ea in fata sa mearga iar apoi alesesera o masa intr-un colt mai retras. Facu un semn chelneritei sa vina si el isi comanda un fresh de portocale iar tanara trebuia sa zica si ea ce dorea.

07 Jul 2012, 22:08
Nu-l lua de brat decat dupa ce iesisera din magazin, privindu-l apoi in timp ce mergeau. Ce-i drept o cam surprinsese faptul ca el se purta cu ea atat de respectuos, lucru la care chiar nu prea se astepta, cel putin nu din partea lui. Insa, se parea ca aparentele inselau din nou, si trebuia poate sa fie mai atenta decat de obicei la persoanele din jurul ei.
Auzindu-i in scurt timp soapta, o facu pur si simplu sa se simta ciudat. Inghiti in sec, incercand sa nu se lase prada farmecului sau, intorcandu-si privirea din nou spre el, deoarece pana atunci o tinuse in fata.
"Callie... si doar atat pentru moment... Restul va trebui sa depui mai mult efort ca sa-l afli", ii raspunse, zambindu-i din nou usor, in stilul ei caracteristic.
In scurt timp ajunsera si la cafenea si el din nou dovedi faptul ca fusese bine crescut. Se asezara in scurt timp si la masa si ea ceru acelasi lucru ca si el. Isi intoarse apoi capul spre el, privindu-l din nou cu un zambet pe chip, poate de data asta usor mai dulce. Isi puse usor in acelasi timp antebratele pe masa, sprijinindu-se pe ele.
"Si deci... Klausel... Ce faci tu de unul singur in compania unei eleve..? Pentru ca sincer nu arati de parca ai fi un elev, iar in plus, nici nu te-am mai vazut pana acum... ori poate n-am fost eu destul de atenta...", il intreba ea, continuand sa-l priveasca zambind.

07 Jul 2012, 23:22 (This post was last modified: 07 Jul 2012, 23:22 by Klaus Lovel.)
  • Surase scurt cand isi auzi mica porecla, insa se incrunta instantaneu dar o facuse calm caci tanara era prea frumoasa sa se enerveze pe ea, in plus era un gentleman. In sfarsit i veni bautura si luase cateva guri ca apoi sa isi indrepta atentia si privirea catre tanara, zicand intr-un mod sarmant:

- Zice cineva ca e interzis? As putea zice ca esti soramea, caci semeni chiar cu Agnes..care e sora mea mica si roscata..zise el stiind ca Agnes era sefa de casa la ochi-de-soim. Sincer, nu prea ai avut cum sa ma vezi caci am terminat acum doi ani la Hogwarts si am hoinarit prin Franta la parinti mei mai mult doar acum stau la conacul Lovel cu sora mea care mai vine prin vizita din cand in cand.

- Dar tu, ce faceai prin Hogsmeade, Callie? zise el cu un accent frantuzesc numele ei ca apoi sa isi indrepte privirea catre ea.