|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
09 Jul 2012, 22:58
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Incepu sa rada si cazu in fund in ditamai balta cand Hassy sari pe ea si incepu sa latrem jucandu-se cu ea. Incepu sa o mangie si o privi pret de cateva secunde, ramase la fel..ea mereu avusese o obsesie pentru catelusi, orice tip de rasa..iar Hassy i ajunsese la inima de prima data. Se ridica de acolo si brusc isi aminti de momentele cand mergea sa se plimbe cu Hassy iar Sebastian cu Blade stateau linistiti pe iarba moale si apareau ele si le stricau toata linistea, dar nu le pasa..erau momente inedite. Insa, i trecu o idee prin minte, daca tot se reintalnisera trebuiau sa faca ceva care sa le aminteasca de fiecare prostie.
- Hai sa jucam un joc..eu cu Hassy ma ascund, iar tu cu Blade ne cautati..dar nu trisati! Zise ea privindu-i sceptica apoi merse spre Sebastian si il impinse incet cu fatza la perete, iar pe Blade langa el, zicand:
- Numeri pana la 20...fara magie si fara trisat, altfel o patiti! Zise ea si apoi o lua din loc cu Hassy mergand in castel, undeva sa se ascunda..trebuiau sa gaseasca o ascunzatoare buna. Isi prinse parul intr-un coc lejer si i facu semn catelusei sa o urmeze si ajunsera intr-un final in pod..de unde se vedea totul din Hogwarts, toate Imprejurimile.
- Cred ca aici e bine.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
09 Jul 2012, 23:08
|
|
Si ce primesc daca te gasesc? o intreab dar, ea dea plecase.
Marai putin si incepu sa numere ca protu pana la 20, bine Blade la oprit pe la 10 si ii facu semn sa merga dupa el. Se transforma in lup si inceura sa alerge prin castel in cautarea lor. Pe drum, erau sa fie prinsi de Flich, au latrat la Dna Norris, apoi au simtit parfumul fetei. Se uita unul la altu dand din coada si o i-au la fuga spre pod dar, nu intra ca tancurile, intra incet aproape nesimtiti. Hassy ori cum nu era atenta la ce se intampla in jurul ei asa ca Sebastian putea sa le sperie pe amandoua.
Se face iar om si se duce usor in spatele blondinei si ii pune mana pe umeri strigand odata cu Blade care incepuse sa latre.
|
|
09 Jul 2012, 23:13
(This post was last modified: 09 Jul 2012, 23:13 by Wanda J. Bennet.)
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Se uita la privelistea minunata care era superba, luna, stele, cerul innorat si ploaia care cadea inca usor peste Imprejurimile castelului. Ofta scurt, i venea sa planga doar pentru faptul ca plecase de aici, avea de adus multe multumiri scolii ca ajunsese unde era acum si era o vrajitoare iscusita, i placuse mereu sa invete si era printre primii in clasa, fiind si sefa de promotie. Ofta scurt din nou si inghiti in sec insa simti cum cineva o prinde de umeri si brusc Sebastian incepu sa urle odata cu Blade, facand-o pe tanara sa se sperie groaznic. Ura mereu fazele cand o speria baiatul si la fel si Blade se invatase din cauza viperinului si acum si la conac cainele facea asta. Insa isi aminti de cuvintele baiatului "Ce primesc daca te gasesc?"...
- Ai zis parca..ce primesti daca ma gasesti, ce vrei? Zise ea incrucisandu-si bratele la piept privind spre el, curioasa de ce va alege.
|
|
09 Jul 2012, 23:21
|
|
Incepu sa rada cu lacrimi, dandu-se in spate, de tipatul fetei si de fata pe care o facuse. Era adevarat, era vina lui ca Blade facea si el asa dar, era amuzant mai ales Hassy care incepea sa tremure speriata si labradorul se duce ala ea si o lingea si isi freca capul de el ei, erau asa draguti, sau asta faceu de obicei, acum nu prea vedea ce faceau.
Se aproprie de ea, cu mainile incrucisate la piept mijind ochii.
Ce-mi oferi? Tu trebuie sa alegi si nu, nu-mi poti da o palma sau orice lucru violent, "fi si tu mai pozitiva".o citeaza el de cand era la castel.
Ii placea sa-i faca asta dar, de obicei tot ii dadea o palma si dca facea asta si acum avea de gand sa o gadile pana murea de ras pe acolo. Ii mai facuse asta odata dar, sprea sa-si aduca aminte de greseala.
|
|
09 Jul 2012, 23:26
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Isi puse mana la barbie facandu-se ca gandeste. Ce putea sa-i ofere? Pufni scurt in ras si se incrunta prima data cand acesta rase de tipatul ei. Il invatase prost si pe Blade sa o sperie mai ales dimineata cand sarea peste ea in pat si i strica somnul, in fiecare dimineata la sapte! Era groaznic, dar totusi era catelusul ei si il iubea.
- Ei bine, tu l-ai invatat prost pe Blade, mereu dimineata la sapte sare peste mine in pat si incalce toata patura..si dupa fuge! Zise ea incepand sa rada aducandu-si aminte ca asa facuse si azi dimineata, proaste obiceiuri. Isi arcui usor o spranceana, apropiindu-se de el, zicand:
-Mai pozitiva zici... Zise ea si i trase o palma usor, incet incat era sigura ca el nu o simtise, dar ei bine avea sa faca tam-tam din asta. Insa brusc isi aminti ca ultima oara cand facuse asta o gadilise pana murise de ras, retoric vorbind. Isi marii ochii privind catre el si dadu din cap negativ de mai multe ori,zicand:
- Nu, nu nu..nici sa nu te gandesti! zise ea incepand sa rada si o lua la fuga pe scara care ducea din pod spre acoperis.
|
|
09 Jul 2012, 23:43
|
|
Simti acea palma si o prinde inainte sa apuce sa o i-a spre scari. O trage inapoi si incepe sa o gadile - stiind ca nimeni nu-i va auzi.
Eu iti zic sa fi pozitiva si tu ce faci?o intreaba continuand sa o gadile.
Stia ca nu o sa se opreasca pana ea nu murea de tot de ras si ii dadea altceva in schimb. Asa i-a facut si ultima data si a durat putin pentru ca ea sa gadila usor si nu rezista mult.
Hassy se tot plimba pe langa Blade si se freca cu capul de gatul lui aratandu-i ca e mascul sau alte chestii. Catelusa sa indragostit, nasol de ea si de el. O sa insemne ca trebuie sa se vada mai des decat putea sa creada el.
|
|
09 Jul 2012, 23:46
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Tresari brusc cand acesta o prinse de mana si ajunse sa o gadile. Incepu sa rada instantaneu pana ajunse sa o doara burta si se desprinse din mana lui, zicand:
- Bine bine! Ai castigat, zi ce vrei..si nu nu-mi veni cu replica "ce ai de oferit?" caci nu merge...si repede pana nu ma razgandesc. Zise ea incepand sa rada ca apoi sa-si aseze maieul pe ea care era total sifonat, insa era si uda leoarca si sifonata si ciufulita, putea sa arate mai rau de atat? Insa isi dadu ochii peste cap si continua sa se uite la el si apoi la Blade si Hassy..pe care nu-i intelegea, se muscau, se bateau si apoi se mangaiau..exact ca doi indragostiti, nu voia sa-si imagineze conacul plin de catelusi..groaznic, chiar daca i placeau animalele.
|
|
10 Jul 2012, 00:07
|
|
O privea mijind ochii si astepta sa vada ce ii va oferi blondina. Bine inteles ca ea nu spunea dar, nu ii era greu sa se gandeasca.
Care e cel mai frumos gand care-ti vine in minte cand te uiti la mine? Inafara de pat.ii spune ultima parte tachinand-o.
Ii placea sa-i faca asta dar, vroia sa vada la ce se gandea fata cand se uita la el si mai ales ce avea sa-i ofere. Astepta in timp ce se uita la Hassy si la Blade care se frecau, se musca, sareau pe acolo si aratau asa draguti impreuna dar, nu vroia sa ii vada facand altceca chiar daca Blade o c-am darama.
Face ochii mari si ramane mut putin.
Baaa...nebunule, lasa-mi fata in pace ca n-am chef sa alerg prin castel dupa catelusi.ii spune razand.
|
|
10 Jul 2012, 00:17
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Isi arcui o spranceana cand Sebastian se rasti la Blade intr-un mod haios si merse spre el, impungandu-l cu degetul aratator in piept, zicand:
- Hei, lasa-l pe Blade in pace..altfel..altfel vezi tuu! Zise ea ramanand fara replica ca deobicei. Ramase usor surprinsa cand i puse intrebarea aceea, la ce se gandea ea cand se uita la el? Nu stia ce sa zica, o blocase pur si simplu dar totusi i veni o idee prin minte, una scurta si iute ca vantul caci nu putea sta pe ganduri cand venea vorba sa-i raspunda, caci altfel ar fi tachinat-o ca mereu castiga in fata ei.
- Pai ultima parte care ai zis-o..mi-ai furat vorbele.. zise ea incepand sa rada. Glumesc..n-ai sa ajungi tu in patul meu prea repede..deci la ce ma gandesc eu cand ma uit la tine? Nu stiu, am multe lucruri in minte si m-ai blocat cu asta. Zise ea incruntandu-se usor privind la Hassy cum il fugarea pe Blade si zise:
- Hei?! Acuma cine violeaza pe cine?!
|
|
10 Jul 2012, 00:25
|
|
Se uita la fetita lui perversa si incepu sa rada.
A invatat de la taticul ei.ii spune razand.Bine, faceti ce vreti dar tu, cine zice ca trebuie s ajung in patul tau? Ale meu e mai aproape.ii spune razand.Aolooo...ma rog de tine sa-mi dai ceav bun si repet, nu o palma ca te pun pe jos de la gadilat.ii spune chicotind si ciufulind-o.
Trece pe langa ea si ramane uimit de scena vazuta. Isi pune o mana in san iar cu cealalta isi sprijna capul. Se uita minunat la ce faceau catei in fata lui.
O sa fim bunici. Vezi ca a mea poate face pui.ii spune intorcandu-se cu fata la ea razand nelasand-o sa vada ce fac ei acolo.Te rog frumos, au nevoie de intimitate.ii spune incercand sa para serios desi il bufnea un ras de tampit.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|