Thread Closed 
Legacy of blood
11 Jul 2012, 00:35
Simti peretele in spate, dar nici nu ii pasa, continuand sa il sarute.Cand acesta rupse sarutul zambi incet si isi impletici degetele cu ale lui.Zambi iesind din casa si vazand ca Herra , Hassy si cei doi prieteni a lui Sebastian erau acolo.
Cand acesta ii spusese ca trebuia sa plece si ca se vad mai incolo, simti un gol in stomac, dar doi devoratori aparusera in fata ei privind-o rece.
-Jhonny vrea sa mergi la el acum. spuse.
Dadu afirmativ din cap, Herra se transforma in tigrul normal si disparusera intr-un nor de fum, ajungand in fata lui Jhonny. Acesta ii intinse o roba si si-o puse pe ea.
-De ce ai nevoie? intreba calma,dar pe un ton rece.
-Nu tu ti-ai facut treaba, dar nu deasta te-am chemat. spuse barbatul, prinzand-o de barbie si privind-o in ochi.
Ii dadu mana la o parte, Herra maraind.
-Ce mai vrei de la mine ? Mi-am ispasit pedeapsa pentru ca te-am plesnit, nu m-am mai putut misca doua zile dupa toate acele blesteme, ce ma mai pui sa fac acum? intreba deja usor exasperata.
O prinse de roba, trantind-o in perete, satena tusind.
- In primul rand sa nu mai comentezi si in al doilea am o noua misiune pentru tine. marai stand in fata ei.

[Image: piperm11.png]
Find all posts by this user
11 Jul 2012, 00:44
Apare la conac si trece de porti vazand cum apar alti devoratori ducandu-se tinta spre biroul lui Jhonny. Hassy marai si o i-a la fuga spre conac, la fel facand si Sebastian cu Dimitri si Ed. Stia ca nu era ceva in regula cand micuta lui o i-a la goana in halul asta asa ca o ruma pana ce intra in conac. Urca scarile in viteza si se indreapta cu pasi mari spre usile, camerei barbatului. Aude vocea lui Ale si pe el cum ii spunea ceva dar, nu prea intelegea asa ca deschide usile cu piciorul si intra nervos in camera privindu-l rece. Arata de parca totul se terminase asa ca, doar astept sa vad ce are de spus. Hassy era aproape de ei si il maraia nervoasa latrand din cand in cand gata sa sara sa-l sfasie. Ii priveste fata si vede cicatricile de la catelusa.
Incepe sa rada si se aproprie de el ranjind.
Imi place noua ta fata.ii spune si o trage pe Hassy de langa el si o tine cuminte.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
11 Jul 2012, 00:51
Satena marai, iar Jhonny o prinse de gat privind-o ucigator.
-De ce nu te-am omorat cand am avut ocazia? o intreba pe satena.
-Pentru ca mai ai nevoie de mine deaia.Cine iti mai face treburile murdare daca ma omori? intreba satena enervata.
Ii dadu mana la o parte, dar Jhonny nu se lasa in fata ei, prinzand-o de roba si trantind-o de perete din nou.
-Sebastian, ar trebui sa iti inveti iubita sa aiba ciocu mai mic. O am pe mama ta nu uita lucru asta si nu imi e greu sa o omor . marai Jhonny privind-o urat.
Satena inlemni pentru cateva clipe, si il impinse prinzandu-l de roba si trantindu-l ea de perete.O calca deja pe nervi iar asta nu era tocmai de bine.
-Sa nu indraznesti sa te atingi de ea. Nu iti e de ajuns ca ma poti juca cum vrei tu, ca omor pe cine vrei tu si mai ales ca nu iti comentez doar cand esti un mare dobitoc? marai.
Herra marai la Jhonny, mergand la Sebastian si impingandu-si putin capul in mana acestuia.
Jhonny se intunca, impingand-o pe tanra de langa el, destul incat aceasta sa isi piarda echilibrul si sa pica. Barbatul se lasa putin cat sa o ridica de roba si sa murmure ceva. A nu stiu cata oara fusese trantita de perete, de data aceasta tanara gemand de durere.
-Ai face bine sa taci si sa nu mai comentezi. Ai aici urmatoarea misiune, daca in 24 de ore nu e gata, poti sa iti iei adio de la Sebastian, ca o sa mori. marai.

11 Jul 2012, 01:03
Privi scena inmarmurit si se abtinea cu greu sa nu se duca sa-i traga un pumn de sa-l scoata prin peretele din fata lui. O simti pe Herra langa el si o mangaie ca sa se calmeze amandoi dar, al el era mai greu.
Picatura care a umplut pafarul a fost atunci cand o vazu pe jos dar, l-au prins baietii inaite sa faca vreo prostie ca mai apoi sa o vada in perete. Se smuceste din stramsoarea baietilor si se duce sa-i traga un pumn in gura de il trimite in perete, aproape prin el.
Se aproprie de Ale si ii i-a fata in maini sarutand-o pe frunte si ii da foaia apoi o roaga sa-l astepte pe hol, trimitand-o si pe Hassy cu ele.
Revine cu privirea asupra lui Jhonny abtinandu-se sa nu-l dea cu capul de toti peretii.
Ce vrei de la noi? Inafara de o mama de bataie sora cu moartea.ii spune rece si nervos avand bagheta pregatita sa-l faca sa regrete ca sa atins de satena.

11 Jul 2012, 01:11
Se ridica cu greu de jos, iar cu lui Dimitri iesi pe hol , sprijiindu-se de perete si multumindu-i acestuia.
Ofta incet, Herra frecandu-se incet de piciorul ei.
Jhonny se enerva, dandu-l pe Sebastian la o parte si il privi rece, la fel si pe cei doi.
-Am nevoie de voi pentru o misiune. In Azkaban este un lant de argint, care este foarte puternic si am nevoie de el. Trebuie sa mergeti dupa el, nu imi pasa care dintre voi trei mi-l aduceti. spuse calm.
Satena icni de durere cand se misca, si isi musca usor buza oftand si isi inchise incet ochii.
-Si data viitoare spune-i Aleksandrei ca nu mai scapa doar cu o lovitura de perete.Se pare ca nu ia ajuns acele doua zile in care nu s-a mai putut misca. spuse calm. Ori o potolesti tu, ori o imblanzesc eu de nu se mai vede.continua calm.
Herra intra in marea sala unde se afla Jhonny si sari pe acesta maraind si dandu-l de podea. Satena intra in camera cu greu, spunandu-i Herrei sa se opreasca, dar aceasta continua sa maraie la Jhonny, muscandu-l destul de puternic de gat, sangele incepand sa se prelinga pana pe roba acestuia.

11 Jul 2012, 01:18
Sebastian incepe sa rada sadic si il roaga pe Dimitri sa o ajute sa iasa de acolo si sa o vindece. Se aproprie de felina si o mangaie mandru si ii spune sa se dea jos ca nu e bine ce face. Il ridica pe bou de jos si il arunca intr-un scaun apoi ii pune o carpa pe rana.
Nici Herra nu e de acord cu tine, la fel ca mine.ii spune devenind serios.Data viitoare, cand te mai atingi de ea, te fac una cu pamantul si crede-ma ca nu te mai ridici din pat o luna. Cat despre lantul de argint, ma mai gandesc daca ti-l aduc, cine stie pe cine omori daca il ai in mana.ii spune apoi pleaca de langa el.Ce vrei sa faci cu el? Daca minti, o las pe Herra sa te faca snitel.ii spune razand si asteapta raspunsul de la el.
Nu mai rezista mult, tremura de nervi si cu greu isi pastra controlul ca sa nu-l desfigureze dar, stia ca nu putea sa faca asta acolo fiind atatia care il urau si ar fi facut orice sa-l vada mort.
O tinea pe Herra cuminte ca nu cumva sa sara pe el dar, daca isi i-a mana de pe ea, asta nu mai vede soarele.

11 Jul 2012, 01:26
Satena il prinse pe Sebastian de mana , vazand ce facuse Herra, dar Jhonny o meritase din plin. Incerca sa il calmeze pe baiat, in timp ce il privea pe Jhonny calma.
- Sunt niste prieteni vechi care trebuia sa mi-o plateasca.Nu ma ating de nici unul dintre voi, asa ca ati face bine sa imi aduceti medalioanul, sau voi cauta pe altcineva sa o faca. spuse calm, tinandu-si mana pe acea carpa de pe rana.
Satena era mai bine acum, datorita lui Dimitri care ii vindecase ranile care fusesera destul de urate din cauza lui Jhonny.
-Puteti pleca si Aleksandra , mama ta vrea sa vorbeasca cu tine. spuse barbatul.
Aceasta se incrunta privindu-l.
-Foarte bine, eu nu. Poti sa ii zici ca nu are rost sa ma caute. murmura.
Herra se mai potoli, dar tot vroia sa sara pe Jhonny, daca nu o tinea Sebastian ar fi sarit direct , omorandu-l pe loc.

11 Jul 2012, 01:42
Incepu sa rada si o i-a pe satena de mana si pleaca de acolo, trand-o mai mult pe Herra de langa Jhonny. Trage odata, de doua ori, a treia oara isi foloseste ambele maini si reuseste sa o micte putin.
Daca nu te misti o v**** pe Aleksandra.ii spune serios si imediad se misca in fata lor.
Incepe sa rada si se indreapta spre iesire. Ii priveste pe baieti facandu-le semn sa se duca ei si daca au nevoie de veda sa-l cheme. Opriveste pe Ale si ii zambeste putin stangaci.
Deci, ce vrea "dragutu" asta de la noi?o intreaba aratand spre foaia din mana ei.

11 Jul 2012, 01:50
Incepu sa rada, cand vazu ca Herra se misca doar cand acesta baga o scuza , legata de satena.Il urma calma catre iesire , cand se vazu pe hol ofta ceva mai usurata.
Era in stare sa se intoarca si sa il spanzure pe Jhonny, dar se abtinu sa nu faca o prostie, stiind cati devoratori ar da orice sa o omoare pentru ca il plesnise pe idiotu acela de conducator.
Privi foaia din mana ei, si uitase de ea, daca nu ii spusese Sebastian sigur i-ar fi dat foc.
-Ceee? aproape ca tipa dupa ce citise. Este nebun sau se face?Asta e moarte sigura. marai satena .
Se intoarse pe calcaie, incepand sa mearga spre biroul acestuia, dar Herra marai odata la tanara, punandu-se in fata ei, taindu-i calea.
Satena trebuia sa intre in Ordinul Pheonix , pentru a face rost de un alt medalion si sa omoare trei oameni de la Departamentul de punee in vigoare a legilor magice.
Era periculos, dar trebuia sa o faca , ca altfel nu va rezolva absolut nimic.
-Trebuie sa ma infiltrez in Ordin sa omor trei oameni de la un Departament si sa iau un medalion care este la unul dintre ei. spuse privindu-l pe Sebastian, inca fiind pe punctul de a merge sa il ia de cap pe Jhonny si sa il dea de toti peretii.

11 Jul 2012, 01:58
O i-a de mana si o baga in perete privind-o serios.
Daca te mananca in fund spune-mi ca te rezolv mai frumos ca asta. Si daca nu faci ce-ti spune dragutu asta, ce-o sa se intample? Nu te poate omoare ca dupa o sa vada cum e sa te i-a dracu de mana.ii spune serios privind-o atent.
Sa se infiltreze in Ordin si sa omoare trei oameni? Pai iti pui tot Ordinul in pat plus Hogwarts-ul. Nu avea de gand sa o lase sa se duca sa faca asa ceva si nici daca se ruga de el nu o va face. O trimite pe Hassy sa se duca dupa Mark si sa se intalneasca la Uret in noapte unde se intorc acum cei doi.
Tu n-o sa faci nimic.o intreaba serios asezandu-se pe scari si pe ea o trage in bratele lui avand mana peste a ei.

Thread Closed