|
11 Jul 2012, 13:47
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Surase scurt cand observa ca baiatului chiar i placea camera, defapt cui nu-i placea? Incepu sa chicoteasca usor, a cui fusese conacul? Ei bine se zvonea ca pe aici statusera o familie de varcolaci, care mai tarziu au fost ucisi de catre Devoratori. Insa ea nu era sigura de povestea asta caci povestile puteau fi doar niste barfe aruncate in vant. Dadu absenta din umeri si il privi pret de cateva secunde cu cartea aceea in mana, zicand:
- Uhm..nu stiu, se zvoneste ca ar fi stat aici o familie de varcolaci si apoi de vrajitori iscusiti, insa nu stiu sigur..tot ce stiu e ca zilele trecute am observat asta, doar pe ultima usa nu am intrat. Scrie pe ea "interzis" si nu am indraznit sa intru singura, nu vreau inca sa dispar de pe fatza pamantului. Zise ea razand ca apoi sa se minuneze din nou de frumusetile acestei camere.
-Nici nu stiu ce e locul asta..am gasit foarte multe chestii de varcolaci si carti despre vrajitori, de exemplu asta. Zise ea si i arata o cutiuta frumos aranjata in care se afla un medalion cu un pandativ in forma de dinte de varcolac, insa nu indraznise sa-l atinga.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
11 Jul 2012, 13:56
|
|
O asculta atent pana auzi despre usa si raji ca prostu la ea. Se uita la lantisor dar, nu il atingea nici el, cine stie in ce se transofra daca atingea chestia aia. Lasa cartea sa-i cada din masa si zambi la Caroline luand-o de mana mergand incet spre iesire.
Hai sa vedem ce e in ultima camera.ii spune bucuros.Sti ca nu i-au in seama chestiile de genul asta.termina el de spus ranjind.
Partea cu interzisul era cea ai amuzanta chestie a lui. Ii placea sa-si bage nasul peste tot, mai ales acolo unde se presupune ca nu are voie, pentru el nu conta. Curiozitatea lui nu la lasat niciodata in pacea, deaia si invata asa mult la scola pentru ca ii placea sa afle cat mai multe lucruri.
|
|
11 Jul 2012, 14:03
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Inghiti in sec si puse cutiuta aceea la loc, niciodata nu se stia cand avea nevoie de ea. Ofta scurt si se lasa trasa de catre Sebastian de-a lungul holului sau tunelului acela pana ajunsera fata in fata cu usa aceea care era protejata de o aura anume.
I facu semn lui Sebastian sa se de-a cativa pasi in spate si isi scoase bagheta zicand o incantatie veche, de a varcolacilor caci si ea era unul dintre ei, stia tot ce se putea despre ei..insa, viperinul nu stia ca si Joseph era, iar ea devenise varcolac in momentul in care el o muscase. Ofta scurt si incerca sa-si adune gandurile iar aura disparu rapid.
- Ei bine, daca tot esti "Curajosul" te invit pe tine sa faci onorurile. Zise ea razand si il lasa pe el sa mearga in fatza, ea chiar nu voia sa faca asta ci era mai mult speriata, cine stie unde aveau sa ajunga din nou daca mergeau. Merse in urma lui Sebastian si observa o ditamai camera plina de schelete de varcolaci.
- Ti-am spus eu ca nu e bine ce facem! Zise ea tinandu-se de el, prea multa sobritate pentru ea.
|
|
11 Jul 2012, 14:17
|
|
Deschise usa razand si intra in camera vazand schelete peste tot. Incepu sa rada se intra mai mult facand lumina cu ajutorul baghetei.
Varcolaci? Asta imi lipsea sa vad.spune amuzant privind scheletele.
Era ciudat totusi, preau ca ar fi fost torturati sau lasati sa moara e foame si de sete sau poate varcolacii au fost omorati cu sange rece. Se uita mai atent la unul din ele care era legat cu un lant de argind si cu multe cutite in el.
Nu-ti sugerz sa te atingi de ala, poate se trezeste.ii spune in gluma ultima parte chiar daca vorbise serios depsre partea cu atinsul.
Nu era bine sa ii atingi in general, nu stiai ce vraja aveau asupra lor si nu aveai de unde sa sti cum o sa reactioneze cineva ca ei. Varcolaci vrajiti care se trezesc din somn si misuna ca niste zombii pe aici, asta lipsea.
|
|
11 Jul 2012, 14:22
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Inghiti in sec si simti cum mai lesina acolo, din cauza ca.. si ea era unul doar ca nu unul complet si nici nu voia sa fie, nici macar nu ceruse asta si totusi idiotul de Joseph o facuse. De aceea il refuzase atunci, de aceea il evita si sper sa moara in chinuri. Isi reveni la scurt timp din chestiile astea si continua sa cerceteze camera dandu-i o palma peste brat lui Sebastian cand il observa asa haios.
- Nu zi nici macar in gluma asta..cine stie de cate secole se afla astia aicia..in plus.. Insa nu apuca sa zica nimica caci din curiozitate puse mana pe unul dintre cutitele infipte in varcolaci si brusc din camera aceea amandoi se trezira..in mijlocul unei jungle. Bine, de ce mereu trebuia ca ea sa faca o prostie si sa nu-l asculte pe viperine? Insa era ciudat, ajunsesera langa o cascada, in mijlocul junglei unde misunau tot felu de insecte, animale..si creaturi?
- Alta data adumi aminte sa te ascult cand imi zici sa nu ating nimic. Zise ea privindu-l cu o spranceana ridicata.
|
|
11 Jul 2012, 14:29
|
|
Ar fi vrut sa-i spuna ceva dar, nu apuca nici sa o opreasca ca a atins un cutit. Isi da ochii peste cap si ii prinde mainile intre ale lui.
Daca te mananca in fund te scarpini dar, nu asa.ii spune privind in jur.
Junga, insecte, animale, cascada? Isi scutura capul privind in jurul lor.
Cred ca-ti bati joc de mine....Caroline, asta e o iluzie.ii spune dandu-i drumul la maini dar, o tinea de umar ca sa nu se miste.
Simtea inca mirousl de putreziciune din camera si toata acea atmosfera era o vraja pusa pentru curiosi. Bine, c-am lipsise la lectiile astea si nu stia cum sa scape dintr-o cheste de genul asta asa ca, se uita la blondina.
Eu am chiulit...cum scapam de asta?o intreba ranjind nevinovat.
|
|
11 Jul 2012, 14:34
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Isi dadu ochii peste cap, i venea sa-i de-a o palma pentru replica aceea dar nu avea timp de asta. El stia ca ea era ca un vulcan cand se enerva si nu mai tinea cont de persoane, insa asta se intampla rar si spre norocul lui nu acum. Isi dadu o palma incet peste frunte si zise:
- Ei bine faptul e consumat si nici macar ce-a mai reusita gluma a mea nu arata asa. Zise ea destul de serioasa cu o spranceana arcuita, simti un miros..un miros ciudat, un alt varcolac se afla prin apropiere si de ce simtea ea asta? Chiar daca nu era un varcolac complet avea simturile bine dezvoltate. Il prinse pe baiat de mana si se urca intr-un copac observand cum celalat varcolac se apropie si incepu sa miroase, simtindu-le mirosul la amandoi. I puse mana la gura din nou facandu-i semn sa taca, varcolacii chiar daca aveau simtul mirosului dezvoltat al vazului nu era chiar asa. Inghiti in sec si bataile inimii deveneau tot mai intense, voia sa plece ala cat mai repede. Dupa cateva minute varcolacul strain pleca si ea se dadu jos din copac cu ajutorul lui Sebastian si isi scutura mainile, zicand:
- Ar fi bine sa cautam o iesire...sunt o gramada de varcolaci aici, i simt. Zise ea ingrijorata.
|
|
11 Jul 2012, 15:05
|
|
Inafara ca se trezi intr-un copac si jos se afla un varcolac, ii venea sa-i dea plame blondinei. Nu spusese nimic asteptand sa plece "catelusul" apoi se da jos in copac ajutad-o si pe Caroline apoi o priveste urat.
Infara ca meriti palme, ca nu ma asculti si nu vrei sa intelegi ca e vezi nu e adevarat. Cum se presupune ca ar trebui sa iesim de aici?o intreaba privind-o serior.Si cum simti varcolaci? Eu inteleg ca sunt caine, lup dar tu?o intreaba cu o spranceana ridicata.
Ii simta peste tot prin jurul lor si se simtea ca intr-un film prost, de groaza, cu niste pusti intr-o padure si sunt urmariti de niste varcolaci, La sfarsit mor toti sau scapa unu, asa de farmec, sa nu fie scenaristu prea rau cu ei.
|
|
11 Jul 2012, 18:01
|
|
Wanda J. Bennet
|
|
|
- Isi dadu ochii peste cap teatral si isi arcui o spranceana si se uita la el cu priviri fulgeratoare, zicand:
- Ce pacat, iti distrug visele, nu e permis sa dai intr-o fata, stiai nu? Zise ea pe un ton sarcastic si chinuitor dar apoi isi reveni la normal, trebuiau sa scape de acolo. I se puse un nod in gat cand acesta o intreba cum de simte varcolaci, grozav..ce avea sa faca acuma? Nu stia daca sa-i spuna sau nu, dar intr-un final trebuia sa o faca. Ofta scurt si ajunse drept in drept cu el, ezitandu-i privirea dar totusi zise:
- In noaptea aceea cand ai plecat la Hogsmeade, Joseph ti-a zis doar jumatate din poveste. Cealalta jumatate era ca el se transformase de curand in varcolac si se pare ca nu s-a putut abtine..si a vrut sa "impartaseasca" oroarea si cu mine.. Zise ea plecand capul in jos. Se ura pe sine pentru ca devenise un animal sau mai bine zis devenise jumatate caci intrerupse procesul si se chinuise sa faca asta, finalul procesului ar putea fi si acum dar ar avea nevoie de sange, insa isi jurase ca niciodata nu avea sa finalizeze procesul de a deveni un varcolac complet.
- Bine, acum ca ai aflat ca nu sunt perfecta trebuie sa gasim o cale sa scapam de aici..Idei?
|
|
11 Jul 2012, 18:24
|
|
Asculta ce zice, vrand sa comenteze despre palme dar, ramase cu gura cascata si cu ochii mari. Se uita ciudat la Caroline si ii venea tipe si sa faca urat. Face cativa pasi in spate si se sprijina de pom.
Iti bati joc de mine?? Si cand aveai de gand sa-mi spui?tipa el la ea si-si da seama ca poate la auzit jumatate de junga.
Aude alergatura din spatele lor si o i-a de mana fugind de acolo cat mai repede posibil sa nu fie prinsi.
Mai si tip de nebun din cauza asta, nu puteai sa-mi spui acasa? Macar puteam sa tip fara sa-mi fac griji ca o sa vina un varcolac sa ma muste de fund.ii spune ascuzandu-se dupa niste tufisuri mari incercand sa respire normal cat sa nu atraga atentia varcolacilor.
Joseph nu-i spusese despre asta si acum, cand se gandea la el ii venea sa inebuneasca dar, incerca sa se pastreze calm si sa nu faca vre-o criza de nervozitate sa dracii ii gaseau acolo.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|