Two words
|
11 Jul 2012, 18:29
|||
|
|||
I need a drink, maybe tea with vodka? ![]() ![]() Dance with me all night long |
|||
11 Jul 2012, 18:47
|||
|
|||
Stia ca era o cretura si a prins-o de mana tragand-o in jos la fix cand se lasa si ea. O privea in ochi sarcastic vrand sa tipe la ea dar, se abtinu.
Ti se pare ca am vre-o idee? Nici nu stiu cum am ajuns aici.ii spune in soapta putin agitat. Nu avea nici o idee cum ar putea sa iasa de acolo dar, ce ar putea sa faca? Nici nu stia cum au ajuns acolo si daca era o vraja, era una puternica si trebuiau sa afle cum sa scape de ea sau sa o rupa. Bine inteles ca asta nu era chiar asa usor si el nu se pricepea la desfacut vraji, Caroline se pricepea de obicei sau Dimitri dar, numai blonda era cu el acolo. Tu mai sti sa faci vre-o vraja de cad ai plecat din Hogwarts?o intreba in soapta. Isi scoate bagheta si ridica un bolovan si-l arunca undeva departe de ei ca sa nu mai fie sub tensiune. ![]() |
|||
11 Jul 2012, 18:54
(This post was last modified: 11 Jul 2012, 18:54 by Wanda J. Bennet.)
|||
|
|||
I need a drink, maybe tea with vodka? ![]() ![]() Dance with me all night long |
|||
11 Jul 2012, 19:17
|||
|
|||
Isi da ochii peste cap si se ridica de acolo urmand-o pe blondina care mergea mai repede decat el. De parca o alerga un tren, o creautra ceva dar, nu erau decat ei doi, deocamdata.
Nu si-a dat seama cand s-a intors si se opri brusc fata intrand in el. Puteai sa mi-o ceri si fara sa intri in mine.ii spune inchizand ochii dandu-si seama cat de perversa a sunat fraza pe care a spus-o dar, i-a dat bagheta si sa dat in spate ca sa nu il plesneasca.Ce ai de gand sa faci?o intreaba privind-o cu spranceana ridicata. Nu stia ce avea in cap blondina dar, cand avea acea privire stia ca era totul perfect si genial deci, ce face trebuia sa fie bine. ![]() |
|||
11 Jul 2012, 19:21
|||
|
|||
|||
11 Jul 2012, 19:32
|||
|
|||
Nu era atent si ii apare in brate o carte grea care i-o da lui Caroline privindo atent. Isi i-a baheta inapoi si o asculta fe blondina. O lasa pe ea sa umble dupa bagheta el fluturand-o pe a lui bagheta ei venind in zbor pana la el.
Asta cauti?o intreaba aratandu-i bagheta. Ori cat de mult ar iubi natura, sa fie fugatir de niste varcolaci si sa incerce sa nu-l miste tantarii, vroia sa se intoarca la conac si sa stea linistit pe canapea alaturi de catei si de prietena lui, fara sa-si faca griji ca poate sari un animal pe ei din spatele canapelei. Tot ce vrei sa faci, fa-o mai repede ca o sa te strang de gat daca murim aici.ii spune putin nervos cu un zambet pe fata. ![]() |
|||
11 Jul 2012, 19:36
(This post was last modified: 11 Jul 2012, 19:36 by Wanda J. Bennet.)
|||
|
|||
|||
11 Jul 2012, 19:56
|||
|
|||
Pai e vina ta ca ai atins cutitul si sa ne-ai trimis in junga, vina mea a fost ca tip dar, tot vina ta e ca mi-ai spus ca ala te-a muscat.ii spune calm apoi isi da ochii peste cap.
Intra alturi de ea in portal sperand ca face ce trebuie ca sa ajunga acasa. Nu prea vroia sa faca pe fratele mai mare si ca inceapa sa-i tina morala despre ce ar trebui sa faca si ce nu dar, avea nevoie de un dos de palma ca sa se trezeasca din acea visare in care se afla incontinuu. Daca nu ne duci acasa, o tip cat ma tin plamanii. Si sa sti ca te pot lovi, ar fi razbunare pentru multele palme primite de la tine.ii spune razand asteptand sa vada ce va face acum nebuna. ![]() |
|||
11 Jul 2012, 20:19
|||
|
|||
|||
11 Jul 2012, 20:40
|||
|
|||
Cand vazu ca nu a functionat nimic ii venea sa tipe dar, fata il opri la timp. Se aseaza in cur, apoi se lasa pe spate privind cerul.
Suntem terminati.spune incet stand intins.Ori n-ai gasit braja potrivira, ori bagheta ta are ceva ori nu mai ai tu putere.ii spune revenind in fund privind-o. I-a cartea si incepe sa se uite prin ea dar, se uita la vraji ca la masini straine, nu stia nimic din ce scria acolo asa ca o lasa deoparte. Se uita la Caroline si astepta sa-i spuna ceva dar, tot vroia sa-i dea o palma ca sa-si revina la realitate si sa incerce sa gaseasca ceva. Miji ochii privindu-i bagheta si ii facu semn sa se aporprie de el. I-a arata-mi bagheta. ii spune facandu-i in continuare semn sa se aproprie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|