Thread Closed 
Two words
11 Jul 2012, 18:29
  • Nu apuca nici macar sa-i zica sa taca. Dar de ce oare i spusese acum? Ei bine pentru ca el intrebase iar ea i raspunse, logic, nu? Isi dadu ochii peste cap si tresari cand acesta incepu sa urle prin vorbe, i puse mana peste gura mai sa-i de-a una, zicand:
    - Ssss! Nu suntem singuri aici, Sebastian! Continua ea insa nu apuca sa zica tot caci baiatul o prinse de mana si alergara cat de repede posibil, se pare ca nici macar cinci minute de odihna nu aveau ca imediat sareau creaturile la vanatoare, tipic!
    - Ei bine, nu e vina mea. Tu mai intrebat si eu am raspuns. Si sa fim sinceri, daca ocoleam subiectul ma sacaiai toata ziua, corect?Corect! In primul rand, nu am de gand sa ma muste niciun varcolac de fund..si nici pe tine. In al doilea rand trebuie sa gasim o cale asa ca haide! Zise ea si se ridica de acolo insa o alta creatura era cu spatele si se lasa rapid in jos, zicand:
    - Bine..alta idee?

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
11 Jul 2012, 18:47
Stia ca era o cretura si a prins-o de mana tragand-o in jos la fix cand se lasa si ea. O privea in ochi sarcastic vrand sa tipe la ea dar, se abtinu.
Ti se pare ca am vre-o idee? Nici nu stiu cum am ajuns aici.ii spune in soapta putin agitat.
Nu avea nici o idee cum ar putea sa iasa de acolo dar, ce ar putea sa faca? Nici nu stia cum au ajuns acolo si daca era o vraja, era una puternica si trebuiau sa afle cum sa scape de ea sau sa o rupa. Bine inteles ca asta nu era chiar asa usor si el nu se pricepea la desfacut vraji, Caroline se pricepea de obicei sau Dimitri dar, numai blonda era cu el acolo.
Tu mai sti sa faci vre-o vraja de cad ai plecat din Hogwarts?o intreba in soapta.
Isi scoate bagheta si ridica un bolovan si-l arunca undeva departe de ei ca sa nu mai fie sub tensiune.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
11 Jul 2012, 18:54 (This post was last modified: 11 Jul 2012, 18:54 by Wanda J. Bennet.)
  • Nu stia ce sa faca pe moment, chestia asta nu era o vraja. La mijloc era un blestem si avea nevoie de cartea ei de dezlegat blesteme insa cum sa ajunga la ea? Isi puse mainile la tample incercand sa gandeasca, sa gaseasca ceva orice ca sa-i scape de acolo. Isi indrepta privirea catre el, zicand:
    - Tu ai fost cu ideea sa intram in camera aceea! Nu e vina mea ca, curiozitatea e unul dintre punctele mele slabe! Nu..nu stiu, nu pot lucra sub tensiune! Zise ea pe acelasi ton care vorbi si el insa tensiunea i disparuse cand arunca o piatra s creatura se duse dupa ea. Se ridica de acolo si privi in jur, ce i putea ajuta? Nu stia insa calca pe tufisul acela si continua sa mearga putin mai in pas alert, insa nu se uita in spate deloc sa vada daca Sebastian era sau nu acolo ci continua sa mearga gandindu-se ce ar putea face. Inghiti in sec, trebuia sa gaseasca ceva repede altfel ar fi devenit hrana pentru creaturile alea. Insa se intoarse brusc si se izbi de viperin, zicand:
    - Am o idee..dar am nevoie de bagheta ta.

11 Jul 2012, 19:17
Isi da ochii peste cap si se ridica de acolo urmand-o pe blondina care mergea mai repede decat el. De parca o alerga un tren, o creautra ceva dar, nu erau decat ei doi, deocamdata.
Nu si-a dat seama cand s-a intors si se opri brusc fata intrand in el.
Puteai sa mi-o ceri si fara sa intri in mine.ii spune inchizand ochii dandu-si seama cat de perversa a sunat fraza pe care a spus-o dar, i-a dat bagheta si sa dat in spate ca sa nu il plesneasca.Ce ai de gand sa faci?o intreaba privind-o cu spranceana ridicata.
Nu stia ce avea in cap blondina dar, cand avea acea privire stia ca era totul perfect si genial deci, ce face trebuia sa fie bine.

11 Jul 2012, 19:21
  • Ofta scurt si sepra ca bagheta viperinului sa nu faca fitze in privinta celui care o foloseste momentan. Inchise ochii si rosti o vraja in gand incet si apoi cartea aparu fix in brate la baiat. Zambi multumita si i dadu bagheta la loc, luand cartea din bratele lui. Se puse jos in stil turceste si continua sa caute in ea.
    -Asta! Zise ea aratand spre vraja care trebuiau sa o faca pentru a trece printr-un asa zis portal. Avem nevoie de asta! Va crea un portal interdimensional si ne va duce la cea mai apropiata sursa de catre conacul meu, dar trebuie sa am si eu bagheta..si ma tem ca am pierdut-o pe aici, asa ca trebuie sa o cautam! Zise ea si ofta scurt insa isi aduse aminte de faza cu bagheta lui, caci deobicei baghetele nu functionau decat in mana la stapanul lor.
    - Si ah, da. Bagheta ta se pare ca nu e pretentioasa cand o foloseste o blonda. Zise ea razand si se ridica de acolo incepand sa-si caute bagheta, mergand pe urmele unde fusesera.

11 Jul 2012, 19:32
Nu era atent si ii apare in brate o carte grea care i-o da lui Caroline privindo atent. Isi i-a baheta inapoi si o asculta fe blondina. O lasa pe ea sa umble dupa bagheta el fluturand-o pe a lui bagheta ei venind in zbor pana la el.
Asta cauti?o intreaba aratandu-i bagheta.
Ori cat de mult ar iubi natura, sa fie fugatir de niste varcolaci si sa incerce sa nu-l miste tantarii, vroia sa se intoarca la conac si sa stea linistit pe canapea alaturi de catei si de prietena lui, fara sa-si faca griji ca poate sari un animal pe ei din spatele canapelei.
Tot ce vrei sa faci, fa-o mai repede ca o sa te strang de gat daca murim aici.ii spune putin nervos cu un zambet pe fata.

11 Jul 2012, 19:36 (This post was last modified: 11 Jul 2012, 19:36 by Wanda J. Bennet.)
  • Isi arcui o spranceana si merse spre el smucindu-i din mana bagheta ei. O analiza de la cap pana la coada si observa o zgarietura pe ea, insa incerca sa nu se agite altfel sigur ar fi trezit toata jungla. Inchise ochii pentru cateva secunde si merse pana ajunse in dreptul lui si il impunse cu bagheta ei in piept de cateva ori, zicand:
    - Nu mai da vina pe mine pentru tot ce se intampla, ca deobicei eu trebuie sa fiu vinovata, invata sa-ti mai asumi si tu o parte din greseli! Zise ea privindu-l cu calm doar ca apoi sa se intoarca cu spatele, nu voia sa sfarseasca ziua cu o cearta.
    - Imi pare rau ca exist si ti-am stricat viata! Zise ea privindu-l sceptica ca apoi sa isi revina la normal. Ridica bagheta si lua cartea in mana zicand cateva cuvinte in limba antica si se cree un portal de un albastru intens, ceresc si frumos. Intra prin el si spera ca si viperinul sa faca asta, trebuiau sa ajunga acasa cu orice pret, voia doar sa se intinda pe canapea si sa nu mai auda de jungla si varcolaci si animale care i distrugeau viata pur si simplu.

11 Jul 2012, 19:56
Pai e vina ta ca ai atins cutitul si sa ne-ai trimis in junga, vina mea a fost ca tip dar, tot vina ta e ca mi-ai spus ca ala te-a muscat.ii spune calm apoi isi da ochii peste cap.
Intra alturi de ea in portal sperand ca face ce trebuie ca sa ajunga acasa. Nu prea vroia sa faca pe fratele mai mare si ca inceapa sa-i tina morala despre ce ar trebui sa faca si ce nu dar, avea nevoie de un dos de palma ca sa se trezeasca din acea visare in care se afla incontinuu.
Daca nu ne duci acasa, o tip cat ma tin plamanii. Si sa sti ca te pot lovi, ar fi razbunare pentru multele palme primite de la tine.ii spune razand asteptand sa vada ce va face acum nebuna.

11 Jul 2012, 20:19
  • Isi dadu ochii peste cap si intra in portal, dar se pare ca ajunsesera dintr-o parte a junglei in cealalta. Isi puse mainile in cap si incerca sa nu-si de-a doua palmi singura dar isi aminti de vorbele lui si merse punandu-i mana la gura, zicand:
    -Daca o sa tipi, jur ca nu te mai duc de aici si te las sa te manance varcolacii!!! Apropo..au ce manca deci se vor satura probabil pentru o saptamana. Zise ea incepand sa rada sarcastic insa se pare ca ajunsera pe partea cealalta a junglei, insula. Adica daca era o insula se pare ca era si marea cu nisipul. Privi intr-o parte si in alta, din rau ajunsese in mai rau si avea sa fie si mai rau daca nu plecau odata de acolo. Se intoarse spre el si zise:
    - Inainte sa spui ceva sau mai rau sa-mi dai una, nu e vina mea ca nu a functionat!

11 Jul 2012, 20:40
Cand vazu ca nu a functionat nimic ii venea sa tipe dar, fata il opri la timp. Se aseaza in cur, apoi se lasa pe spate privind cerul.
Suntem terminati.spune incet stand intins.Ori n-ai gasit braja potrivira, ori bagheta ta are ceva ori nu mai ai tu putere.ii spune revenind in fund privind-o.
I-a cartea si incepe sa se uite prin ea dar, se uita la vraji ca la masini straine, nu stia nimic din ce scria acolo asa ca o lasa deoparte. Se uita la Caroline si astepta sa-i spuna ceva dar, tot vroia sa-i dea o palma ca sa-si revina la realitate si sa incerce sa gaseasca ceva.
Miji ochii privindu-i bagheta si ii facu semn sa se aporprie de el.
I-a arata-mi bagheta. ii spune facandu-i in continuare semn sa se aproprie.

Thread Closed