Thread Closed 
Two words
11 Jul 2012, 20:46
  • Inghiti in sec si il privi cum se aseaza acolo pe spate cu mainile la ceafa si privind cerul. O putea enerva mai mult de atat? Merse si se apleca la el punandu-i mana la gat:
    - Daca nu incetezi si nu te apuci pe cautat, jur ca te sugrum cu mana mea si iti arunc ramasitele in mare! Zise ea privindu-l sceptica, era in stare sa faca asta caci o mai facuse cu un tip dar Sebastia nu avea de unde sa stie asta, nu avea de unde sa stie ca ea era o Devoratoare.
    Cand acesta i spuse " I-a da-mi bagheta", brusc fitilul i se aprinse direct in cap. Bagheta era zgariata si probabil de aceea iesise totul prost si adusese fix unde nu trebuiau sa fie, DIN NOU!
    - Poftim, cred ca bagheta e zgariata si probabil de aceea nu a functionat. Vezi? Nu e vina mea ca e zgariata, asa ca inceteaza sa mai dai vina pe mine, copilas! Zise ea incepand sa rada cand i spuse "copilas".

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
11 Jul 2012, 20:56
COPILAS??striga in gura mare ridicandu-se.
Isi pune o mana la gura cand isi da seama ca tipat si o priveste ranjind.
1. Ups si 2. Tu esti aia nebuna care se agita pe aici cu o bagheta zgariata! Nici macar nu o putem repara iar eu nu stiu limba asta. Nici nu m-am dus la cursurile astea. Sti ca urasc istoria.ii spune gesticuland cu bagheta in mana.
Trase adanc aer in piept si incerca sa se calmeze si o privi pe blondina.
Hai, gata cu acuzatiile. Trebuie sa ne calmam si sa incercam sa gasim o solutie pentru asta.spune aratand spre jungla din spatele lui.
Da...mult noroc sa te calmezi cand tipa unul la altu si probabil i-au auzit jumatate de insula dar, asta e partea a doua. Daca nu aung mancati in 5 minute inseamna ca sunt acasa, daca ajung sa fuga inseamna ca toate creaturile sunt pe urma lor.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
11 Jul 2012, 21:02
  • Bine, bine. Trebuiau sa faca ceva in privinta baghetei, a ei era suficient de puternica pentru a i teleporta pe amandoi inapoi acasa. Ofta scurt si cand acesta tipa cuvantul "copilas?", i venea sa i de-a doua si sa nu se mai trezeasca pana nu ajung acasa.
    - Nebuna?! Macar eu fac ceva in folosul nostru! Unu la mana: Stiu ca nu iti place istoria, nici mie nu-mi plac tipii care se vaicaresc dar totusi am un prieten bun de genul asta si il accept asa cum e! Doi la mana..si eu urasc istoria si am lipsit de la cursuri.. Zise ea privindu-l, nu se mai certasera asa demult de un an intreg, caci mereu gaseau cate o chestie sa se certe insa se impacau repede..ciudat insa in acelasi timp adevarat. Lua cartea si la sfarsitul ei gasi cateva tehnici sa repari o bagheta. Se uita repede si observa cativa pasi de urgenta, cartea asta putea fi mai buna de atat? Avea nevoie de cateva chestii din padure si de apa de mare, grozav..trebuiau sa caute ceva.
    - Bine, daca ai de gand sa stai aici pana caut eu chestiile alea pentru bagheta bine, am sa ma duc eu.! Zise ea si o lua la pas prin padure uitandu-se in stanga si in dreapta, trebuiau sa caute acele plante pentru bagheta sau mai bine zis sa le caute ea, singura.

11 Jul 2012, 21:15
O privi mut, si ea lipsise....isi lasa capul in jos si o trage de mana inainte sa faca vre-o prostie. Se uita rapid prin care, ca sa vada ce trebuia sa caute apoi ii face semn sa seada si o i-a la pas prin junga. Macar la ierbologie se dusese asa ca stia ce fel de plante avea nevoie si unde sa le gaseasca.
Se transforma in lup si incepu sa miroasa si sa tranga plantele in gura incercand pe cat de mult posibil sa nu le linga. Inafara ca trabatuse jumatate de junga, fugise de vre-o doi varcolaci si intrase cu capul intr-un pm, totul era perfect. Bine...si si-a prins coada intr-o planta.
Se intoarce la blondina si ii arata plantele apoi se intoarc cu fundul la ea si ii flutura coada prin fata ca sa-i arate ca cineva vroia sa-l faca sa tipe. Stia ca fata iubea momentul asta dar, scanci de doua ori ca sa-l ajute si sa nu mai rada de el.

11 Jul 2012, 21:19 (This post was last modified: 11 Jul 2012, 21:19 by Wanda J. Bennet.)
  • Ofta scurt si se lasa in fund in stil turcesc continuand sa se uite prin cartea aceea si il lasa pe baiat sa se duca dupa plante, macar facea si el ceva inafara de a se plange ca..ca un baietel de patru ani. Inghiti in sec si gasi cateva chestii de varcolaci dar inchise la timp cartea cand sosii viperinul si incepu sa de-a cu coada in fata ei. Il impinse putin din calea ei si marai la scurt timp ca sa vada ca nu se poate pune cu ea prea usor. Luase plantele si apoi in mana facu sa i apara o sticluta mica, pentru apa de mare. Pasi usor pe nisipul moale si fierbinte pana ajunse la mal luand putina apa si apoi privind in gol, i placea sa faca asta. Iubea marea, era singurul loc unde se relaxa cu adevarat si i placea sa o asculte stiind ca era un loc fermecat, unde se puteau intampla multe chestii. Inghiti in sec si apoi ofta din nou lung dar se intoarse brusc si se izbi din nou de viperin. Isi dadu ochii peste cap si zise:
    - Nu avem timp de privit marea, haide sa facem odata chestia aia si sa plecam de aici.

11 Jul 2012, 21:33
A vazut ca nu-l ajuta sa isi scoata chestia aia din coada asa ca, a inceput sa se invarta in cerc incercand sa-si prinda coada dar, nu reusea. Se aseza in fund si cand sa apuce de planta aceasta se feri. Scanci puti si incepu iar sa faca ture pe acolo dar, fara scusces. Se aseza iar in fund fiind ametit si o vedea pe Caroline cate 4. Isi scutura capul pentu ca nu vroia sa se intample asa ceva si isi prinde coada cu laba si cand sa traga de planta, cineva intra in el si ii rata sansa sa faca ceva.
Se ridica si incepu sa o latre pentru ca acum il durea si mai tare coada si pe deasupra aratat sansa sa pinda chestia agatata de coada lui, acum se mutae mai spre fundu lui.
Nu puteai sa stai si tu in varfu cozii?se intreba in minte privind-o la chestia aia.

11 Jul 2012, 21:38
  • Incepu sa rada cand il vazu cum se straduia, desi prima data crezu ca isi bate joc de el. Isi arcui o spranceana si merse aproape de el, zicand:
    - Astea sunt consecintele daca te mai iei mult de mine. Alta data te ajut chiar eu sa-ti prinzi coada intre plante. Zise ea si apoi il ajuta sa-si ia chestia aia de pe coada si apoi il privi sceptica, chiar facuse ea asta? Ofta scurt si arunca planta jos ca apoi sa mearga spre carte dar nu ca inainte sa zica:
    - Cu placere. Zise ea inca razand, cum sa nu razi cand il vedeai cum se zbatea in halul acela sa scape de o biata planta? Dadu negativ din cap si merse catre carte punandu-se din noi inapoi jos in stil turceste incepand sa faca amestecul acela din plante si apa de mare care era destul de..scarbos.

11 Jul 2012, 22:54
Incepu sa dea din coada fericit ca nu mai avea nimic agatata de ea apoi, vazu planta ca se misca. Facu ochii mari si incepu sa o latre si sa faca urat. Cand a vazut ca se ducea la blondina serea in fata ei si latrala ea. Isi da seama ca putea reveni la normal asa ca se transforma in om si ii trage un sut de zboara undeva departe in mare.
Tu de ce crezi ca-ti dadeam cu coada pe la nas? Sa vezi daca miroase bine?o intreaba razand asezandu-se in fata ei pivind chestia pe care o amesteca.Ce e chestia aia?intreba stramband din nas.
Arata ca o voma si era si verzuie si urata si mirosea....de-ti muta nasu din loc. Incerca sa nu respire prea mult din chestia aia si era atent la carte si la ce mai scria prin ea dar, nu intelegea mare lucru.

11 Jul 2012, 23:02
  • Ofta scurt si continua sa faca aceea chestie urat mirositoare, chiar daca avea sa faca cand ajungea acasa vreo zece dusuri, dar nu conta, trebuiau sa scape de acolo. Isi indrepta privirea sceptica catre el si zise:
    - Ei bine, chestia asta urat mirositoare o sa ne scape de aici cat de curand, sper. Altfel nu am nici o optiune. Zise ea pufaind scurt si continuand sa bage ingredientele una dupa alta in sticla aceea unde se afla lichidul acela verzui-albastrui. Inghiti in sec si apoi i ceru bagheta la baiat din spatele lui si zise:
    - Ei bine eu am preparat-o..pune-o tu pe bagheta! Zise ea privindu-l din nou sceptica si tinandu-se de nas, nu putea sa faca asta, stia ca lesina daca mai sta mult in mirosul acela si i dadu doua optiuni la baiat.
    - Nu te uita asa la mine..ai doua optiuni: ori pui aia si plecam odata de aici ori o sa lesin in curand de la mirosul acela si esti nevoit sa mai stai cateva ore aici. Zise ea incrucisandu-si mainile la piept.

11 Jul 2012, 23:10
O privi cu ochii mari si lua bagheta.
Trisezi.ii spune apoi i-a sticluta din mana si lasa lichidul urat mirositor sa cada pe bagheta unde trebuia.
Pune sticla deoparte si da drumul aerului care il tinuse in el cat timp facuse asta. Se stramba privind bagheta cum incepea sa se lipeasca la loc. I-o arunca si ii da cartea la pagina unde fusese prima data si intinse mainile.
Haide odata, cred ca o sa am purici daca mai stau mult aici. Tu ma duci la veterinar.ii spune razand scarpinandu-se in cap.
Bine, partea cu purici era mai mult sa o sperie pe blondina pentru ca ei nu-i placeau insectele de genu ala si vroia sa plece mai repede de acolo pana nu se adeverea ceea ce a zis.
Se ridica in picioare, o ajuta si pe Caroline sa faca asta apoi o priveste rugator.

Thread Closed