Love me or leave me at London
|
13 Jul 2012, 15:22
|||
|
|||
I need a drink, maybe tea with vodka? ![]() ![]() Dance with me all night long |
|||
13 Jul 2012, 15:28
|||
|
|||
Se aseza la masa in fata ei, privind-o calm.Era o intrebare buna, dar nu vroia sa o plictiseasca cu acele detalii din trecutul lui.
-Pentru ca imi este mult mai usor sa am o masca, decat sa imi arat adevarata masca.Asta se intampla deobicei cand ai facut ceva rau in trecut, cum am facut eu. spuse dand din umeri. Ii va raspunde la orice intrebare, nu il deranja sa ii spuna orice vroia ca blonda sa afle . Schita un mic zambet si ofta incet.Chelnerul venise cu vinul, avusese grija sa ia cel mai scump vin pentru a se simti el mai bine si in plus avea destui bani, incat sa nu aiba pe ce sa ii cheltuie, asa ca acum macar avea sa aiba pe ce sa ii cheltuie. - Poti sa imi intrebi ce vrei Caroline, sunt genul de persoana care raspunde la intrebari verde in fata, fara sa se ascunda. continua dand din umeri. Simti cum parca acel lant il ardea acum, cand isi aminti ce facuse, cand o vedea din nou in fata lui, moarta mai exact in bratele lui.Isi musca buza, aruncand acel gand, ochii lui intunecandu-se brusc. ![]() ![]() |
|||
13 Jul 2012, 15:38
|||
|
|||
I need a drink, maybe tea with vodka? ![]() ![]() Dance with me all night long |
|||
13 Jul 2012, 15:43
|||
|
|||
-Trecutul ma bantuie in fiecare zi, dar nu asta e important acum. spuse schitand un mic zambet ceva mai fortat.
Cand isi amintea de ea, fusese atat de frumoasa, incat i se taia respiratia de fiecare data cand o vazuse, dar o omorase cu sange rece, fara sa mai conteze nimic altceva. O privi calm pe Caroline, pentru cateva clipe si isi musca buza.Pana atunci nu isi daduse seama ce bine semana cu ea, tocmai cu ea semana. Isi scutura capul lasand aceste ganduri la o parte si o privi calm, schitand acel mic zambet tipic lui. -De ce esti asa o scorpie? intreba chicotind incet. Turna in cele doua pahare vinul si continua sa o priveasca apoi calm, si fara nici o expresie pe chip. I se duse dracu tot, in momentul acela, dar avea timp sa vorbeasca si de trecut daca blonda vroia sa afle ce facuse, avea sa ii spuna. Acel lantisor din aur alb , se vedea acum, dar il lasa sa atarne peste camasa fara sa il bage in seama, desi simtea cum il arde la propriu. ![]() ![]() |
|||
13 Jul 2012, 15:48
|||
|
|||
|||
13 Jul 2012, 15:53
|||
|
|||
Incepu sa rada si isi scoase pachetul de tigari, scotand una si intinzand pachetul spre ea.
-Nu uita ca tu ai inceput, daca nu comentai atunci cnd te-ai lovit de mine, nici eu nu eram un badaran.spuse razand ceva mai fantomatic. Nu era important acum acest lucru, era el batut in cap, dar daca tot dadeau cartile pe fata o va face , pentru ca era mai bine pentru amandoi asa. -Stiu ca e cea mai urata intrebare pusa unei domnisoare, dar cati ani ai? intreba privind-o calm. Isi aprinse tigara calm, si trase un fum din ea.Doar Dunhill negru fuma, erau singurele tigari pe care le suporta , desi fuma foarte rar, dar cel mai des fuma la intalniri si dupa ce se tavalea, dar astea erau detalii minore asa ca prefera sa nu le aduca in discutie in acele momente. Schita un mic zambet, privind-o calm in ochi si dand incet fumul afara din plamani, in sus ca nu cumva sa vine pe Caroline. Gusta vinul si zambi multumit. Era foarte bun la alesul alcoolului, nu conta de care putea sa iti recomande orice, ar face-o cu mare placere. ![]() ![]() |
|||
13 Jul 2012, 15:58
|||
|
|||
|||
13 Jul 2012, 16:03
|||
|
|||
Statu putin pe ganduri, privind-o atent.Deobicei ghicea bine varsta oamenilor si toate cele, dar cu ea era mai greu.Arata mult mai tanara, dar era matura putea sa isi dea seama de asta, deci avea mai mult de osptispe ani, dar nu cu mult.
-Douazeci? intreba curios privind-o. La cat de atent la detalii era, cam greu sa nu ghiceasca, dar nu era atat de sigur pe el.Blondina putand sa aiba si nouaspe ani, ceea ce il dadea deja pe mana pedofiliei, dar nu asta era important acum. Chicoti amuzat la acel gand, fiind curios inca de varsta pertenerei lui .O privi cand isi scoase acea tigara din pachet si nu spuse nimic, doar continua sa fumeze linistit. Bine de stiut, nu o deranja fumul, ceea ce era perfect pentru el ca nu avea cum sa renunte la tigari, chiar daca il ruga blondina sau nu.Niciodata nu reusise sa renunte si parca si acum isi auzea sora care mai avea putin si il batea tot timpul cand fuma. -Desi areti de mai putin, dar esti foarte matura. spuse ganditor privind-o calm si scrumand in scurmiera dintre ei. ![]() ![]() |
|||
13 Jul 2012, 16:09
|||
|
|||
|||
13 Jul 2012, 16:15
|||
|
|||
Incepu sa rada si o privi calm, tragand fum dupa fum, cat timp vorbise.Stinse intr-un final tigara, continuand sa o tina cu privirea pe blondina.
-Tot timpul am putut citi persoanele, dar nu pe toate. spuse dand din umeri. Deci isi daduse seama ca el ii trimise florile.Buna intrebare, se pare ca blondina stia cum sa il faca sa se gandeasca la raspuns, dar avea de gand sa ii raspunda sincer. -M-am dat cu presupul legat de flori, deobicei scorpiile iubesc trandafirii.spuse chicotind incet, facand o mica pauza sa ii raspunda la toata intrebarea.Nu, nu ii trimit nici unei fete pe care deabea o cunsoc flori, si in plus tu esti o exceptie.spuse dand din umeri. Vorbea serios, era prima domnisoara pe care o cunsotea de cateva ore si ii trimise flori, defapt o cunostea de o zi, ii stiuse doar numele si cam atat, dar acum avea de gand sa o cunoasca mai bine, nu aveau nimic de pierdut amandoi si cine stie, poate sub acea masca de scorpie putea fi o femeie minunta, dar de data aceasta brunetul isi daduse seama de acest lucru, ca blondina era o femeie minunta chiar daca facea pe scorpia. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II | Odette B. Malfoy | 64 | 7,406 |
22 Feb 2012, 18:22 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai | Odette B. Malfoy | 45 | 7,168 |