Thread Closed 
Love me or leave me at London
14 Jul 2012, 21:56
  • Ofta scurt si continua sa-l priveasca pe baiat pret de cateva secunde, doar schitand un mic zambet.
    Se incrunta insa cand acesta vorbi si i spuse ca trebuia sa afle ceva legat de el, insa era curioasa ce. Nu stia daca avea sa-si schimbe parerea dupa ce va afla ce avea sa-i zica brunetul, caci ea nu era genul schimbatoare ca vremea, desi circumstantele difereau.
    - Uhm..bine. Zise ea si apoi isi muta privirea de la el la cei doi barbati care i ajunsera din urma, prost se sincronizasera insa isi mijii ochi privindu-l pe tipul care acuma era chinuit de blestemul Crucio pus de Zayn, iar acea era Joseph.
    Insa celalat barbat se afla inca in picioare, gata sa-i omoare si brusc isi aminti de vorbele lui Joseph. " Ce nunta si ce inmormantare?" Isi zise in gand blondina insa lasa asta pe mai tarziu caci se gasi brusc prinsa cu ambele maini de la spate si trasa cativa pasi in spate de catre celalalt tip, Steven.
    - Zayn..Zayn..daca nu vrei ca papusica ta blonda sa pateasca ceva ai putea sa predai medalionul..altfel uite, ce frumos ar fi sa curga putin sange pe aici, nu? Zise barbatul si i dadu capul intr-o parte lasand gatul albicios la vedere cu pielea fina.
    - Nu Zayn, nu-i da pentru nimic in lume medalionul! Continua ea, nu-i pasa daca murea..trebuia sa nu il de-a. Ins Steve din nou fusese rapid si zise:
    - Iti dau un indiciu..partea cealalta a plajei, in 10 minute acolo altfel Caroline moare, chiar sub ochii tai..ai mai suporta inca o iubita moarta, Zayn? Zise barbatul si disparu cu tot cu fata in partea cealalta a plajei.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
14 Jul 2012, 22:03
Il omori pe Joshep si facu o mica magie facand doua medalione. Pe cel adevarat il trimise in camera lui si in alea zece minute se afla la plaja privindu-l pe Steven.
-Ai aici medalion, da-i drumul lui Caroline si il vei primi. spuse sec aratandu-i medalion ce era cu sangele lui.
Acesta il privi calm si il analiza pentru cateva clipe.Ii dadu drumul blondeinei, iar brunetul o prinse de talie asigurandu-se ca era bine langa el si ii arunca medalion , facandu-se nevazut impreuna cu domnisora.
-Esti bine? intreba calm privind-o.
Se aflau acum in camera lui.Ofta incet si scoase adevaratul medalion de la noptiera si il inapoia lui Caroline.
-Asta e e medalionul adevarat. spuse calm intra in baie.
Incepu sa se curete de sange , lasand usa deschisa si ofta incet.

[Image: 010.png]
[Image: seth0110.png]
14 Jul 2012, 22:08
  • Ofta scurt si continua sa-l priveasca pe Steve cu priviri fulgeratoare, acum era momentul decisiv, avea sa moara sau nu.
    Stia ca nu trebuia sa-si fi riscat viata pentru medalionul acela blestemat, stia asta, insa o facuse. In plus, era o Devoratoare doar ca nu-si imaginase seara aceea asa, i-o stricase complet..inghiti in sec si chipul i radie de fericire cand il vazu pe Zayn, pentru prima data.
    Steve isi arcui o spranceana si lua medalionul impingand-o pe Caroline fix in brate la baiat, iar aceasta isi muta privirea de la barbatul de la Ordin la Zayn si zise:
    - Cred ca da. Continua ea si in cateva secunde ajunsesera inapoi la cabana in camera lui. Blade incepu sa sara pe ea fericit, iar tanara il mangaie dupa ureche cum i placea si pe blana moale. Lua medalionul si il puse in buzunar, zicand:
    - Multumesc. Zise ea oftand si merse dupa baiat in baie observand rana de la mana si isi scoase bagheta rostind o vraja de vindecare astfel incat rana disparu imediat.
    -Cred ca esti ca nou. Zise ea razand si apoi continua. Ce ai sa-mi spui atat de important?
.

14 Jul 2012, 22:14
Ofta incet si pasi impreuna cu blondina in camera.Se aseza pe canapea stand in fata blondei.
-Acum cinci ani am fost casatorit, cu o femeie foarte frumoasa, semana mult cu tine,dar dupa o luna de la nunta am omorat-o.A fost singurul lucru pe care il puteam face ca sa intru in Devoratori si sa ii curm eu viata nu ei, intr-un mod chinuitor. spuse.Lucra la Ordin, era foarte importanata si urata de toti Devoratorii. Am iubit-o extrem de mult, a fost prima femeie pe care chair am iubit-o, dar dupa moartea ei defapt inainte de moartea ei m-am schimbat ceea ce am ajuns azi. Ordinul ma invinuieste ca isi pierdusera colega din cauza mea. spuse oftand .
Scoase acel lantisor dandu-l jos si il deschise, aratandu-i poza.Acolo era o poza cu ei doi, cu el si Deea , sotia lui.
Privi cele doua poze, cea in care tanara era singura si zambea. Isi amintea perfect acea seara, cand merse dupa ea in padure si o sarutase pentru ultima data, omorand-o cu sange rece.

14 Jul 2012, 22:19
  • Inghiti in sec si se aseza pe canapea privindu-l sceptica prima data dar apoi i se taie rasuflarea cand i auzi toata povestea de la cap la coada, insa nu avea sa-si schimbe parerea despre el..trecutul era trecut si daca o omorase nu insemna ca era considerat un criminal, ea facuse lucruri mai groaznice decat asta. Lua medalionul in mana si observa poza cu ei doi, era superba fata cu care el urma sa se insoare, era frumoasa si avea trasaturi fina.
    -Nu esti singurul care ai probleme si pe care il macina trecutul. Eu mi-am omorat fratele chiar in ziua cand a implinit 18 ani tot ca sa intru la Devoratori si a fost singurul lucru care l-am regretat in viata mea si care inca ma bantuie, mereu port poza lui cu mine peste tot.. Zise ea si i arata o poza cu fratele ei care semana leit cu ea, aveau parul blond si aceleasi trasaturi ca mama lor. Se ridica de pe canapea si puse mana usor pe obrazul lui, zicand:
    -Sunt sigura ca destinul ti-a pregatit ceva mai bun daca ea a trebuit sa moara, nu trebuie sa te invinovatesti pentru asta..asa a trebuit sa se intample si asa a fost, nu prea aveai cum sa impiedici asta, daca nu o faceai tu Devoratorii oricum o omorau, ori tu ori ei.. Continua ea privindu-l cu calm.

15 Jul 2012, 15:31
O asculta calm si o prinse usor de mana cand Caroline isi trecu degetele pe obrazul lui, simtind parca il ardea.Ofta incet, privind-o calm si ofta din nou, tragand-o usor la el in brate.
Nu vroia sa ii faca nimic, vroia doar sa stie ca are pe cineva aproape, ceea ce nu era tocmai el, dar acum nici ca ii mai pasa.
-Imi pare rau Caroline. ii sopti la ureche.
Se pare ca nu era singurul care facuse numai prostii si sa omoare o persoana draga. Si intr-un fel tanara avea dreptate, Andreea tot murea chiar daca el vroia sau nu, tot avea sa moara ceea ce nu ii convenea chiar deloc.
Lasa acest gand deoparte, tinandu-si mana ferm pe talia blondinei. Rex statea posomorat cu botul pe labe privindu-l trist pe barbat, dar acesta nu il baga acum in seama.
Incerca sa isi revina din tot ce se intamplase, sa uite macar odata trecutul, dar se pare ca nu vroia acest lucru si il facea sa ii vina sa isi dea cu capul de perete.
-Poate ai dreptate, tot avea sa moara, chiar daca eu vroiam sau nu. spuse oftand incet.

15 Jul 2012, 15:36
  • Ofta scurt si inchise ochii pentru cateva secunde cand el i prinse mana in a lui si o trase mai aproape spre el.
    Simtea aceea conexiune intre ei doi insa nu stia ce, iar Blade il privea pe baiat destul de incruntat. Catelusul ei mereu era gelos pe pretendentii ei mereu desi daca trecea un timp se obisnuia cu ei si i lasa in pace, insa in cele mai multe cazuri latra pe ei sau incepea sa sara.
    Dar aici nu era cazul, Blade era obisnuit cu Zayn pentru ca se obisnuise si cu Rex si daca era obisnuit cu prietenul lui de joaca atunci se obisnuia si cu stapanul, nu?
    Stia ca baiatului nu i era usor sa o uite pe fosta lui...partenera, dar trebuia. In fond trebuie doar sa-ti vezi de viitor si prezent, iar trecutul sa ramana doar o frumoasa amintirie in memorie ca si celelalte lucruri.
    Si ea isi propusese sa nu uite trecutul, dar sa ramana in amintirea ei frumos aranjat si acolo intr-un loc special, in inima ei.
    I zambi lui Zayn si schita un mic zambet strengar, zicand:
    - O sa fie bine. continua ea inca cu zambetul pe buzele rosii, dar nu de la ruj, ci de la naturaletea lor.

15 Jul 2012, 15:53
Se cam duse dracului seara lor, dar vroia sa o continue, chiar daca era aiurea si totusi acum amandoi erau intorsi pe dos.Ofta incet privind-o atent in ochi, incercand sa citeasca ceva pe chipul ei, dar nu reusea sa gaseasca nimic.
-Ce zici sa ne plimbam pe plaja, sa terminam seara cum se cuvine? intreba calm privind-o si schita un mic zambet.
Rex venise la brunet, punandu-si botul pe piciorul brunetului, iar acesta incepu sa il mangaie pe cap.
Stia ca micutul husky aflase ce se intamplase, pentru ca aveau o legatura mai ciudata , micutul animal simtind daca brunetul avea probleme si invers, dar ii convenea asa stia daca husky-ul avea probleme si il putea ajuta.
- Gata baietem totul e bine acum. spuse schitand un mic zambet si continua sa il mangaie.
O privi apoi pe Caroline si vazu cum Blade venise si el la cei doi. Schita un mic zambet is nimic mai mult.Habar nu avea de ce , tocmai in acea seara se intamplasera toate, dar se pare ca asa trebuia sa fie si ura chestia asta enorm de mult.

15 Jul 2012, 15:58
  • Schita un mic zambet cand acesta vorbi din nou si voia din tot sufletul sa isi revina si ea si el la normal si sa lase trecutul putin in urma, macar in seara aceea cat erau amandoi.
    Isi musca buza inferioara si se uita in jos privindu-l pe Blade cum dadea cu botul pe piciorul ei si incepu sa rada vazandu-l si pe Rex.
    Se par eca Zayn cu Rex aveau o conexiune si o relatie speciala ca si ea cu Blade, intelegeau amandoi cand aveau necazuri si se ajutau unul pe altul, exact tipul de relatie intre om si animal..o conexiune ciudata dar in acelasi timp frumoasa si binefacatoare.
    Il prinse de mana si schita din nou un zambet, zicand:
    - Grozav. Si apoi dadu aprobator din cap iesind din camera si apoi inchise usa in urma ei.
    O luara pe trepte in jos urmati de Rex si Blade, caci nu-i puteau lasa pe ei in camera si mai bine i lasau sa se joace pe plaja, stiau sa aibe si singuri grija unul de altul.
    De acum iesira din cabana simti mirosul de apa sarata, ce te relaxa imediat si isi descalta tocurile luandu-le in mana si pasind pe nisipul inca fierbinte si moale.

15 Jul 2012, 16:05
Zambi , trezindu-se ca iesea deja din camera. Rase incet si isi impletici degetele cu ale ei inaintand. Iesisera din cabana si simti mirosul de apa sarata, dar era ok, ii placea nu avea ce sa comenteze ii placea marea, defapt o iubea mai exact.
- Si totusi a fost amuzanta seara asta, cu tot cu aventurile si toate cele. spuse chicotind incet.
Rex si Blade mergeau inaintea lor, fugind si toate cele facandu-l pe brunet sa zambeasca incet.
Nu prea avea pe cine sa il lase pe Rex, dar acum se pare ca era calumea si pentru el, si pentru stapanul lui.
Ofta incet, inca tinand-o de mana pe Caroline si inaintand pe plaja.Era acea liniste placuta in jurul lor, doar valurile auzindu-se cum se spargeau de stancile din departare, facand acea seara ei bine perfecta dupa parerea lui Zayn.
Schita un mic zambet, simtindu-se bine.Putea spune ca chiar daca ii spusese de pacatul pe care il facuse, acum era bine revenindu-si cat de cat la normal.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,547 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,291 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen