Thread Closed 
Love me or leave me at London
15 Jul 2012, 16:09
  • Ofta lung si continua sa mearga privind marea si cu valurile ei spumegande, un peisaj superb si cu ei doi in el.
    Marea era locul unde venea deobicei sa se relaxeze, sa mediteze la probleme sau pur si simplu sa uite de ele.
    Tinea minte ca de fiecare data mama ei i spunea sa priveasca marea cand ea nu va mai fi si sa-si aminteasca cu drag de ea, in principiu pentru ca si mama ei iubea marea.
    Chiar daca ramase singura fara mama de mica mereu isi pastra amintirile cu ea in inima si in minte, caci pozele..puteau fi pierdute foarte usor chiar daca si pe alea le tinea undeva intr-un seif in biroul ei.
    Schita un zambet si chicoti cand baiatul vorbi si i raspunse:
    -Da, in tot raul e si un bine. Zise ea referindu-se ca macar il intalnise pe el si acum erau doar amandoi singuri, chiar daca mai ca erau morti daca nu aveau baghetele insa mereu exista o cale de iesire. Inghiti in sec si isi continua mersul insa brusc se opri si il opri si pe el, pana ajunse drept in drept cu el, zicand:
    - Vreau sa stiu ce a insemnat cina..seara asta sau ce o fi, pentru tine.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
15 Jul 2012, 16:18
Se opri cand blondina il oprise si se intoarse spre ea. Acum stateau fata in fata, si cum se tineau de mana, semanau cu doi indragostiti, dar nu asta era important acum.
Cand ii auzise replica ramase uimit de ea, dar isi arcui usor spranceana privindu-l.
- Umm, sincer la inceput a fost doar ca sa te cunosc, dar acum pot spune ca nu ma asteptam sa ma simt bine langa cineva. Esti speciala Caroline si vorbesc serios, cu tine nu a fost o gluma de la inceput. spuse calm si schita un mic zambet.
In mod normal ar fi sarutato nu ar fi stat pe ganduri, dar nu vroia sa strice tot. Isi puse usor mana pe obrazul ei privind-o atent in acei ochi albastri ce il omorau .
Iubea ochii albastri, de mult erau o slabiciune pentru el si se pare ca nu se va schimba niciodata acest lucru , pentru ca asa era el.
-Chiar daca pana acum faceam orice sa ajung in patul unei femei, cu tine e diferit, pe tine vreau sa te cunosc. spuse zambindu-i cald si continuand sa o priveasca in ochi.
Nu crezuse niciodata ca ii va spune unei persoane asa ceva, dar se pare ca pentru orice este un inceput.

[Image: 010.png]
[Image: seth0110.png]
15 Jul 2012, 20:17
  • Inghiti in sec si simti cum un nod i se pune in stomac, dar nu stia de ce. Avea sentimente, dar nu stia de care..doar ca erau pe partea " Caroline e indragostita".
    Era ciudat pentru ea sa se indragosteasca din nou dupa atata timp, parca era o adolescenta in devenire si pentru prima data un baiat i spunea cuvinte frumoase.
    Isi arcui usor o spranceana si gesticula din maini zicand:
    - Si eu simt acelasi lucru, adica..dupa faptul ca ai fost badaran chiar nu mi-am imaginat faptul ca am sa ies la o cina cu tine sau sa am dorinta de a te cunoaste mai mult, sa aflu mai multe.
    Continua ea privindu-l in ochii aceia ce i furasera sufletul de prima data cand il vazuse chiar daca nu voise sa recunoasca asta, spunandu-si ca de ce sa aiba sentimente pentru cineva care nu o baga in seama si se comporta urat cu femeile?
    Insa isi daduse seama ca el nu era asa si acum chiar voia sa il cunoasca, masca aceea care o afisa mereu in preajma cuiva acum nu mai era si ea era bucuroasa sa stie ca i gasise cealalta latura.

15 Jul 2012, 20:25
Zambi incet. O saruta usor pe obraz.Initial vru sa o sarute pe buze, dar nu vru sa exagereze sau ceva de genul in tot.Schita un mic zambet si isi impltici degetele cu ale ei.
-Haide sa ne plimbam.Avem tot timpul din lume sa ne cunoastem. spuse zambindu-i cald.
Vroia sa o cunoasca pe bune sa stie cine este , si ea afisa la randul ei o masca, dar asta nu insemna ca era asa defapt.
Ii placea de ea, nu putea spune ca e indragostit, dar cine stie poate se va ajunge si acolo.
Se simtea bine in preajma ei, iar faptul ca descoperise acea latura din el, care ei bine il facuse sa ii arate ca nu este chiar un badaran cum afisase la inceput, era ok.
Nu mai avea ce sa comenteze, desi era ciudat cum cineva putea sa ii sparga acea masca atat de repede.
-Imi plac ochii tai. spuse chicotind usor fantomatic.
O lua din nou la pas, pe plaja , tinand-o de mana pe Caroline si privi cum soarele apunea. Apusul era romantic dupa parerea lui, si faptul ca il prinsese, ei bine ii convenea.

[Image: 010.png]
[Image: seth0110.png]
15 Jul 2012, 20:32 (This post was last modified: 15 Jul 2012, 20:32 by Wanda J. Bennet.)
  • Ofta din nou, dar un oftat de fericire mai mult. Inchise ochii pentru cateva momente si incerca sa se detaseze de toti si toate insa cand vorbi el brusc se trezi din aceea transa pe care o avea uneori cand voia liniste, desi acolo pe plaja era o liniste apasatoare dar placuta. Simti ca un fior pe sirea spinarii cand acesta o saruta pe obraz si cum parfumul lui i invada narile intr-un mod placut.
    Incuviinta din cap si zambi in continuare mergand cu el de mana pe plaja si vrand sa nu aiba niciun gand momentan si sa se detaseze de toti si toate, sa fie doar ei doi si atat..era de ajuns.
    Isi indrepta privirea spre el cand i auzi complimentul si il privi strengar prima data si apoi zise:
    - Multumesc. Dar stii ca uneori ochii unei femei pot fi inselatori, am dreptate? Zise ea si apoi brusc isi dadu seama ca soarele apune, ce putea fi mai romantic de atat?

Edit By Raizen

Galeoni
Caroline A. Forbes - 330
Zayn Dietrich - 320

Topic Closed !

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,546 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,290 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen