o zi a dragostei
|
01 Jun 2008, 21:31
|||
|
|||
cand veni si Adwca...care veni si avea niste chestii de rezolvat
"heei.. nu stiam ca George este cu Iris deci imi cer scz ma iertati? ![]() "hmmm.. ma ami gandesc" spuse Iris zambind...si luand-o in brate pe Adwca "prietenee poop " au spus toate fetele imbratisandu-se "deci imi pare rau ... nu stiam .. chiar nu stiam.. crezi ca ma deranjeaza cu ceva atata timp cat GEMENII Weasley arata la fel nici nu fac diferenta ![]() "hmm.. nu cred ca este momentul potrivit pentru a-ti cere scuze " spuse Dumbledore zambind.. "oo scuzati-ma"rosi adwca "deci veniti sa va semnati cum ca ati luat la cunoshtiintza" Adwca si ceilalti semnara repede...iar toti plecara in ajutor.. in sala mare...cand intrara, deja erau pregatite decoratiile. Dar totusi nu era de ajuns, asa ca toti incepura sa mai adauge cate ceva... ca o semnatura.. in miile de decoratiuni.Atunci Fred aparu "heeei Adwca... am venit sa te intreb daca nu te-ai razgadit" " aa.. nu " spuse Adwca concentrata asupra decoraiiunilor "deci...vino putin.. vreau sa vb putin despre ... 'ce naiba sa inventez?' aaa...da...sa vb despre costumele pe care le vom purta da...asta ![]() Ada facu o fata in genu ":|" si se duse cu el "Da..si ce ai vrea sa discutam?" spuse Ada.. inca gandindu-se la ce decoratiuni ar mai putea face... ca totul sa para de vis "am stat si m-am gandit... shtei...pana akma.. eu .. mi-am ascuns.. off damn'it...nu pot sa o zic frate.. " "ce? hai spuee te rog..." spuse Adwca pupandu-l ushor pe obraz Fred roshi, si continua "paii.. mie .. mi-a.. adik pff.. ' o zic sh am scapat' deci mi-a placut si ink imi place de tine.. ai vrea.. sa ...pff..huh.. ai vrea sa fii cu mine? ![]() "ooo da hamaha?? sigur ![]() "hai sa mergem la pregatiri" " da...." spuse fred uitandu-se prelung.. |
|||
02 Jun 2008, 13:31
|||
|
|||
De cand a asistat la marea imbratisare a fetelor din biroul lui Dumbledore, Draco se regasi intr-o stare mai mult decat jalnica, holbandu-se pierdut din cand in cand la decoratiuni si multumindu-i bunului Dumnezeu ca nu e si el fata...
"Pff...Jul... cred ca suntem gata.." zise el Juliei, 'admirand' inimioarele roz de pe pereti. "Auuzi Draco... tu realizezi o chestie foarte interesanta?..." "o.O" Jul il lua de mana si-l tari intr-un colt mai retras al Marii Sali. Iris si Hermione isi dadeau ghionturi incontinuu, George si Ron uitandu-se nedumeriti. "So...Malfoy...realizezi ca noi nu prea putem sa ne ...ehm...desfasuram activitatile de cuplu la aceasta petrecere?..." "Aa da? De..ce?..." "Motivul 'Harry va fi acolo' iti zice ceva?" "Potter? Potter n-are nici cu cine sa vorbeasca ..." "Sunt absolut sigura ca are partenera... si n-am chef de risc..." "Si adica ce, EU TREBUIE SA CAUT PE ALTA CU CARE SA STAU ?!" izbucni Draco in tipete. "Ehm... ca sa nu atragem atentia?...xD" "GRR.. -_-'" ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
02 Jun 2008, 15:34
|||
|
|||
Jade intra in Marea Sala unde le zari pe Iris si Hermione.
"Hey, fetelor, ce se intampla?"intreba ea, nedumerita. "Nu ai cu cn sa mergi la petrecere?"intreba Hermione. "Care petrecere?"intreba Jade, si mai nedumerita ca inainte. "Petrecerea aia...stii tu, ziua dragostei, bla, bla, bla..."zise Iris, dandu-si ochii peste cap. "Uita-te mai bine la avizier. O sa te lamuresti imediat!" ![]() Jade se duse la locul indicat de Hermione unde vazu afisul: "Doamne, Dumbledore e mai ticnit decat credeam! ![]() Si Jade iesi din Marea Sala tipand ca o isterica, intrand in fiecare persoana care ii iesea in fata. Deodata se izbi de.....(continuati voi.. ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Jun 2008, 18:04
|||
|
|||
aaa...sorry de offtopic...dar de ce se vorbeste la persoana a 3-a...:?
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
02 Jun 2008, 18:15
|||
|
|||
Samantha.
Tocmai trecea pe acolo, in drum spre marea sala. Hotarase sa se intalneasca cu Tom acolo, pentru a ajuta la decoratii. Isi schimbase acea rochita, asa ca acum purta o fustita stramta, scurta, si un maiou in bretele. Peste maiouas era un mic bolero, in dungi (argintiu-albastru). "Heeei!" "Ah... pai, scuze..." "Scuze, da, toata lumea isi cere scuze..." bombani Samantha. "N'am vruuut!" "Oh, ok, ok..." spuse intr'un final Samantha, ridicand ochii, pentru a vedea cine era. Nu isi amintea sa o mai fi vazut vreodata in castel. "Esti noua, nu?" intreba Sam. "Scuze ca te'am luat asa brusc..." "Mnoh, nu conteaza..." "Cand ai venit? Si inca ceva, cum te cheama? Stii, as vrea sa stiu carei fete ma adresez." "Ah, pai am venit acum cateva zile... Jade..." spuse aceasta intainzand mana. "Samantha." iar fata ii stranse manuta. "Ai auzit de petrecere?" "Sigur ca da... Ai partener?" "Paaai, crezi ca ar rezista cineva unei asemenea frumuseti?" rase Samantha. "Ahh..." spuse Jade, incepand sa chicoteasca si ea. "Mda, sigur ca am partener..." "Ce norocoasa esti... Cu cine mergi?" "Ehem... Tom..." rosi Samantha. "Tom Riddle..." "NU'l cunosc..." "Ti'l prezint eu. Tu cu cine mergi?" "Pai... n'am partener..." se intrista Jade. "Nici o problema, iti gasim noi unul... Ce zici de Roger?" "Roger?" "Roger Davies, capitanul echipei de vajthat a soimilor..." "Ah... nu stiu..." "Ok, te mai gandesti. Acum hai sa mergem in sala mare. Trebuie sa ma intalnesc cu cineva..." Felele plecara in Sala Mare, unde Tom o astepta deja pe Samantha. "Unde ai fost? Credeam ca ai patit ceva..." spuse acesta, apropiindu'se, si imbratisand'o pe Sam, si, pentru prima data, o saruta. Samantha rosi. Tot nu dadea nici un semn de stanjeneala. "Btw, cine e fata?" "Jade. E noua." "Cum zici tu." Tom nu dadea vre'un semn de entuziasm. Din fericire, fetele nu observara. "Deci, ajutam si noi la pregatiri?" intreba Tom. "Nu vrei sa'i gasim intai un partener lui Jade?" "Cu siguranta vor veni multi baieti pe aici..." "Ok... vii Jade?" Si copii intrara in marea sala. Acolo, multe cupluri ajutau la pregatiri, creeand decoratii. "Heeey! E ceva de facut si pentru mine?" intreba Samantha vesela. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
02 Jun 2008, 18:41
|||
|
|||
Ooc: 3 zile nu am putut intra pe forum, am fost in excursie.. scuze k nu am anuntzat
![]() Bic: " Pff.. intarzierea asta.. " Ginny W alerga spre domeniul castelului. Folosise un portal pentru a ajunge in Samhore, un orasel mic aflat langa Hogsmeade. Acolo locuia o ruda a sa indepartata. Cativa pasi.. un pic mai la dreapta.. si gata. Printre copaci se zarira turnurile castelului. Vazu Turnul Ochilor-de-Soimi si zbura practic in acea directie. ' Amuh o iau pe scurtatura sau ocolesc prin Hogsmy? ' se gandi Ginny. " Padurea interzisa " murmura ea in continuare. N'avea ce face, o lua pe acolo. Mergea prin iarba uitandu'se mereu inapoi, de la un timp uitand sa faca asta. Uitandu'se in spate realiza ca se cam afundase in padure.. singura solutie era sa se urce intr'un copac si sa priveasca incotro e castelul. La o cotitura brusca ea cazu pe spate de parca s'ar fi dat intr'un tobogan. Reusi sa se redreseze, suparata ca de data asta nimeni nu ii sarise in ajutor. Incerca sa ocheasca un loc prin care sa treaca, ceva cu care sa se catere in copac. Pacat ca nu era prea buna la sport. Se agata de un ciot, puse piciorul intr'o scobitura, si vazu inca un ciot foarte sus plasat.. se ridica putin, punand piciorul pe primul ciot. Se intinse cat putu, dar.. nu prinse urmatorul punct de sprijin! Se relaxa un pic, apoi se prinse de scoarta copacului. Se ridica inca putin, inca putin... avea doar mainile tinandu'se de scoarta.. Intinse o mana si in sfarsit atinse cel de'al doilea ciot. Statea acum intr'o pozitie FOARTE incomoda, talpile picioarelor lipite de trunchi, spatele incepand sa o doara, o mana prinsa de ciot si una masandu'si capul care parca avea sa explodeze. Nu mai avea de ce sa se sprijine. Incerca altceva, facand o miscare brusca si punandu'si mainile in jurul trunchiului. Cu picioarele facu la fel, desi purta fusta mini de blugi si iegari. " S'a dus cu bluza mea cu un umar dezgolit " suspina ea, incepand urcarea anevoioasa. " Daca as putea face o vraja care sa ma duca pana sus!! Mi'i frica sa folosesc Wingardium Leviosa.. s'ar putea sa zbor prea sus.. " Tipa scurt cand simti ca este in cadere libera. Inchise ochii fiind constienta ca nu avea timp sa isi scoata bagheta si sa rosteasca o incatatie pentru o vraja de aterizare. Cateva clipe mai tarziu deschise larg ochii vazand ca se afla in bratele unui baiat inalt, brunet, cu ochi verzi si cicatrice pe frunte.. ' Wtf?! Visez cumva? ' " Tu nu stii de vraja Sarphaine? -_- " " Aaaa am uitat. Ma poti lasa jos te rog? " " Daca nu stiai, te afli foarte aproape de castel " zise el ducandu'se indiferent mai departe prin padure. Apropo, cum a fost in Romania? " " Daca te intereseaza asa mult, pot zice ca a fost ok. " Ginny trecu pe langa Harry, fiind un pic iritata. " E adevarat ca iesi cu Neville? " se auzi incet vocea lui Harry. " Da. " Ginny W se intoarse si il vazu pe Harry avand o privire pe care nu se putea citi nimic. " Daca tu te asteptai sa stau si sa te iubesc ca o proasta pentru toata viata, afla ca te inseli. Nu ai dreptul sa te folosesti de mine. Vreau sa'mi traiesc viata cum doresc. " Ii intoarse inca odata spatele, rugandu'se ca Harry sa vina dupa ea. Dar nu mai veni... ~~ " WOW! O petrecere!! " zise Ginny W intrand in Marea Sala. Cand intra ea, se faceau ultimele pregatiri. " Ginnyyyyyy!!!!!!" se auzira mii de voci care o asaltara. " Oh, I love u gurls! " Le vazu pe HermioneGranger, Adwuca, Samantha, Julia, Shery... ce mai, tot poporul. Ce sa mai zicem de baieti. " E o petrecere cu tema Dragoste! " izbucni Adwca imbratisand'o. " Uhm.. nu am cu cine sa merg ![]() " Si Neville? " " Deja imi pare rau de bietul baiat. Crede ca eu chiar vreau sa fiu cu.. " " Hey, Ginny! " se auzi vocea lui Neville. [PS: Neville asta poate sa fie atletic si blond? :->] " Ah.. buna, Neville. " " Cum a fost in excursie? " zise baiatul luand'o de mana. Chiar atunci intra in sala Harry.. el si Ginny Weasley se privira drept in ochi pentru cateva secunde, iar Ginny ii arunca o privire plina de regrete amintindu'si ca Neville o tinea de mana... |
|||
02 Jun 2008, 20:04
|||
|
|||
Jade se gandi daca sa mearga cu Roger sau nu.'Eh, oricum, nu am ce pierde!'
"Hey, unde te duci?"intreba Samantha, in timp ce incerca sa lipeasca cu MagicScotch niste inimioare roz pe care scria:"I love you!". ![]() "Pai, ma duc sa-l intreb pe Davies, ala, daca merge cu mine!" "Eh, deci in sfarsit te-ai decis! Mult succes!"zise Sam, facandu-i cu ochiul. Jade doar zambi. Isi trase aer in piept si pleca. "Un minut!"striga noua ei prietena. "Cum o sa-l poti intreba pe Roger daca nici nu-l cunosti?" Jade se oprii, constatand ca avea dreptate. In sfarsit, Samantha reusi sa o prinda din urma. "Doar nu o sa intrebi fiecare baiat din castel daca este Roger Davies!"chicoti ea. "Ai dreptate, din nou!"rosi Jade, abia vizibil. "Hai ca iti fac eu insumi cunostinta cu el! Si eu sunt tot de la Ochi-de-Soim!!"zise Samantha. Roger Davies era chiar un tip dragut, muschii sai foarte bine dezvoltati de pe urma jocului de Vajthat. "Ei bine, eu va las!"zise Sam. "Ce s-a intamplat?"zise Roger, neintelegand ce vroia sa spuna. "Buna!"sopti Jade. "Salut!Nu esti tu fata cea noua?" "Ba da..."zise Jade, evitand sa se uite in ochii lui. "Roger..."murmura ea intr-un sfarsit. "Da?"intreba el. "Vrei sa mergi ca...cu mine?" Roger tacu, parca analizand intrebarea. Dupa cateva secunde, care durara cat un an, dupa parerea lui Jade, el raspunse: "Da, sigur! Chiar vroiam sa caut o fata cu care sa merg!!" Amandoi rosira, mergand brat la brat in Marea Sala, nestiind ca Samantha ii privea cu mandrie, multumita ca planul ei a reusit. ![]() |
|||
02 Jun 2008, 20:23
|||
|
|||
Shayera se trase cu decoratiunile putin langa Samantha
"Mie nu mi-ai putut iesi in cale,trebuia sa astept atat de mult pana sa apara Cedric?"spuse aceasta razand "Eh,unele lucruri merg de la sine,fata nu avea cu cine sa mearga...."spuse Sam care fu intrerupta,ca de obicei,de Shery care continua "Asa ca i lai prezentat pe Roger" "Asa e felul tau?"intreba Sam zambind "Ce fel,am un fel anume?"spuse Shery zambind si uitandu-se in jur "Felul tau de a intrerupe oamenii cand vorbesc"spuse Sam zambind "Aaaaa,felul asta,scuze,reflexele"spuse Shery cu o privire nevinovata "Dar voi ce faceti?"intrebare cu totii din jurul lor care le vedea vorbind "Pai,noi,eu nu,am dreptul sa nu spun nimic,nu am facut nimic"spuse Shayera razand "Chiar nu ai facut nimic...stai numai si vorbesti"spuse Draco "Mai bine nimic decat sa te vad de parca ai avea febra,vrei un termometru?"intreba Shery foarte entuziasta Draco era rosu de furie "Ok,cred ca ar trebui sa ne apucam de lucru"spuse Cedric tragand-o de mana pe Shayera "Si noi la fel"spuse Tom facand acelasi lucru si cu Samantha In timp ce facea decoratiunile,pe care le cam strica,Shery spuse catre Cedric in soapta "De ce nu m-ai lasat sa mai rad?" "Te-ai tampit?"spuse Cedric fara nici un zamber pe fata "Nu stiu care,te-si insuportabil"spuse Shery prescurtand,ca de obicei,tu esti in te-si,era felul ei "Cum adica,ce ai azi,ce ai cu mine,ce ai cu Draco?cu toti baietii te vai purta asa azi?"spuse Cedric serios "Nu am nimic cu baietii,sau cu tine,dar nici tu sa nu mai ai nimic cu mine,punct!"spuse Shayera plecand de langa Cedric 'Ce a apucat-o?'isi spuse Cedric in gand Shayea merse intr-un colt al salii unde se gandea serios 'Poate nu am procedat cum trebuie,poate trebuia sa ma gandesc inainte sa vorbesc'isi reprosa ea in gand'dar nu a fost numai vina mea,poate petrecerea asta nu voi fi cu Cedric,dar celelalte,poate ma voi impaca,poate,ar trebui sa imi caut un alt partener,ce sa zic de Adrian,nu u nu...ala ii e var de al-III-lea,si e viperin,poate...Marcurs...ma inteleg bine cu el,din vedere,sa il fac gelos pe Cedric'spuse Shery zambind siret ![]() ![]() |
|||
02 Jun 2008, 20:30
|||
|
|||
waydreamer Wrote:aaa...sorry de offtopic...dar de ce se vorbeste la persoana a 3-a...:?pai,way,de cand nu ai mai intrat (si cred ca a fost ceva timp)forumul a suferit mici schimbari cum ar fi RPG-ul si zonele de curs blah blah etc abia astept sa iti faci si tu un personaj si sa "intrii in joc" btw..dunno if you remember me..eu eram HermioneWeasley acum ceva timp^^ BIC:later,cand o sa imi mai vina idei:> ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
02 Jun 2008, 20:39
|||
|
|||
"Shayera?" spuse Samantha, aparand subit langa ea.
"Ce e?" "Te'ai certat cu Cedric, a?" chicoti soimarita. "Observi totul, nu?" "Te'ai prins!" Fetele chicotira putin, pana cand Samantha dadu cu ochii de Cerdic, care nu parea prea bine dispus. "Deci, ce'ai avut cu el?" "Nimic... adica..." dar Shayera nu mai continua. "NU'mi spune, s'a suparat pe tine ca l'ai intrerupt in timp ce vorbea? Baietasul mititel..." "Hey, nu'i mai spune asa!" sari Shery. "Ok, ok... Deci, mergi cu el la petrecere, sau vrei sa'ti caut si tie partener?" "Si ce oferte ai, ma rog?" "Oferte? 2 la 10 mii..." rase Samntha. "Mda, deci?" "Pai, ce zici de Seamus..." ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |