Sunt singurel, bing bang.
|
04 Sep 2012, 00:39
|||
|
|||
ooc: deschis.
bic: Cum ajunsese in blestematia aia de ceainarie si de ce era acolo reprezentau doua necunoscute absolute pentru Eric, dar tot ce stia era ca nu se simtea in stare sa plece. Bause pana la patru dupa-masa intr-o dugheana ordinara pe-acolo pe undeva si ajunsese aici, intr-o sambata, inconjurat de cupluri. Se uita in jur si realiza ca era intr-adevar intr-o ceainarie asa ca isi comanda un ceai. Pe care il imbunati cu coniac pentru ca era inadmisibil sa se trezeasca din betie asa devreme. Nu mai conta ca era beat de... mult (prea multe numere). Se apuca sa fredoneze. "Sunt singurel..." |
|||
04 Sep 2012, 12:50
|||
|
|||
~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
04 Sep 2012, 21:09
|||
|
|||
Se uita in jur si observa cum se miscau toate cuplurile alea in reluare, de parca voiau deliberat sa il induca pe el in eroare. Se incrunta si isi mai turna niste coniac, facandu-l sa devina predominant in ceaiul pe care il comandase.
Se asezase cineva langa el intre timp si cand ridica privirea, tresari vizibil. Da, era beat mort si suficient de beat incat sa-si dea pana si el seama de asta. Ca sa nu mai zica de cei din jur. Isi miji ochii catre strain, observand ca era undeva pe la aceeasi varsta cu el. Desigur, cum Eric nu vedea nimic bine, era posibil sa se insele. Isi aprinse o tigara pricajita si fumata anterior pe jumatate si zambind, se apuca sa fredoneze iar. "Suntem singurei... BING BANG!" Parea un pic gay replica lui, totusi. |
|||
05 Sep 2012, 10:07
|||
|
|||
~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
05 Sep 2012, 10:50
|||
|
|||
Da, replica lui fusese gay, dar era prea beat sa ii pese. Nu mai avea de mult niciun fel de retinere sau de dorinta de a se purta manierat in public. Era un nesimtit infect si asta era. Daca nu avea un beneficiu direct, sa nu auda de activitati politicoase si vorbe controlate ca sa para baiat finut. Ha, ce glumita buna!
"Toata lumea se uita inspre noi, prietene! Si nu doar ca se uita spre noi, se holbeaza la noi!" Incepu sa rada ca prostul, pentru ca da, i se incetosa vederea considerabil. "Daca as avea un dram de respect in mine, poate mi-ar pasa... Eu zic sa bem!" Zise dintr-o data, aducandu-si aminte de intrebarea barbatului. Incerca da doua ori sa isi convinga mana sa se ridice de pe masa si sa se intinda pana la tipul din fata lui. De fapt, o facuse destul de vocal. Cu ochii atintiti spre mana lui dreapta, ii soptea convingator. "Sus! Haide! Sus" Dar nu. Renunta. "Eu sunt Eric. Aveam si un nume de familie dar cred ca l-am pierdut undeva pe la trei azi-noapte. Nu, nu ora trei. Trei femei mi l-au luat si au fugit cu el." Ii soptea conspirational, desi mai avea putin si urla de-a binelea. "Pfff, toata lumea stie asta!" Ii zise intr-un final. |
|||
05 Sep 2012, 10:58
|||
|
|||
|||
05 Sep 2012, 11:55
|||
|
|||
Statu nemiscat cateva secunde ca sa poata sa proceseze tot ce auzise din gura lui Kurt, asa cum se prezentase. Habar n-avea daca ala era numele lui adevarat, aducandu-si aminte cate nume cu E inventase de-a lungul vietii ca sa nu si-l dea pe cel adevarat. Dar era un nume usor de retinut si pronuntat. Daca l-ar fi chemat ceva urat, o complicatie din aia de nume era foarte probabil sa fi renuntati si sa-i spuna cumva inventat. Statu, deci nemiscat cateva secunde apoi rase isteric. Il vazu pe Kurt urland in ceainarie cu mainile ridicate ca el vrea vodci si nu se mai putu abtine.
"Nu stiu in ce conditii as putea fi papusica ta, prietene. M-am lasat de sporturile astea de ceva timp. Cat despre numele tau, eu zic ca s-ar putea sa fi fost foarte inspirat taica-tu." Ii intinse sticla de coniac pe care o avea deja pe masa, apoi il intreba inca hlizindu-se. "Cu ce treaba beat la ora asta?" |
|||
05 Sep 2012, 12:09
|||
|
|||
|||
05 Sep 2012, 13:41
|||
|
|||
Singurul lucru pe care il intelesese Eric din tot ce ii spusese Kurt era ca adusese doua sticle de vodca. De fapt, asta nu era sigur ca ii spusese, dar le vazuse acolo si asta era suficient. Lua una si o ridica in semn de noroc, inainte sa bea din ea. Apoi procesa si zambi.
"Bocancii mei au farmece odorizante, nu degeaba merg peste tot cu ei." Continua sa bea si sa fumeze alternativ de cele mai multe ori, desi se gasi cu sticla la gura si tigara in varful buzelor. Incerca sa-si aduca aminte detalii despre viata lui, dar aparent se nascuse in ziua aia si stia ca-l cheama Eric. Si cam atat. Se apleca spre Kurt si incepu sa cante, incercand sa stea drept: "Cand sfintii vin..." Da, era un adevarat talent! |
|||
05 Sep 2012, 13:59
|||
|
|||
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|