Fabulous girls
|
09 Sep 2012, 11:51
|||
|
|||
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
09 Sep 2012, 16:19
|||
|
|||
Ema prinse cu coada ochiului miscarea Julietei si se grabi sa faca si ea o reverenta. Dura ceva mai mult, suficient timp incat Soimeanca sa-si dea ochii peste cap. Bunele maniere pe care le invatase se legau cumva de toata nebunia asta, dar erau adaptate la vremurile moderne.
Ii arunca o privire rapida lui Oswald, incercand sa-l avertizeze. Sincer, Ema nu credea ca era cea mai buna idee ca altcineva sa le afle numele. Nu aici, nu acum, cand nu aveau cine stie ce indiciu despre ce se intampla. Incerca sa se gandeasca repede la un inlocuitor. Un inlocuitor local... Engleza veche! Asta era cheia! Se uita la Julieta si facu o analiza a numelui. Thibault insemna, intr-un fel sau altul, oameni curajosi. Afisa un zambet politicos si intinse mana spre batranul rege. " Alteta, va rog sa ne scuzati impolitetea prin a ne lasa sa ne prezentam. Aceasta..." si se intoarse pe jumatate spre Julieta, " este o membra a familiei Caf, iar umila mea fiinta provine din familia Hrīð" Zambi si mai larg, incercand sa nu se gandeasca la posibilitatea de a fi gresit pronuntarea echivalentului pentru curajos si a celui pentru zapada. In sinea ei, tremura toata. " Presupun ca sunt familii vechi si indepartate de nu am auzit de ele... Dar spuneti-mi, care va sunt numele, dragele mele domnite" Ema ingheta. Nu se asteptase ca cineva sa insiste pe astfel de detalii. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Sep 2012, 19:09
|||
|
|||
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
09 Sep 2012, 19:39
|||
|
|||
Ema facu tot posibilul sa priveasca inainte, incercand sa nu-si dea statutul in vileag. Daca tot erau niste printese, atunci trebuiau sa se comportee ca atare. Si la naiba daca nu-si va juca rolul cu tupeu!
Lua loc la masa, concentrandu-se pe farfuria din fata sa. Ii era teama sa se uite in alta parte din cauza lucrurilor pe care le putea vedea. Mai bine nu stia de ele. Simti cotul Julietei si se apleca din reflex inspre ea. O privi cu coada ochiului. " Sincer, ma tem ca ai dreptate. Dar priveste partea buna. E o dovada ca nu am murit. Sau daca asta e adevarat, pe bune daca credeam ca asa arata Raiul" Se stramba usor si ridica pocalul. Cineva ii puse in farfurie o bucata mare de friptura si cativa morcovi. Incerca sa para cat mai ocupata cu mancarea pentru a evita discutiile. De fiecare data cand inghitea, observa pe cineva gata sa-i adreseze o intrebare. Asa ca se grabea sa ia o alta imbucatura. O ingrozea gandul ca nu putea sa evite asta la nesfarsit. Se apleca spre Oswald si intreba incet: " Cum putem sa ne retragem?" " Pai sigur nu in timpul mesei. Toata lumea ar observa" ii raspunse el, iar Soimeanca se intoarse cu o privire pierduta spre Julieta. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Sep 2012, 19:45
|||
|
|||
|||
09 Sep 2012, 20:05
|||
|
|||
Pentru niste lorzi si doamne onorabile ale Curtii - asta daca judecai dupa tinutele pe care le purtau - mancau ca niste porci. Fara exagerare. Mancarea disparea de pe platouri mai ceva ca un grup de turisti intr-o zona de munte. Ema isi sterse degetele de servetelul de langa farfurie si termina apa din pocal. Urma un moment de liniste in care Soimeanca incerca sa nimereasca gamba lui Oswald fara a atrage atentia.
" Domnitele mele, observ ca ati terminat. Daca tot ati venit aici intr-un scop turistic, va rog sa ne permiteti sa va aratam imprejurimile" Ema se ridica putin cam prea repede. Facu o plecaciune scurta. " Multumim pentru bunatatea de care ati dat dovada, Alteta" murmura ea politicoasa. " Acum v-am ruga sa ne scuzati" Nu astepta vreo aprobare si isi duse mana in spate pentru a o trage usor pe Julieta. Se indepartara de masa, lasandu-i pe cavaleri sa conduca. In fata se vedea un labirint scund si mai multe portite frumos decorate. Lasa sa se asterne distanta intre cei patru si restul colectivului. Intr-un final, Ema indrazni sa intrebe: " Cum aveti de gand sa ne ajutati sa plecam de aici?" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Sep 2012, 20:10
|||
|
|||
|||
09 Sep 2012, 20:22
|||
|
|||
Ema ridica sceptica din sprancene.
" Merlin? Vrei sa spui tipu' cu magia, cu barba lunga si alba si coif tuguiat? Acel Merlin?" Se simtea aiurea pentru ca ii picase poza lui la o broscuta de ciocolata cu doar doua zile in urma. Barbatii nu raspunsera, doar aprobara scurt cu o miscare a capului. Soimeanca ramase tacuta pe parcursul drumului, cufundata in ganduri. Isi ridica poalele rochiei si incerca sa paseasca cu grija. Ultimul lucru care ii trebuia era sa se dezechilibreze si sa pice. La cat de prietenos arata terenul prin padurea aia, se indoia ca avea sa scape fara vanatai. Si sincer, avusese parte de o gramada de lovituri in ultima vreme. In ciuda atentiei de care dadea dovada, mana Emei tot aluneca pe trunchiul unui copac si Soimeanca isi zdreli putin mana. Scoase un marait din gat si isi stranse mana in pumn. Intr-un final, nu se mai putu abtine. " Daca tot suntem in timpul lui Merlin, regele care ne-a oferit... gazduire era cumva...?" " Arthur" intrerupse o voce joasa, putin cam haraita. Ema isi ridica privirea spre batranul ce statea acum in fata lor. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 Sep 2012, 20:32
|||
|
|||
|||
09 Sep 2012, 20:42
|||
|
|||
Ema se aseza pe un scaunel micut, uitandu-se curioasa prin jur. Era in casuta lui Merlin... Incredibil! Bine, nu arata deloc asa cum si-o imaginase, insa putea sa treaca peste acest detaliu.
Isi imbarliga degetele in jurul cescutei calde si inspira adanc. " Oh, dar nici nu o sa ne crezi" zambi ea si incepu sa-i spuna - pe scurt - tot ce li se intamplase celor doua. Merlin nu parea surprins totusi. Asculta politicos si chiar se dadu dovada de rabdare atunci cand Ema se oprea pentru a cauta un cuvant anume. Ii era teama ca nu cumva sa foloseasca un termen care sa-l induca pe batranul vrajitor in eroare. Termina de povestit si ezita. Ii placea compania lui Merlin, parea un batranel de treaba in comparatie cu ce se spunea prin legende si povesti. Intr-adevar, se simtea in aer puterea lui. Ema nu-si putea explica ciudatul sentiment. Era ca si cand magia din sangele ei reactiona, vibrand si agitandu-se, trezita la viata de magia lui Merlin. Nu mai simtise asta niciodata. Cumva, i se paru ca e de datoria ei sa se supuna vorbelor lui, asa cum un cavaler se supune regelui. Insa tot era ingrijorata in privinta rugamintii. Batranul ii lua mana lovita, facu un gest de parca ar fi scuturat-o de praf si lasa in loc pielea ca noua a Emei. " Ce doreai sa ne rogi?" intreba ea dupa ce murmura un 'multumesc!' ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|