|
|
09 Sep 2012, 14:55
|
|
Artemis B. Ricardi
|
RP Posts: 127
Casa: Cercetasi
Galeoni: 835
Animal: Tigru - "Esmerald"
Slujba: Profesor "Transfigurare"
|
|
- Artemis lasa cartea din mana jos si isi indrepta privirea spre soimeanca.
"Ok!Ma voi interesa si pana data viitoare iti voi spune."
Artemis se uita prin clasa.
"Ei bine , daca nimeni numai are nicio intrebare de pus se pare ca va pot da tema."
Se duse la catedra deschizandu-si agenda.
"Pentru data viitoare trebuie sa imi faceti un eseu de 5-7 randuri in care sa mentionati doua vraji despre care vreti sa invatati si de ce , de fapt , puteti incepe chiar acum , mai este timp pana la sfarsitul orei."
OOC: Tema trebuie sa fie RP , tema va fi postata tot in acest topic.
|
|
09 Sep 2012, 17:04
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Colin lua o alta bucata de pergament si isi lasa privirea sa se plimbe de-a lungul ei, gandindu-se cu atentie la ce-si dorea sa invete. Erau multe lucruri si nu se putea hotari asupra caruia era considerat mai important. Facu un mic joc pe degete si alese la nimereala dintre vrajile pe care dorea sa le invete.
Eu unul mi-as dori sa pot invata despre vraja 'Evanesco'. In ciuda faptului ca este considerata ca fiind una dintre transfigurarile dificile, o consider foarte utila. Nu stii niciodata cand ai nevoie de a provoca un lucru sa dispara.
Desigur, deoarece imi doresc sa studiez 'Evanesco', consider necesar sa invat si vraja cu efect opus, o vraja de a conjura obiecte, a aduce lucruri in fiinta. Acum, am inteles ca exista mai multe vraji create in acest scop, in functie de lucrurile dorite, insa mi-ar placea sa invat Inanimatus Conjurus.
Puse pana jos si se misca rapid pentru a-i da pergamentul profesoarei.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
09 Sep 2012, 17:50
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Soimeanca ii zambi profesoarei. Stia ca avea sa o lamureasca si ca nu avea sa fie dezamagita de raspuns. De asteptat, putea sa astepte si mai mult, nu era o problema. Ema era rabdatoare din fire.
Isi indrepta atentia asupra pergamentului din fata ei. Doua vraji pe care dorea sa le studieze la ora de Transfigurare... Asta era simplu. Asa ca isi lua pana si incepu sa scrie.
Intotdeauna mi-am dorit sa invat sa fac vraja 'Draconifors'. Ce-i drept, imi doresc sa o pot stapani de dragul surorii mele, o pasionata de dragoni ce lucreaza la Sanctuar. Casa ei este plina de mici statuete ce intruchipeaza dragoni.
De asemenea, mi-ar placea sa studiez 'Duro', vraja de durificare. O consider o transfigurare practica, mai ales in domeniul luptelor magice. Se poate dovedi o transfigurare salvatoare de vieti. Si - de ce nu? - o vraja ce poate petcetlui soarta unei lupte.
Ema se gandi sa incheie, insa mintea ei zbura spre o alta vraja. Regreta ca vorbise de prima cand putea sa pomeneasca de cea la care se gandea acum, insa, pe de alta parte, ii venea greu sa taie. Ar fi stricat aspectul lucrarii. Se stramba usor si se decise sa aduca vorba despre ea alta data, asa ca stranse pergamentul si se ridica pentru a-l lasa pe catedra.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
11 Sep 2012, 08:32
|
|
Artemis B. Ricardi
|
RP Posts: 127
Casa: Cercetasi
Galeoni: 835
Animal: Tigru - "Esmerald"
Slujba: Profesor "Transfigurare"
|
|
- Artemis asculta cu mare atentie temele elevilor.Isi nota ceva si zise:
"Foarte bine.Voi tine cont de ce vreti sa invatati.Lectia s-a cam terminat si puteti pleca."
In cateva clipe suna clopotelul.Artemis se ridica de pe scaun si se indrepta spre usa.Ridica bagheta si toata clasa se facu luna.
"Asa este mai bine.La revedere!"
Artemis iesi din clasa si asa se incheie si a III-a lectie de Transfigurare.
~ The End ~
Edit By Raizen
Puncte
Cercetasi - 50
Ochi-De-Soim - 90
Topic Closed !
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|