Kennya Slytherin
03 Oct 2007, 20:19
Nume:Slytherin
Prenume:Kennya
Porecla:Helly
Descriere:Kennya era o fata simpla.Dar toti obisnuiau sa o trateze regeste,deoarece provenea din legendara familie Slytherin.Era de inaltime medie,iar parul ei negru si lucios era putin mai lung de umeri.Era mereu cu zambetul pe buze,iar ochii ei erau plini de viata.Nu ii placea sa se imbrace prea strigator la ochi.De obicei statea imbracata intr-o roba lunga cu insemnele familiei.Trebuie sa mai mentionez ca inelul marelui Salazar Slytherin atarna frumos ca un colier nepretuit la gatul fetei.
Istoric al familiei:Ea era descendenta pura din familia Slytherin,iar Salazar,fondatorul Casei Viperini,era stramosul ei.Parintii ei preferau sa traiasca ca niste oameni de rand,nu in bogatii si faima.Mama ei Fayre lucra ca vindecatoare la Sf. Mugo,iar tatal ei,Charlton,lucra la Ministerul magiei ,mai precis in Departamentul pentru controlul si reglementarea creaturilor magice.Ea mai avea un frate,dar acesta studia la Institutul Durmstrang.Era singurul din familie care era dornic de glorie si putere.
Personalitate:Era o fata destul de tacuta care isi vedea de treaba ei.Totodata era o prietena buna si loiala.Desi retrasa,cand venea vorba sa-si spuna punctul de vedere,ea se ridica in picioare si nu isi retragea niciodata cuvintele.Era de treaba si se intelegea bine cu toata lumea.Datorita istoriei familiei ei,ea avea si o latura intunecata.Nu ii placea sa fie subordonata cuiva si avea o placere in a da ordine.De asemenea era putin rautacioasa si egoista cand venea vorba de binele propriu.kennya mai era naiva,orgolioasa si incapatanata.
Animal de companie:Cand era mai mica,mai exact la implinirea a patru ani,ea a primit in dar un sarpe alb.Numele lui era Faraonul.Se stie din batrani ca sarpele alb avea puteri tamaduitoare si se mai zvonea ca acesta daruia nemurire celui care avea grija de el.
AlteleBigeyesra ei preferata era Grija pt Creaturile Magice,nu era o eleva silitoare,dar nici cea mai proasta din clasa.Culoarea ei preferata era verdele si ii placea mult sa viseze cu ochi deschisi.Visul ei era sa devina o vrajitoare cat mai mare si cunoscuta.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
14 Dec 2007, 13:50
foarte frumos....ce imaginatie ai....wow

Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza[Image: tiger-yellow-eyes.jpg]
10 Apr 2008, 19:12
Stiu ca ma abat de la subiect,dar sunt fata politicoasa si trebuie sa-i multumesc lui Black Tiger.Nu stiu ce e asa frumosWink)...e doar o descriere...anyway,multumesc din nou

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
11 Apr 2008, 15:46
Ce dragut! Imi place mult descrierea ta. Ai multa imaginatie... insa caracterizarea nu prea defineste un Viperin!

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
13 Apr 2008, 10:21
Draguta descriere Smile !Esti o membra foarte activa si as vrea sa pot sa ajung si eu ca si tine Smile

[Image: 23ib095.jpg]
13 Apr 2008, 19:14
Wow , Kennya, ai ajuns un ideal 8-> . Sooper... chiar app, cine nu viseaza la posturile tale, sau la talentul tau Lol . Soper, I like your description Smile si ma bucur ca ai revenit pe forum (nu am avut ocazia ink sa iti zic Welcome Back).

[Image: 20htuyu.jpg]
13 Apr 2008, 20:31
huh, nici n-am observat ca te-ai intors

Welcome Back Kennya!

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
23 Jun 2008, 22:38
Exagerezi Andru

Si ms de primiri

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Salazar Slytherin Kennya Allen 17 4,436 30 Oct 2010, 14:22
Last Post: Katerina A. Petrova
  Kennya spune: Kennya Allen 91 19,790 03 Aug 2010, 11:28
Last Post: Katya Sokorov
  La multi ani, Kennya Alice Morris 26 6,181 01 Aug 2010, 21:05
Last Post: Katya Sokorov
  Kennya Di Hahalina(The Comeback) Kennya Allen 16 4,194 19 Aug 2009, 14:19
Last Post: Kennya Allen
  Kennya Di Hahalina Kennya Allen 34 8,222 18 Jan 2009, 19:04