I'll make sure you will remember me
15 Jun 2008, 15:19
vreti sa va zic ceva ce o sa va faca sa topaiti intr-un piciorus de fericire? ooook. Sam se retrage.
Yah, be happy!
Ehem... nu chiar 'retrage', dar in mod sigur, pentru cateva luni nu o sa ma mai vedeti pe aici. Well, daddy (vina lui, a lui, doar a lui) nu mai vrea ca eu sa am de-a face cu orice chestie ce are legatura cu Harry Potter anul asta. (so, pe 1.ianuarie 2009 i'll be here! right here *face un x-ulet unde sta acum* ).
Mnoh, mai intru eu, nu resist atata timp... (exista vecina de alaturi, aia de de 7, aia de la 2 )
In topicuri promit ca-mi postez maine, si cererile de la shoppiul meu le fac tot maine si, uhm... cam atat... Mai intru din cand inc and, sa vad ce mai faceti, daca va lipsesc, mai incep o ora pe la transfigurari ati prins ideea.
Daca ma asteapta cineva in vre-un topic sau e vreo comanda, ehem... un buzz pe mess ajunge si vad eu cum intru. Si, deasemenea, veau cate un buzz pe mess de fiecare data cand se intampla ceva imoportant pe aici. Nu pot pierde asta.
Bbye all. Sper sa va fie dor de mine, si sa va relaxati in absenta mea.
Hugs from Sam.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
Find all posts by this user
15 Jun 2008, 18:16
mie imi pare rau Crying((

woaa CryingCryingCryingCryingCrying

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
24 Jun 2008, 19:05
SadSadSadCryingCryingCrying
Dc pleci?CryingCrying...nu vreauCryingCrying
normal ca o sa imi fie dor de tineSadSadSadSad
Cu tot ca e periodik...si...CryingCryingCrying

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
24 Jun 2008, 19:34
nici eu nu vreau sa pleci, Sam..Sad...si parintii mei spun sa mai las Harry Potter si sa ma apuc de altceva, dar..Crying...sper sa mai intrii pe aiciSad...Cat poti tu de des., plzz..

[Image: nf1dep.png]
05 Jul 2008, 14:10
De ce pleci?CryingCryingcine nu te lasa?Cryingdoar e un fel de pasiune a ta Harry Potter nu?Cryingce rautateCrying

Va rog nu scrieti replicile personajului meu