|
08 Sep 2012, 22:14
|
|
William Knight
|
RP Posts: 110
Casa: Niciuna
Galeoni: 1080
Slujba: Vanzator la "Vajthat Magic"
|
|
- "Sunt un prieten apropiat de-al ei."spuse el, incruntandu-se. Okay, care era faza cu sotiile? Nu avea nicio legatura cu asta. Nu se baga. Tonul pe care Hawkeye pusese intrebarea sunase ingrijorator de enervat. Se intreba daca si el era un prieten apropiat de-al Emei. Nu si-o imagina pe Ema cu doi iubiti. Ar fi fost straniu si.. ilegal? Pentru dansul.. categoric da! Isi incrucisa mainile la piept, stand in repaus. Nu intelegea nimic.
"Dar tu cum de o stii pe Snow, daca nu te supei ca intreb?"
Abia astepta sa lamureasca situatia. Poate daca o zarea si pe Ema pe acolo, ar fi fost perfect. Nu voia sa faca un scandal.. si nici sa apra in Profetul Zilei. El nu avusese ca partener de sotii, o fata. Ci colegul de camera. Unul din ei. Adica.. nu ca avea ceva impotriva feteor. Avusese, cat fusese mic. Considera ca putea mai bine glumi cu un baiat decat cu o fata. Si nici nucredea ca avusese sansa de a o intalni pe Ema pe atunci. Sau poate trecuse pe langa ea si o ignorase, la fel ca pe toate fetele de pana acum. Ar fi vrut sa se strambe la Hawk, insa se abtinu de dragul lui. A lui Darren.
~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”
![[Image: bj98p5.gif]](http://i49.tinypic.com/bj98p5.gif) .
Innocent liars member
Kate's cloneee :3
|
|
08 Sep 2012, 22:31
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
Cum adica cum de o stia pe Snow? Erau in aceeasi Casa, pentru barba lui Merlin! Credea ca lamurise partea asta. Era ceva in felul in care Darren intrebase... Cuvintele... Vocea... Era ceva ce tragea semnale de avertizare in creierul Soimeanului. De parca ii dadea dreptul asupra Emei... Ok, poate ca exagera. Ete scarta! Daca lucrurile sunau asa cand Colin exagera, atunci nu stia cat de grava era situatia cu adevarat.
Brusc, se simtea cocos. Cine era tipu' asta pana la urma? Exceptand faza cu 'un prieten apropiat'. Da, sigur. Si cam cat de apropiat, ma rog? Se abtinu sa intrebe, lasand enervarea usoara sa se adune. Trebuia sa-si intre in rolul de frate mai mare. Asa cum o facusera de-a lungul anilor, asa avea sa continue. O va proteja pe Ema de orice si oricine putea.
" De asemenea sunt un prieten apropiat de al ei" ii raspunse putin cam acid.
Refuza pentru moment sa dea alte detalii, preferand sa se ia la intrecere in priviri cu Darren. Astepta doar sa clipeasca... Isi indrepta spatele si trase de umeri in spate, incercand sa fie, instinctiv, mai mare, mai impunator. Trebuia sa domine. Asa ca incerca sa nu se gandeasca la o comparatie intre ei. Darren parea sa fie bine facut. Colin era o slabatura vanturata. Probabil ca un pumn l-ar fi oprit, insa nu-si dorea sa ajunga la asa ceva. Nu-i placea violenta.
" A fost singura care m-a ajutat sa-mi vad greselile. M-a protejat si o protejez, caci tin la ea ca la o sora. Asa ca ai grija ce miscari faci.." mormaii el, incruntandu-se si ridicandu-si usor barbia.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
08 Sep 2012, 23:10
|
|
William Knight
|
|
|
- Nu-l mira. Ema era o persoana cu inima calda. Era sigur ca ajutase astfel nu numai pe baietanul acela, ci si alte persoane. Scoase degetul amenintator spre baiat, agitandu-l in aer, zambind.
"Inteleg! Si mie mi-a deschis ochii... si tin la ea mai mult decat as tine la o sora."In primul rand nu avea surori. In al doilea, tinea la Ema atat de mult incat ii inflori un zambet cand auzi ca baiatul tinea la ea ca la o sora.
Colin era la fel e inalt ca si el, poate parul usor ciufulit il facea sa para si mai inalt, insa nu parea foarte stabil. Darren oricum ura luptele corp la corp, deci se tinea departe de pumni, palme, si tot ce era violent, cu exceptia cainelui lsau si a baghetei.
"Ma bucur ca am avut de-a face cu.. prietenul ei.. fratele nu stiu cum! Ce-o fi!"spuse el in cele din urma, strambandu-se dramatic. Pustiulica ala micu isi apara doar locul. Era clar. Si Darren proceda la fel.
~ the stars are veiled~
Innocent liars member
|
|
08 Sep 2012, 23:33
(This post was last modified: 09 Sep 2012, 10:04 by Colin Hawkeye Rovson.)
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
|
|
Hawkeye pufni. Mda, sigur ca tinea la ea mai... Stai asa... A zis cumva mai mult decat la o sora? Pai, asta insemna ori ca era un prieten al naibii de dedicat, ori ca isi dorea sa-l scoata pe Colin din pepeni, ori insemna ca...
Ii venira in minte discutile pe care le avusese cu Ema intr-o zi, cu nu foarte mult timp in urma. Se tachinasera si se luasera peste picior, asa cum faceau intotdeauna. Era tare vesela de la o vreme... Ziua respectiva nu fusese o exceptie, dar ea pomenise ceva de... ' Oh, la naiba, Colin!'
Isi inchise ochii si isi stranse mainile in pumni, simtindu-se brusc foarte rece. Probabil ca facuse cea mai monumentala gafa posibila. Si daca era asa si, mai ales, daca cineva anume afla, atunci Colin avea sa spele podelele din Turnul Ochilor-de-Soim pana la moarte. Se gandi repede, incercand sa-si aminteasca numele pe care il folosise Ema. Dupa o clipa extraordinar de lunga, Hawkeye deschise usor un ochi albastru si il privi cercetator pe Darren. Schita un zambet lipsit de vlaga.
" Te rog spune-mi ca nu esti Longdon" murmura Hawkeye pe o voce putin cam pitigaiata.
Se temea ingrozitor de raspunsul pe care avea sa-l primeasca. Era aproape ca o sentinta. Iar el era un pisoi jigarit in fata unui leu.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
Minds Rule Might
|
|
08 Sep 2012, 23:56
(This post was last modified: 08 Sep 2012, 23:57 by William Knight.)
|
|
William Knight
|
|
|
- Darren ridica intrebator din umeri, gandindu-se la ce-l deranja pe Hawkeye.
"Nu sunt Longdon."spuse acesta incercand sa-i faca jocul baiatului. Brusc vocea acestuia devenise ceva mai calda decat la inceput. Lui i se intampla asta cand era racit, cand manca supa calda si cand era in preajma Emei. Momentele acelea enumerate acolos ain mintea sa erau favoritele lui. Si da, ii placea cand era racit. Urma sa-i placa si mai mult, deoarece avea cine sa-l ingrijeasca si sa-i adreseze cuvint dulci sau alte chestii.. sau poate oar visa. Darren era oricum un visator incurabil. Ce-l putea impiedica, sa nu viseze o astfel e viata?
Isi spuse sa nu-si bata astfel joc de baiat. Cine stie in ce se bagase?!
"Okay, okay! Eu sunt Longdon." Dar cine avea sa-l certe pentru mica gluma? El insusi? Ema? Mama lui? Poate doar covorul. Insa, asta era partea a doua, deoarece practic nu el batuse covorul de praf, ci magia.
~ the stars are veiled~
Innocent liars member
|
|
09 Sep 2012, 00:07
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
|
|
" Iar eu sunt un om mort" aproape ca striga Hawkeye, lasandu-si capul pe spate, invins.
Stia el ca ar fi trebuit sa insiste cu subiectul cand vorbise cu Ema. Incepu sa se panicheze. Dadu frenetic din maini, balmajind in continuu.
" Pai da, trebuia sa nu ma multumesc cu ce raspuns mi-a dat. Cand am intrebat de el, ma refeream la cum arata. Culoarea parului, a ochilor, o inaltime aproximativa pe acolo ceva, dar nuuu!... Eu intrebam cum arata, ea dadea in continuare cu angelic..."
Se stramba la ultimul cuvant.
" Ce poate un pusti sa inteleaga din angelic, ha? Eu unul ma gandeam la tipi blonzi cu ochi albastri, zau de nu! Ma gandeam la genu' ala care umbla mereu cu un trandafir in dinti si isi da bretonul intr-o parte cu o miscare de macho a capului. Neah... De ce sa fie lucrurile simple cand intreb eu? Nu, Merlin pazeste! Pentru Ema are un look angelic care iese din limitele normalului..."
Intr-un final, se opri, privind cu ironie spre iarba. Poate ca era putin nebun. Doar putin. Se uita iar la tanar si isi stramba buzele intr-o incercare de scuza patetica.
" Uite, frate, imi pare rau. Am crezut ca ai alte intentii"
Cand va afla Ema, il va pocni peste ceafa.
Minds Rule Might
|
|
10 Sep 2012, 14:32
|
|
William Knight
|
|
|
- Un zambet inocent ii inflori pe fata. Nu era inca obisnuit sa auda de la altii cum Ema il vorbea tot timpul.. de bine. Inca ramasese la etapa aceea in care flutura mana in aer persoanelor necunoscute care ii spuneau Darren Longdon, nu?! Mi-a spus mama ta ca ai crescut.. dar nu mi-a venit sa cred cand te-am vazut ca te-ai facut asa mare. Mai spunea si ca practici vajthat, asa e? Chiar te pricepi? Ei bine, bafta in continuare, fiule!
Baiat blond cu miscari de macho si cu breton stramb? Ei bine, el se multumea cu parul lui tuns scurt. Nu era cine stie ce interesat in coafuri extravagante. Prefera simplitatea. Ciocolata, pe Ema, florile, cainii, apusurile pe malul marii.. toate acestea faceau parte din viata lui.
"Stai chill, frate! Nu am nimic cu tine. Poate reusesc sa pun cateva vorbe bune pentru tine si vei fi iertat."
Baiatul nu era periculos. Era genul de prieten cel mai bun care, isi apara prietenii cei mai buni. Si el era asa.. uneori. Fusese uneori. Acum era tot timpul. Fiindca cand fata aceea acea cu ochii verzi ii zambi.. ii deschisese ochii totodata. Il trezise la realitate. El era si el la fel de sufletist si prietenos ca si Hawkeye.. dar ascunsese asta in tot acel timp.
~ the stars are veiled~
Innocent liars member
|
|
10 Sep 2012, 14:46
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
|
|
- Colin ofta, complet usurat. Niciodata nu crezuse ca va stabili o amicitie puternica cu prietenul unei prietene sau cu prietena unui prieten. Darren dadea dovada ca era altfel. Nu numai ca trecuse cu vederea mica ranchiuna lui Hawkeye si patetica incercare de vointa, dar chiar se oferise sa puna o 'pila' la Ema. Ca sa vezi unde duc drumurile vietii!
Isi imaginase intotdeauna ca atunci cand va cunoaste jumatatea Emei o sa priveasca atotcunoscator si o sa vorbeasca superior, facand tot felul de aluzii. Va face glume, caci asa ii statea in caracter. Doar practicase meseria de farsor, pentru numele Medusei! In niciun caz nu se asteptase sa-si puna atat de repede increderea in tip. Insa se parea ca se inselase. Si inca cum!
De fapt, chiar incepu sa se simta un pic prost. Ema nu fusese niciodata genu' care umbla fatalai. Hawkeye nu intelegea de ce se astepta la un astfel de scenariu. Era putin dezamagit ca isi construise un scenariu - in care el era un fel de erou - imposibil. Adica, daca statea sa se gandeasca nitel, chiar il gasea ilogic. Ha! Cu ce-si pierduse el timpul.
Isi vantura mana prin fata capului, ca si cand ar fi alungat gandul printr-o metoda fizica. Il batu usor pe Darren pe urma.
" Mersi! Sincer!" rase Hawk usor. " Deci, un fan al Vajthatului?"
Minds Rule Might
|
|
14 Sep 2012, 19:02
(This post was last modified: 23 Dec 2012, 00:57 by William Knight.)
|
|
William Knight
|
|
|
- Ooo, nu. Doar un maturator al Hogwarts-ului. Din moment ce il interesase matura lui, probabil ca da. Insa, Darren nu avea tupeul de a spune asta cuiva in fata. Mai ales din moment ce o cunostea pe Ema. Ar fi fost o bila neagra la numele Darren Longdon.
"Da. Lucrez la Vajthat Magic" spuse el vesel."si dau lectii de vajthat uneori."termina acesta.
Colin era un baiat de treaba, mai ales fiindca o porteja pe Ema. Acelea fiind intentiile lui, cel putin. Isi musca limba, intentionat desigur,si isi ridica privirea spre el. Nu parea a fi deloc un jucator de vajthat. Era inaalt, dar slab. Parea fara pic de vlaga in el. Oare era chiar asa afurisit de nu se prindea mancarea de el? I-ar fi recomandat sa manance mai multa ciocolata. Nu ca el o facuse, dar, ii placea ciocolata.
"Presupun ca faci parte din echipa de vajthat."spuse el pe un ton nesigur. Isi imagina acum ca toti baietii din echipa de vajthat a Ochilor-de-Soim aratau asa. Probabil ca si victoriile aratau la fel?! Nu era frumos ce spunea el acolo. Iar visa? Sufletul sau nu era satul de vise?
~ the stars are veiled~
Innocent liars member
|
|
14 Sep 2012, 19:42
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
|
|
- Aha. Un pasionat probabil. Lucra la Vajthat Magic. Un angajat deci. Asta insemna ca avea banii lui. Se intreba daca Ema era atrasa de asta. Neah, nu era genu' ei sa fie asa. Poate era partea cu lectiile. Nu, nici asta.
Apoi auzi presupunerea cu echipa de Vajthat. O, da! Darren era amuzant. Asta era! Colin rase in tacere, lasandu-si umerii sa se scuture.
" Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu, nu fac parte din echipa de Vajthat. Le e teama sa nu ma zboare curentul de pe matura. Si nici nu sunt prea grozav in sportul asta. Nu am jucat decat cu cativa verisori si prieteni. Niciodata nu am avut ocazia sa joc la un nivel profesionist"
Incercase in anul III sa se inscrie in echipa, in speranta ca avea sa prinda miscarile pe parcurs. Pana la urma, experienta venea prin munca. Si oricum, Hawkeye nu era paralel cu sportul asta. Avea o baza. Citise destul de multe carti, vizionase o gramada de meciuri si exersa de unul singur uneori. Ii placea si juca de placere.
Il privi cercetator pe Darren. Probabil ca din moment ce lucra la Vajthat Magic si dadea lectii de Vajthat nu strica sa intrebe.
" Vrei sa-ti aduc o matura?"
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|