Plesenala
|
04 Mar 2008, 16:22
|||
|
|||
Plesneala mergea linistit pe coridor. Era o zi obisnuita, totusi destul de obosit dupa testul cel greu la Apararea contra Magiei Negre. El mergea si nu stia incotro so apuce, asa ca hotara sa se duca la clubul duelistilor, pentru a vedea daca orele de magie Neagra, la care a fost atent si a invatat il vor ajuta, si daca vrajile pe care le cunoaste, sunt de ajuns pentru a invinge un duelist mai puternic decat el. Asa ca intra inauntru si vazu ca nu se afla nimeni, dori sa plece dar se gandi ca daca tot a ajuns aici, sa-si repete vrajile.
Se gandea cum sa-si bata adversarul si ce vraji sa foloseasca, caci la ora, invatase doar sa se apare de creaturi magice, care nu i-ar fi necesare intr-un duel, deci se gandea ce vraji iar trebui. In primul rand "Expeliarmo" vraja care dezarmeaza adversarul, ceea ce este si necesar intr-un duel , si "Protego" o vraja scut. Dori sa le incerce si spre norocul sau ghinionul acestuia cineva intra in sala ... |
|||
08 Mar 2008, 12:39
|||
|
|||
Sakura se plimba pe coridor, plictisita. Se gandea ce sa faka de vreme ce se plictisea in halul asta. Era sigura ca in sala de duel nu mai e nimeni, dar vru sa-si incerce norocul. Intra si fu surprinsa sa vada un elev din anul I.
" Nu trebuie satzi subestimezi adversarul Sakura... " dar mai avea un pic si pufnea in ras... cea e si facu. " De ce razi... daca sunt din anul I crezi ca nu te pot bate...Ha... ai sa vezi cum o sa te mai miri cand te voi bate cu o mana legata " " Ha... vezi sa nu... tu chiar crezi ce ziki ? " sp Sakura in timp ce se intorcea catre usa sa plece " Ei se pare ca am avut dreptate... ziua asta este oficial plictisitoare " " Pai nu ar mai fi daca nu mai subestima si teai uita un pic cat de sus itzi e nasul " Sakura era intrigata " Ok... am incercat sa nu te iau in seama pt cva esti mic si nu vreu sa fiu eu responsabila pt ce ti se va intampla... dar daka insisti...am sa ma lupt cu tn si itzi dau si avantaj... incepe u " Pe fatza lui Plesneala se arat un suras... "F bine... " Cei doi isi pregatira baghetele. |
|||
09 Mar 2008, 16:07
|||
|
|||
1...2...3
Meciul incepu Cei doi se ferau sa atace, cand deodata Sakura spuse "Expeliarmo" Plesneala raspunse cu "Protego" ceea ce-o mira pe Sakura "Flipendo" spuse Plesneala iar Sakura cazu la pamant OOC: Continuati |
|||
27 Jun 2008, 15:31
|||
|
|||
Sakura fiind suparata ca a fost trantita la pamant de catre un elev din anul Isa gandi sa foloseasca un Blestem de Neiertat
-Cruciatus, spuse Sakura , iar PLesneala incepu sa tipe si cazu. Atunci intra Ryan. -Serpensortia striga el iar din varful baghetei iesi un sarpe. -Vipera Ivanesca spuse Saikura iar sarpele se topi. Suparat ca Sakura ia blocat vraja si ca ia atacat prietenul Ryan spuse: -Adeva Keda....dar atunci... ![]() ...:::link scos:::... |
|||
05 Aug 2008, 22:16
|||
|
|||
Rea-credinta, esti un prost. Nu iti bate joc de Sakura.
Ryan, ce caterinca. Ce mai drama. Cica blestem de neiertat. Amandoi nu stiti sa scrieti cum trebuie vrajile. Expelliarmus, Rea-credinta, iar Flipendo nu exista. Ryan, e Crucio, nu Cruciatus. Si mai bine nu te mai umfla atata in pene sa spui incantatia pe engleza, cand habar n'ai boaba, corect spus e Avada Kadevra, nu Adeva Keda si ce mai doreai sa adaugi.. Apropo, se spune Vipera Evanesca. Doamne urasc copii astia care cred ca daca scriu in rpg ca arunca blesteme de neiertat si ca ii fac pe ceilalti sa nu nimereasca vrajile contra lor sunt mari si tari... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|