Ce seriale urmariti?
27 Feb 2012, 21:23
Am vazut si eu mai demult primele 4 sezoane. Sezonu 5 nu l-am vazut ..oricum din 2 in 2 sezoane schimba personajele...da parca nu ma prea mai incanta...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27 Feb 2012, 21:24
  • Elisabeth: I agree, Skins e un serial grozav ^_^ Nici eu n-am fost prea incantata la inceput de generatia a treia ( ramasesem ceva gen Starting all over again? :-< ) , si primele episoade din sezonul 5 sunt oarecum.. mediocre. Totusi, pe parcurs am ajuns sa indragesc si personajele din generatia 3 la fel ca si pe celelalte Finna Ca o consolare, sa stii ca sezonul 6 e mult mai bun decat 5 ( cel putin episoadele care au aparut pana acum..) .

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
27 Feb 2012, 23:15 (This post was last modified: 12 Nov 2012, 23:05 by Effy K. Dietrich.)
Mda, cred că pe mine mă face aşa critică tocmai faptul că schimbă mereu personajele. Adică mă ataşez de ele şi de povestea lor şi dupaia îmi este greu să nu fac comparaţie sau să mă gândesc la ele. Nişte lucruri care mor să le aflu sunt dacă Sid a găsit-o pe Cassie şi dacă Cook a scăpat de nenea ăla psihopat cu bâta.Finna (care apropo sper să ardă în iad că l-a omorât pe săracul Freddie Finna )
Oricum voi continua să mă uit în speranţa că totuşi vor ajunge la standardele celorlalţi şi hmm, poate se mai aude ceva de vreunul din generaţiile trecute (ehh, speranţa moare ultima Finna ).

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
29 Sep 2012, 12:19
  • Well, am inceput acum nu mult timp sa urmaresc serialul Dexter.Love It's awesome!(in my opinion)

[Image: 4t4im0.gif].[Image: 2v35734.jpg]
Curiosity. That's what kill us.
Not muggers or all that bullshit about the ozone layer. It's our own hearts and minds.
29 Sep 2012, 12:23 (This post was last modified: 29 Sep 2012, 12:24 by Julieta D. Thibault.)
Yeah, me tooLove Finna e genial Heart, dar eu urmaresc cel mai des "Supernatural":>

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
29 Sep 2012, 16:05 (This post was last modified: 29 Sep 2012, 16:06 by Katerina Hale.)
Julieta : Şi eu mă uit la Supernatural. Kiss
Louis : Ştiuuuu ! Love Mă uit în fiecare marţi la 22:00. Wink

Păi,mă uit la Grey's Anatomy,Buffy : The Vampire Slayer,Charmed,The Nine Lives of Chloe King,Merlin,Being Human UK & US şi multe altele. Am o obsesie pentru vampiri,vrăjitoare şi chestii de genu. Finna

i don't run from trouble, i run towards it
[Image: tumblr_inline_pl5czybvYV1tcosbh_500.gif] [Image: tumblr_inline_pl5d03Ju0B1tcosbh_500.gif]
29 Sep 2012, 20:13
Sa ma gandesc ce lista am acum, pe care le-am vazut si pe care le urmaresc acum.

LOST, Flashforward, Heroes, Prison Break, The Event, Persons Unknown, Flashpoint, Person of Interest, Numb3rs, The Big Bang Theory, Falling Skies, White Collar, Suits, Alcatraz, Fairly Legal, Fringe, Breaking Bad, Hell on Wheels, Dexter, The Mentalist, Spartacus.

Oh yeah, long one Finna. But still, LOST imi place cel mai mult Happywide

29 Sep 2012, 20:34
Lost!Cate amintiri ma leaga de filmul asta, o doamne!Finna
Tiu minte ca eram mica si cu toate ca nu il intelegeam si nu reuseam sa citesc subtitrareaFinna, ma captivat la maxim!
L-am privit de curand, din nou!
Si Prison break, e la fel de genial.Cand imi aduc aminte de asta ma navalesc o groaza de amintiri.Cand nu aveam PC, cu vreo 3 ani im urma, il priveam la tv.Stateam toata ziua in fata televizorului cu sormea, ca 2 obsedateFinna , ca mergeau in fiecare dunimica cate 10 serii.Ne tinea ocupate juma' de zi!!!
Am terminat de curand "Doctor hause".Super tare!Respect!Love
29 Sep 2012, 21:31
Oh da 8-> si Lost e genialFinna mai am cateva sezoaneLove la el si il termin.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
06 Oct 2012, 00:17
Dr. House si vreau sa mai vad The Big Bang Theory

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.