Say something about the character above.
24 Oct 2012, 19:25 (This post was last modified: 24 Oct 2012, 19:34 by Isabella River.)
  • Well, e destul de simplu. Trebuie sa spui ceva despre personajul de mai sus. V-as ruga sa NU fie numai lucruri pozitive. Puteti sa spuneti ce stiti despre personajul respectiv, dar si ce credeti despre el.

Va dau un exemplu.
    Me: -
    Next: Imi placea India inainte, dar acum s-a maturizat si e prea dura si de "neatins", desi sunt sigura ca are multe slabiciuni si e foarte fragila. Totusi, creeaza imaginea unei regine de gheata, si nu i se potriveste, chiar daca nu e decat un scut. Era mai draguta inainte, cand era dragalasa, vesela, optimista si de treaba. A crescut prea repede si prea brusc. Faptul ca e balerina ma unge la suflet&alte dulcegarii (stiu ca va place ca e -mai bine zis, era- balerina Heart). Imi place playby-ul (cum sa nu va placa Megan? Asta daca nu sunteti Aylee si o sa ardeti in flacarile iadului). +alte linguseli ;Wink

Sper ca am inteles. Daca va prind cu "vai, ce fain/a e~" o pun pe Isa sa va stearga mesajele Devil

Edit by Isa: ^Lolololol, watch out, we got a badass over here ! Cool

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 Oct 2012, 21:17
  • Sooo...

Mie îmi place mult de India cea de acum, pentru că cea de mai demult era puţin prea zăpăcită şi prea puţin stăpână pe ea. Îmi place că India a devenit o persoană mult mai responsabilă, care se cunoaşte pe sine mult mai bine şi care ştie ce, cum şi când să spună. Ador faptul că e sau a fost balerină pentru că îi dă o imagine plină de graţie şi feminitate. Faptul că acum personajul tău a devenit mai rece nu mi se pare neapărat un minus pentru că acea răceală îi dă un aer uşor aristocrat, care mie mi s-a părut mereu potrivit pentru ea. Cu toată aparenta 'perfecţiune inumană' pe car eo arată, ador faptul că are atâtea lucruri care o fac normală şi care dau câte un imbold de curaj celor din jurul ei să spună ce au pe suflet 8->.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
25 Oct 2012, 02:20
N-am initeractionat prea mult cu Lexie pana acum, si nici nu o stiu decat de putina vreme, asa ca nu ma pot pronunta asupra evolutiei sale. Ma voi rezuma la impresia lasata mie in topicul in care am jucat.

Mi se pare o persoana blanda, naiva, care nu iese in evidenta, dar care nici nu pare sa isi doreasca acest lucru. Nu pare preea obisnuita sa fie sarcastica si inconjurata de oameni care comunica asa, asa ca mai bine se retrage in tacere decat sa le faca jocul.

Per total, imi place personanjul, imi pare rau ca doar am avut putin timp la dispozitie sa ti-l cunosc, si banuiesc ca nici tie nu iti e chiar usor sa te obisnuiesti cu personajele mele.

Un sfat: hotaraste-te la un play-by si ramane la ala. pt ca in topicul cu mine tocmai te-ai metamorfozat din Charlize Theron in Emma Watson and it;s kinda creepy....

[Image: tumblr_m88p6ptexo1rwda4io3_250.gif] [Image: tumblr_m88p6ptexo1rwda4io5_250.gif]
25 Oct 2012, 14:37
  • Geez, Alain Heart

Asa...personajul mi se pare cu o singura fata, si o masca deasupra. Alain cel adevarat am impresia ca e mult mai rau decat masca pe care o afiseaza. Este sarcastic, rautacios si plin de glume in el (nu mereu bune). Ma enerveaza faptul ca e nedespartit de prietenul sau, Eric, ceea ce-mi da impresia ca ar fi gay, sau ceva Finna Masca il face sa para mai bland (?), daca se poate asa ceva, insa nu l-a ajutat deloc in topicul cu Eric (damn their killing...), care l-a eclipsat, sa zic asa Finna
    Desi imi place personajul, Alain de pe vs mi se parea mult mai dragut, pentru ca imi dadea impresia ca e mai educat si amabil. Asta de aici e un fel de monstru deghizat in "puslama" Finna
    Nu stiu, asta e impresia pe care mi-a facut-o XD

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
26 Oct 2012, 21:10
  • Soo, India ...

I love her. Un personaj complex, bine definit, cu multe calităţi, însă şi defecte, o femeie cu o singură faţă, însă mai multe măşti, ca să spun aşa. Dintr-o fetişcană sensibilă şi nebunatică se transformă într-o femeie sigură pe ea, rece, însă cu inimă caldă, ce nu lasă pe oricine să intre în inima ei.
    Personajul a evoluat enorm de-a lungul timpului şi iubesc ceea ce a ieşit la final. Matură, dar încă jucându-se, periculoasă, însă care te face să te simţi în siguranţă, fatală, însă sensibilă, e aşa, ca o mulţime de însuşiri în antiteză ce caracterizează o singură persoană.

And that's why I love you Love.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

27 Oct 2012, 13:20
Deci...nu am interactionat mai deloc...Insa dupa ce zice fisa si play-by-ul, IVY e o femeie puternica care stie ce vrea.Ii place puterea, insa in ea, ca si in fiecare femeie desigur, se ascunde acea ginsagie si acel fir se sensibilitate ce nu pot fi descrise in cuvinte...Cred ca isi defineste teoria sufletului anume prin arta, de care zice ca e atrasa.Fra inhibitii, deschisa, super-frumoasa, ambitioasa-Ivy e visul oricarui barbat!...Love

[Image: ddf3f5.jpg] [Image: 14jb9ud.jpg] [Image: hs98wy.jpg]
Tutty frutty girl
27 Oct 2012, 13:56
  • Nu am făcut noi până acum rp împreună, însă mia-m făcu o mică impresie asupra caracterului personajului tău.
    Mi se pare că Fantine este sensibilă şi drăgălaşă, o romantică incurabilă şi o fată care ştie sum să se facă plăcută. Pare foarte glumeaţă, însă mie nu mi-a lăsat niciodată o impresie puternică. Mi se pare că personajul nu e suficient de bine conturat, însă eşti pe drumul cel bun Smile.
    Oricum, Fantine este foarte drăguţă >Happywide<

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

27 Oct 2012, 14:44
  • Lexie Stryder.
    Am ajuns deja la stadiul in care numele asta imi spune foarte multe. Eu o vad pe Lexie cumva contradictorie. E o dragalasa, dar o fire puternica. Are o minte echilibrata, dar e o mica impiedicata. Lexie se impune prin metode delicate. E directa, dar gratioasa. Mi-a placut mereu faptul ca ii place sa vada ce se petrece in jurul in ei, sa inteleaga anumite evenimente, insa, in acelasi timp, nu se simte prea in largul ei sa fie cercetata (ok, asta nu a sunat cum trebuie, dar cred ca ai prins ideea Finna ). E inovativa, pasionala si libertina. Este curajoasa, demna si dedicata. Este amuzanta si reuseste mereu sa-si pastreze feminitatea. Nu cred ca am prins-o in vreun topic mergand cu mainile in buzunar Finna.
    Lexie nu e exemplul perfect de 'super-erou', iar asta o face atat de draga in ochii mei. Pentru ca e complexa, este talentata in multe domenii, dar are defectele sale, iar asta o face umana si foarte interesanta. E un personaj a carui evolutie imi face placere s-o urmaresc >Happywide<

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
27 Oct 2012, 15:33
  • Ema G. Snow.
    M-a impresionat mai intai prin numele ei. Inca nu o cunostea, nu cum o cunosc acum. Nu pot spune ca este o fire puternica ca si Lexie, India sau.. dar este sensibila. Mi-am dat seama de asta atunci cand scriam la topicul din Pestera. Este tot ceea ce apreciez cu adevarat la cineva. Este inteligenta, amuzanta, creativa, misterioasa (uneori). Este o persoana ce merita ascultata. Un fel inteleapta.
    Mi-a placut, pe langa toate cele spuse, faptul ca ai creat-o atat de bine incat.. nu mai exista alt caracter cu asemenea calitati si defecte.:x Ma impresioneaza, prin inteligenta ei.. prin ideile ei, prin faptul ca este o fire artistica.. putin, putin. :o3

~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter

[Image: altdth.png]

Kate's clone

27 Oct 2012, 15:52
  • Initial, Arlin era micuta politicoasa si atat. Insa am ajuns sa ma prind repede ca e ceva mult mai complex. Ea e stropul ala de energie in mijlocul pustiului si o sursa incredibila de creativitate. Pare naiva si gingasa, insa imi dau seama ca nu e doar o aparenta. Arlin e o mica 'smechera': aventuroasa, vesela, optimista, spontana. Glumeste si are uneori tendinte spre sarcasm. Are un entuziasm contagios. Rade, iar daca nu rade, macar zambeste. Este curioasa, dar te poti baza oricand pe ajutorul ei. Eu o vad sufletista si dedicata. Cred ca poate sa devina oricand un adversar de temut atunci cand cei dragi sunt amenintati si chiar si atunci cand ideile si credintele ei - de ce nu? - sunt atacate. Este o talentata ingenioasa. Ideile ei nu devin niciodata previzibile. Este ingerul cu inima mare. Pana la urma, e Arly si asta e tot ce conteaza! ^_^

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might