|
07 Sep 2012, 07:55
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
Colin isi intoarse privirea spre Freyja cand aceasta vorbi. Ce-i drept, nu se gandise din punctul asta de vedere. Cu toate astea, voia sa se explice, asa ca zambi vesel cand profesoara ii ceru parerea.
" Cand ziceam ca dragonii sunt creaturi periculoase, ma refeream la faptul ca sunt catalogati in categoria XXXXX de clasificare a Ministerului" spuse el, amintindu-si de ce invatase in anii anteriori. " Desigur, daca sunt crescuti de... dragonologi?..." cuvantul iesi nesigur, caci Colin nu stia daca retinuse corect termenul, " ... atunci este altceva. Asa cum sunt, de exemplu, dragonii de la Sanctuar. Si, intr-un fel, asta e bine, deoarece permit apropierea oamenilor, iar studiile se pot desfasura, iar dragonii, fie ca sunt periculosi sau nu, sunt creaturi magnifice. Dar cu cei crescuti in salbaticie sta altfel treaba. Instinctele primeaza si sincer, nu cred ca un dragon ataca daca nu are un motiv..."
Hawk ridica usor din umeri. Incepuse sa-i placa si mai mult ora. Avea ceva diferit fata de celelalte... Atmosfera, felul profesoarei de a preda, deschiderea elevilor... Nu stia exact ce era - sau poate erau toate variantele la care se gandea - insa il facea curios in privinta materiei. Zambi, gandindu-se ca ora dedicata dragonilor va fi strasnica.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
08 Sep 2012, 13:16
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja continua sa-l priveasca pe Colin, si se gandi o clipa. Intr-un fel, avea dreptate. Cei care nu cresteau langa oameni erau periculosi. Pe cand ceilalti, nu.
"Da, ai dreptate, insa Ministerul e cam orb cand vine vorba de dimensiunea creaturilor. Insa cei din Sanctuar sunt blanzi. Parintii mei lucreaza acolo, iar eu imi petrec aproape toate verile si vacantele acolo."
In afara, bineinteles, de ultimele veri si vacante, cand a trebuit sa ramana la Kurt. Intr-o zi avea sa se rupa in bucatele numai datorita faptului ca toata lumea vroia o particica din ea.
"Imi pare rau ca am izbucnit, sunt putin cam nesabuita cand vine vorba de dragoni", continua ea, stand cu spatele la tabla si cu fata spre clasa.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
08 Sep 2012, 13:29
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
|
|
Colin zambi spre Freyja, desi il nedumerea faptul ca-si ceruse scuze. De ce? Nu facuse nimic grav. Se gandi daca sa i-o spuna in fata acolo si atunci, daca sa astepte pana spre finalul orei sau daca sa-i scrie intr-un biletel pe care sa i-l arunce. Ultima varianta pica din start. Era pozitionat intr-o banca indepartata si toata lumea stia ca el nu era un aruncator bun. Si categoric nu statea bine la capitolul directie. El era bun la reflexul de a prinde.
Vazand ca Freyja nu se intoarce, isi flutura mana intr-un gest de ' Ah, nu-i bai!'.
" Fiecare are dreptul la o opinie. Si apoi, cred ca tocmai asta face ora interesanta, cu tot respectul, doamna profesoara" isi intoarse el privirea spre India. " Printr-o dezbatere ajungi sa intelegi mai multe elemente si poti sa-ti dai seama de adevarul fiecaruia. Cred ca e o metoda mult mai avantajoasa asa. Asa ca stai linistita, Freyja."
Zambi iar, dar isi pleca aproape instanteu privirea. Se simtea aiurea pentru felul in care vorbise. Probabil paruse cine stie ce mare dadator de sfaturi incrazut. Incerca sa nu se gandeasca la asta, preferand sa-si ia pana in mana si sa o invarteasca incet pe degete.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
Minds Rule Might
|
|
09 Sep 2012, 15:06
|
|
Isolde du Maurier
|
RP Posts: 737
Galeoni: 3370
Animal: Sarpe neveninos - "Ginger"
Slujba: Profesor "Grija fata de Creaturile Magice"
|
|
- India ii asculta pe cei doi elevi, si le zambi. Ii placea faptul ca exista comunicare, fiindca asta era cel mai important.
"Foarte bine, Colin, 30 de puncte pentru Ochi-de-Soim."
Se intoarse la catedra, asteptand sa mai zica cineva ceva, insa cum asta nu se intampla, se decise ca putea merge mai departe.
"Ei bine, ora aceasta nu vom vorbi despre o creatura magica in general, caci orele viitoare ne vom ocupa de asta. Vreau acum sa-mi spuneti care sunt animalele care vi se par cele mai fascinante, si de ce. Nu e nevoie sa-mi dati informatii despre ele, ci doar sa-mi spuneti, cu cuvintele voastre si ce va amintiti"
Se rezema de birou, si astepta ca cineva sa isi ia inima in dinti.
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
|
|
09 Sep 2012, 15:12
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja isi intoarse capul si ii zambi lui Hawkeye, si apoi se intoarse spre India. Nu stia daca sa ridice mana sau nu, insa avand in vedere numarul mare de puncte pe care Ochii-de-Soim il castigase, se decise ca trebuia sa vorbeasca mai mult.
"Dupa cum stiti, eu am o pasiune pentru dragoni.", raspunse ea. Ezita o clipa, si continua, hotarandu-se sa nu mentioneze si faptul ca s-a nascut in cuibul unui dragon: "Ma simt atrasa de ei de cand eram mica. Mi se par creaturi fascinante, pentru ca sunt diferite de celelalte reptile. Pot sa sufle foc, si sunt foarte protectori cu puii lor. Sunt foarte multe specii si culori, si au marimi impresionante. Si mai ales, faptul ca Incuiatii nu stiu de ele, este cel mai bun lucru. Nu mi-ar placea ca ei sa afle de existenta lor si sa-i captureze, sau ceva"
Rostise propozitiile repede, aproape sacadat, si fu pe cale sa se inece, insa se opri la timp, si se aseza la loc in banca. Chiar daca India ii era profesoara, tot se simtea aiurea sa vorbeasca cu atata lume prezenta.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
09 Sep 2012, 17:18
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
|
|
- Colin se gandi o clipa. Daca era dupa el, toate creaturile magice erau fascinante. Poate cu exceptia Acromantulelor... Ridica si el mana.
" Mie centaurii mi s-au parut intotdeauna fascinanti. Ii apreciez pentru inteligenta lor si pentru regulile bine puse la punct pe care se pare ca le au. La fel de variati ca oameni, dar mai bine organizati. Sunt curios cum de sunt atat de buni in magia vindecatoare si in ceea ce tine de preziceri despre viitor. Adica, din cate stiu, ei nu folosesc baghete, asa ca ma intreb cum fac sa aiba acces la legaturile cu magia de genu' "
Ridica usor din umeri, realizand ca se incruntase in timp ce vorbise.
" Si ma mai intriga si faptul ca sunt considerati Bestii, desi dau dovada de un nivel mare de desteptaciun"
Se aseza in banca, gandindu-se la faptul ca avea multe intrebari referitoare la centauri. I se parea normal sa ii studieze la ora de Grija fata de Creaturile Magice, desi aparuse un gand ratacit cum ca i-ar jigni daca ar face asta. Dar daca nu i-ar studia la un astfel de curs, atunci unde? Poate ca trebuia pana la urma sa se intereseze de cateva carti la Biblioteca. Dar avea sa mai astepte o vreme. Numai asa, sa fie sigur.
Minds Rule Might
|
|
09 Sep 2012, 17:32
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema, care pana atunci statuse tacuta si privise cu ochi neutri schimbul de idei dintre Freyja si Hawkeye, ridica si ea mana. Profitase de timpul in care ceilalti elevi vorbisera pentru a se decide in Hipogrif si Phoenix. O atrageau ambele creaturi, poate si din cauza ca i se pareau foarte nobile.
" Mie imi plac hipogrifii" spuse ea cu hotarare, de parca incerca sa se convinga pe ea insasi ca asta era cea mai buna decizie. " Mi se par foarte estetici, ca sa zic asa, iar eu una nu ma pot arata cu adevarat pasionata de o creatura a carei infatisari nu ma atrage macar putin. Consider hipogrifi un simbol pentru noblete si onoare, fiindca sunt creaturi puternice si mandre. Si de asemenea, le apreciez manierele si respectul de sine. Stiu ca pentru a te apropia de unul, trebuie sa-i arati respectul pe care il porti."
Hipogrifii pareau sa fie semnul de egalitate in mintea Emei, un exemplu de urmat, in ciuda faptului ca erau niste creaturi magice. Pana la urma, si vrajitorii tot asta erau, doar ca puteau vorbi si purtau haine.
Se intreba daca avea sa intalneasca vreodata un hipogrif... Ar fi fost frumos sa vada asemenea creatura mai de aproape.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
15 Sep 2012, 11:51
|
|
Isolde du Maurier
|
|
|
- India ii asculta vorbind si zambi. Se gandi ca aveau gusturi diferite si asta o surescita putin. Era bine, atunci cand avea sa vorbeasca in amanunt despre creaturile acestea, aveau sa fie si mai fascinati.
"Foarte bine. Incepand cu ora urmatoare, vom studia fiecare creatura in parte. "
Se uita la ceas, si observa ca mai aveau putin din cele 45 de minute. Nici nu stia cum de timpul trecuse atat de repede. Se gandi repede cu ce ar putea umple restul orei, caci isi facuse un plan, insa il uitase, la cat de adormita si ametita fusese.
"Imi puteti da si alte exemple de Creaturi Magice?"
|
|
16 Sep 2012, 13:45
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema nu se putu abtine sa nu zambeasca larg. Deci la un moment dat vor studia si hipogrifii. O bucura asta, desi nu intelegea de ce unul din fostii profesori de Grija fata de Creaturile Magice refuzase cu vehementa subiectul. Ridica usor din umeri, fara sa-si dea seama. Incerca sa nu mai zambeasca, inainte sa considere cineva ca nu avea toti piticii acasa. Dar tot ii scapa o arcuire usoara in timp ce arunca o privire rapida peste cele trei poze.
Profita de ocazia de a se gandi la altceva si a reveni la lumea inconjuratoare, asa ca ridica mana.
" La fel ca si fauna din lumea Incuiatilor, si fauna magica este bogata, diversa. Eu una am mai auzit de acromantule, de basilisk, de himera, zane, gnomi, troli, crabi de foc si homari-cu-capete-explozive."
Se gandi la toate posibilitatile. Intr-un fel, regreta faptul ca nu isi amintea mai multe. Obisnuia sa gaseasca diferite specii pomenite prin cartile pe care le citea, insa nu retinea tot. Doar cele de care auzise de mai multe ori. Iar asta ii aminti...
Ridica iar mana, de data asta mai sfios, dar la fel de curioasa ca intotdeauna. Citise recent despre legendele persane.
" Doamna profesoara? Vom invata si despre manticora?"
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
28 Oct 2012, 23:01
|
|
Isolde du Maurier
|
|
|
- India ii zambi Emei, si se apropie de catedra.
"Este corect, Ema"
Inainte sa ii raspunda intrebarii fetei, privi o clipa tabla din spatele ei, si isi dadu seama ca nu scrisese nimic pe ea. Insa nici nu avea prea mult de scris pana acum.
"Da, o sa invatam despre ele, dar nu acum. In semestrul al doilea, caci ele sunt ceva mai complexe", ii raspunse intr-un final, continuand sa zambeasca.
"Acum, am o intrebare pentru voi. Exista in Lumea Vrajitorilor creaturi care se aseamana cu cele ale Incuiatilor? Exista cumva o asemanare intr-o creatura magica cu una Incuiata?" intreba ea, muscandu-si buza. Nu era sigura ca o asemenea intrebare era in programa, insa dispretuia sa se ia dupa niste foi de hartii, care te faceau sa iti folosesti mai putin imaginatia, si mai mult abilitatile de tocit.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|