Perle...peste perle :))
|
08 Nov 2012, 23:24
|||
|
|||
Aham. Deci chestii dragute...Care s-au intamplat saptamana asta,inclusiv azi.
Luni nimic. Dar maaaarti. Marti intra proful de logica in clasa,fericit tare,cu catalogul sub brat,zambaret. El fiind o actritura si jumatate,noi am simtit ca ceva e in neregula. Proful: Inainte de a face prezenta va rog sa-mi ziceti cine a mancat de pranz.(noi avem ore dupa-amiaza) Oh,apropo,s-au luat note mici la test! Noi : o_____________O Prof: Haide,ma,nu va sfiiti! Eu si inca 10 colegi (11 din 29,deci) ridicam mana. Prof: Fiindca,stiti ( ranjing satanic) eu am avut un pranz...mama,mama! A adus moldoveanul ( proful de TIC) niste cafea,si eu am mancat vreo doua Actimeluri,cu niste carnati din aia buni,prajiti,tot de la moldovean. Pfuai,si niste pateu Ardealul. Sa nu va zic de desert! Eu,proful de la Chisinau si profa voastra de latina. Ce mai,trai! *colegii salivau pur si simplu* Prof: Da' de ce va uitati asa la mine? Va e foame,cumva? Mda. Partea prosta e ca in pauza tot 9A era la chiosc sa-si ia de mancare iar a trecut pe langa noi si ne-a zis ''Bon appetit''. Oooo,si inca ceva. Sa va fac cunostinta cu Cosmin. Ei bine,Cosmin asta e bufonul clasei si mereu comenteaza. Prost nu e,dar ii merge gura,il ia pe dinainte. Ce a facut azi Cosmin? Paaaai... Eram la ora de muzica si proful ne dadea cateva versuri pentru colinde. Proful: Da-ni-l,taica,da-ni-l. Cosmin: Ia-ti-l,taica,ia-ti-l. Proful nu l-a auzit. Proful: Da-ni-l,taica,da-ni-l,deci bis. Cosmin: Ho,nesatulule! Si acum,ca sa combin cele doua,fiindca a fost absolut extraordinar ce s-a intamplat marti(da,tot marti)...Eram la ora de logica(da,tot logica) si proful ne pune sa citim cerinta unui exercitiu. Proful: Sa citeasca Cosmin ca o are groasa si puternica! Noi: o__________________________o Proful: Ma refer la voce,desigur. Voi la ce va gandeati? Andreea: Da' dvs. de ce nu va ganditi la ce ne gandim noi? Eu: Exact! ~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
08 Nov 2012, 23:29
|||
|
|||
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
09 Nov 2012, 00:29
(This post was last modified: 09 Nov 2012, 00:38 by Arlin van Iver.)
|||
|
|||
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved For me, the brown-eyed daughter ![]() Kate's clone |
|||
09 Nov 2012, 08:29
|||
|
|||
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
09 Nov 2012, 18:47
|||
|
|||
|
|||
09 Nov 2012, 19:28
(This post was last modified: 09 Nov 2012, 19:29 by Arlin van Iver.)
|||
|
|||
Quote:Ce păr galbăn ai ! Zici că eşti Shakira !Oh my God! =)) Da-o-n colo! ~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved For me, the brown-eyed daughter ![]() Kate's clone |
|||
10 Nov 2012, 00:11
(This post was last modified: 10 Nov 2012, 00:12 by Kurt F. Malfoy.)
|||
|
|||
Din maximele profului de logica,a tipei de latina si a dirigai(de franceza).
Proful arunca o creta,nimerind in capul unui coleg,Angelo. Angelo: Da' de ce ati dat? Profu': Ca sa stiu ca esti atent. Angelo: Atentia e dureroasa. ----------------------------- Diriga(la pregatirea pentru olimpiada): Oana,te rog... Oana: J'avais dit que... Diriga: Tu vrei sa ma arunc de la etaj? E atat de simplu! Oana: J'ai dit que... Diriga: Etajul 5,de aici e fatal. Oana: Il m'a dit... Diriga ![]() -------------------- Proful (tot de logica): Si cine a spus ca ''Limitele limbajului meu sunt limitele lumii mele''? Ioana: Stiu ca era german. Proful: Cald. Eu: Kant? Proful: Bun,caldut. Hai,vreau sa zic ''fierbinte''. Andrei: Jacks...Jast..Jaggers... Proful: Jagger? You got the moves like Jagger? What the...? Eu: Domn' prooofesooor,stiu eu,eu! Proful: Zi! Eu: Wittgenstein! Proful: Ave,Jagger,c-ai zis bine! --------------- Profa de latina: Deci sa va zic o povestioara pe care vi-o dau si la teza. Ma rog,continuarea. Deci gagiul ala avea o fiica,o gagica,desigur. Si pe aia unchi-su' a facut-o vestala,preoteasa,deci nu mai putea ramane pregnanta. Bine,din punct de vedere fertil,ca solul din Campia Romana,putea,da' n-avea voie. Si si-a bagat Marte coada si i-a insamantat pe Remus si Romulus. Si dupa 9 luni s-au nascut ei si restul povestii o stiti. Hai,s-a sunat,zburataciti-va! ------------------------ Diriga: Si tu,Andrei,cum dai teza daca ai mana rupta? Andrei: Pe calculator,in format digital,stiti. Diriga: Cum Sfatul Duh daca pe aia n-o pot scoate la imprimanta? Andrei: Pai nu,ca doar scriu si... Diriga: Si eu cum scot? Andrei: E neaparata nevoie sa o scoateti la imprimanta? Diriga: Ah,nu. Andrei: Atunci scriu de mana,cu stanga. -------------------------- Profa de latina: Azi va predau legendele si despre vestimentatie. Deci scrieti:'' Despre gagicile sabinilor''. ~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
10 Nov 2012, 00:20
|||
|
|||
^jesus, anca =)) vreau si eu asa ceva =))
|||
10 Nov 2012, 10:29
|||
|
|||
=)))))
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
11 Nov 2012, 23:26
|||
|
|||
=)))))))))Sunteti geniale cu perlele
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|