Remus John Lupin
17 Sep 2007, 20:07
Pai dupa parerea mea este cel mai bun profesor de Aparare Contra Magiei Negre dupa Plesneala.Imi pare sincer rau ca a fost muscat de varcolacul ala(am uitata care era numele lui).De altfel ma impresionat povestea lui de dragoste cu Tonks.Chiar am ramas masca cand mi-am dat seama ca nu este animagus.Imi mai place ca este un prieten loial si a avut mare grija de Harry si Sirius.Dar totusi e prea bun,prea bland si plin de afectiune.Astfel de oameni nu traiesc mult.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
24 Sep 2007, 20:11
imi pl super mult de el! totusi... cred ca acest thread trebuie mutat la cei care au citit cartea 7 pt ca are un spoiler ... sau sa scotzi spoilerul dar mai bn mutat ca nu cred ca ne putem abtzine.

[Image: s32bgn.gif]
24 Sep 2007, 20:25
Ce spoiler?Ala cu tonks?Apare din cartea 6ToungeToungeToungeToungeToungeToungeTounge

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
22 Jun 2008, 15:19
o fi Plesneala bun la Defence Against Dark Arts, da` sh Lupin e super..adik crek el a fost cel mai bun..pacat k a plecat..k era om-lup:-<

* No one can protect you *
02 Jul 2008, 12:26
Da din cate am vazut ii invatza foarte bine pe micii vrajitori cum sa se apere,etc..
Imi pare rau c-o plecat:-|:-<

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
03 Jul 2008, 00:47
Mie chiar îmi pare rãu, merita sã trãiascã în pace alãturi de Tonks ºi Teddy...
10 Jul 2008, 15:30
E deagutz si e un personaj bun in adevaratul sens al cuvantului... E chiar pacat ca a murit dar era logic pt ca toti prietenii lui murisera si trebuia sa se duca alaturi de ei!

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
22 Jul 2008, 11:10
E un bun profesor de aparare contra magiel negre si o persoana deosebita, a avut grija de Harry si a tinut mult la el, m-a impresionat in mod special faptul ca tinea la Tonks foarte mult pacat ca totul s-a terminat cu moartea lor.
13 Sep 2008, 20:25
Lupin chiar a fost cel mai bun profesor de Aparare contra Magiei Negre si cred ca Harry il iubea. Intr-un fel, Harry a sperat ca Remus ii va lua locul lui Sirius.
Si mie mi-a placut povestea lui de dragoste cu Tonks si imi pare foarte rau ca au murit, iar micutul Teddy a ramas orfan.
Remus Lupin era "cel cu picioarele pe pamant" ca sa spun asa in grupul lui James si chiar imi pare rau ca a fost muscat cand era mic de Greyback(sau cum il chema pe varcolac).

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
13 Sep 2008, 22:14
Cum adica.. Harry a sperat ca Remus sa'l inlocuiasca pe Sirius?

Harry l'a iubit pe Sirius, si l'a respectat pe Lupin, chiar a tinut la el..
Nu conteaza ca prietenii sai a murit, de ce naiba trebuia sa moara si Remus? Ar fi fost mult mai frumos daca macar unul din cei 4 ar fi apucat sa se bucure de copilul sau! Mai ales ca numai 2 au avut! Asta e... cum nici Fred nu trebuia sa moara, cum nici Tonks, Hedwig, Dobby, Colin, Moody, Dumbledore, Sirius, Cedric, Bellatrix si multi alti nu trebuiau sa moara...
Macar Remus a apucat sa iubeasca si sa fie iubit. Chiar daca era varcolac. Ma bucur ca Tonks l'a iubit cu adevarat... Merita si el un strop de fericire.