let's talk about india's drama
04 Dec 2012, 15:37
  • *probably this thread will be deleted, but yeah, i'm used to be ignored and deleted*

India is alone, India has little friends, and India is going to spend New Year's Eve alone, at home, probably sleeping or torturing Photoshop, while listening to sad, depressing music.
    India is a wreck and this fact won't change in the next future, probable.
    So yeah, go ahead and say what you want to India, because she's a totally looser.

PS: O sa-mi inchid rp-urile pe le am, si probabil ca nu o sa mai ma vedeti la rp pentru o vreme. Nu neaparat pentur ca sunt intr-o stare jalnica si deplorabila, ci pentru ca nu mai scriu ca lumea si nu mai sunt in stare sa incropesc un post de macar 5 randuri. Asa ca puteti sa faceti ce vreti in tot acest timp cu personajele mele. Go ahead.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Dec 2012, 16:07 (This post was last modified: 04 Dec 2012, 16:29 by Colin Hawkeye Rovson.)
  • Well, let me start with this...
    India is a great person, India has a great soul, India has a precious mind and vivid imagination. * De fapt, lasa-ma sa-ti zic in romana (am avut doua ore de engleza cu o nebuna ~_~). * Deci, daca India continua sa vorbeasca asa, Ema se urca frumos in tren/autobuz/maxi-taxi/avion/metrou/tramvai/camion si vine sa o ia pe India frumusel de dupa umeri. Si eu petrec Ajunul Anului Nou singurica acasa, asa ca hai sa facem o petrecere (aduc sampanie si lasagna :>). A-pro-pos de muzica deprimanta. Nu stiu cum e la tine, dar dupa ce ascult cateva melodii de bocit, ma simt pregatita sa omor oameni cu zambetul pe buze ^_^

Ai spus ca putem sa-i zicem orice Indiei. Exact asta o sa fac. Ahem.
    Mai, mamica, stiu ca nu ne-am 'comunicat' noi prea mult si prea multe, insa, citind si vazand o parte din creatiile tale (si scrise si photoshop-ite (?)), am ajuns sa cunosc o particica din tine. Nu stiu daca a observat sau s-a gandit cineva vreodata (mna... eu vroiam psihologie), insa orice 'amprenta' lasata de o persoana reprezinta un 'indiciu' despre personalitatea ei. Asa ca pot spune ca stiu cate ceva despre pustoaica asta de care vorbim dupa felul in care scrie, dupa felul in care si-a construit personajele etc., pentru ca ne arata cum vede ea lumea (plus ca imi amintesc primele tale RP-uri). Iti spun cu o mana pe inima si cealalta pe tastatura ca tu esti o persoana puternica si inventiva, iar eu ma simt onorata pentru ca m-ai lasat sa vad lucrurile prin perspectiva ta. Ar fi o multime de lucruri sa-ti spun, dar momentan umbla cam haotic prin capsorul meu si mi-e teama ca o sa te bag in ceata. Nu te 'arunc' acum in dezordinea mintii mele care se pregateste de economie; da-mi cateva ore si se rezolva. Dar, din toate insiruirile mele probabil lipsite de esenta poetica de mai sus, tu trebuie sa tii minte un lucru: tu esti incredibila, asa ca zambeste. 'Cause you're India and she's one of the best.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
04 Dec 2012, 16:19
  • :-w India, i'm gonna kill you! Crezi ca esti singura care isi petrece Craciunul si Anul nou acasa, nici eu nu merg niciunde si probabil si la anul va fi tot asa . Nu sunt genul care sa mearga la cabane, la etc..cluburi, niciodata nu am fost si nu stiu daca voi fi Finna ( faza cu cluburile, sigur) eu sunt genul de persoana linistita, asa cum te vad si pe tine . In fine, orice om..asculta muzica deprimanta de cel putin ..doua ori pe zi?! Si cum zice si Ema, melodiile de bocit sunt la ordinea zilei =)) eu cred ca nu e nimic, sau nu inseamna ca daca asculti melodii dinastea mai lente, mai de plans sau mai..genul astaFinna trebuie sa fie si starea ta la fel. Toti avem zile proaste, si India tu nu esti deloc cum te-ai descris tu mai sus >.> Asa ca, capul sus si lasa..ce conteaza daca esti acasa de anul nou si de craciun?:-s eu nu concep de ce va e atat de ciudat sa fiti acasa, aveti familia..nu sunteti singuri -.-. Chiar daca poate nu ai un partener cu care sa mergi undeva, sau poate..prietenii tai nu merg la cabana si asa asta nu inseamna ca trebuie sa devii suparata si sa iti strici starea, pentru ce?! Pentru o seara..ca trecem dintr-un an in altul, nu e mare lucru crede-maFinna) Asa ca, capul sus>Happywide< in plus, majoritatea o sa fim pe DARKMARK online parca vad si ai cu cine sa povestesti si asa ^_^ >Happywide< So, revino-ti! In plus, esti mai diferita daca stai acasa si nu mergi prin cluburi, toti au acest.. "Efect de turma", daca unu merge la cabana toti se duc dupa el, daca s-ar arunca in fantana toti ar face asa:-s :-j asa ca iesi din starea asta stupida si revino la rpg!~

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
04 Dec 2012, 16:26
Em are dreptate, India. Nu stiu ce ai patit, dar in niciun caz nu esti singura. Stii ca noi suntem aici langa tine si te apreciem si te iubim asa cum esti >Happywide<
Nu te gandi la RP-uri, e ok, indiferent de absenta si chestii. Incearca sa te concentrezi pe propria persoana si sa 'te faci bine' ca sa te avem inapoi cat mai curand.
Nu stiu daca pot spune ceva ce sa te ajute pentru ca nu cunosc intreaga situatie, insa nu esti singura care isi petrece Anul Nou singura.
Noi am ajuns sa ne cunoastem si am vorbit de nenumarate ori si nu vreau sa o vad pe India renuntand.
Be strong >Happywide<

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
04 Dec 2012, 16:40
  • (Whoaaa... Scriu de pe contul Emei; ma simt mai oficiala Finna )

Din punctul meu de vedere, e clar. Eu zic sa infintam o frumusete de club: facem conferinta si ne petrecem Anul Nou pe 'net. Asa avem tot ce ne trebuie: India, muzica, India, poze cu pisici, India, locuri comode si calde in propriul pat, India, aer respirabil, nu inghesuiala specifica strazilor la 'pragul dintre ani'. Si India. Cine voteaza?
    Si, de acord cu Lex la faza cu RP-urile. Sau, daca vrei sa ti-o spun intr-o maniera demna de spiritul eminescian din mine, preocupate sa scrii decorul vietii de zi cu zi si sa-ti joci bine rolul de a fi tu insati.
    Asa ca, dodoloanta, vino sa te imbratisez >Happywide< (sau vin eu sau ne intalnim la jumatatea drumului)! ^_^

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
04 Dec 2012, 16:42
Oh:> da da=))) putem vorbi pe skype de exemplu >Happywide< si sa facem o conferita sau pe mess, sau pe DarkMark:> numita "Singure acasa"=)))))Blush

04 Dec 2012, 16:43
  • Parca si vad cum apare Macaulay Culkin si ciocane la ferestre...

04 Dec 2012, 16:52
=))))))))))))))))))daaa x_x

04 Dec 2012, 17:04
  • Oh, well =D i love you too, girls Heart3
    Problema e ca nu e vorba doar de o seara, care, in opinia mea e, asa cum a spus si Julieta, doar o seara. Ci faptul ca toti prietenii mei vor fi undeva, impreuna, iar eu voi sta singura acasa (fiindca parintii mei s-ar putea sa fie plecati, desi eu cred ca asta-i mai bine ;Wink). Oricum, nici eu nu sunt genul care sa iasa prin cluburi sau oriunde, fiindca eu nu ies nici macar in oras, asa ca ce sa mai vorbim de cluburi Finna Acum se pare ca am gasit in alta parte o oferta, dar parca vad ca si acolo nu mai sunt locuri :-s. In orice caz, oferta Emei pare destul de tentanta (m-ai convins cu pisicile Finna ), iar acum ma simt ca o tradatoare Sad damnit!

In orice caz, nu ma asteptam sa raspunda cineva aici, sau chiar daca ar fi raspuns, sa scrie atat de multe lucruri si incurajatoare! Heart Ma simt mai bine stiind ca am intotdeauna pe cineva care sa ma incurajeze si sa-mi ridice moralul Love Stiu ca probabil par draguta si desi am unele momente de rautate, sunt ok, insa in realitate, treaba nu este asa. Lumea ma judeca dupa aparente, iar aparentele mele sunt ca sunt o persoana foarte nesuferita si idioata. Idioata in sensul de inculta, pentru ca dau mereu impresia ca sunt naiva si prostuta, desi nu e mereu asa. In fine, acum deja dau in alte drame Finna Adica, am momente si momente. Uneori imi vine sa bat pe cineva, uneori sa-l iau in brate, insa mereu ma napadeste partea 'ai buna', desi nu multi raman cu impresia asta.

Anyway, cert este ca stiu ca am pe cine ma baza, si desi voi nu sunteti mereu langa mine, in 'flesh si oase', si desi mi-ar placea asta, pentru ca mereu va dovediti a fi mai prezenti si mai constiinciosi in a-mi fi prieteni decat cei in 'flesh si oase', eu tot va iubesc Heart *desi am uneori momente in care imi vine sa-i tai degetele Emei pentru ca scrie prea mult Whistle*

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
04 Dec 2012, 21:08
  • Vai, dar e stabilit! Daca ai tai pleaca de acasa, e ca in reclama de la Tuborg: tu asiguri locatia, noi aducem distractia! (Filip si Fuborg, tu si... ce naiba fac eu acili-sa?!).
    Acum, lasand poantele la o parte. Ai spus ceva care pe mine m-a lasat ca magarul in ceata. Ahem, "Lumea ma judeca dupa aparente, iar aparentele mele sunt ca sunt o persoana foarte nesuferita si idioata." Pai aici avem o problema. Nu vad de ce aparentele 'virtuale' ar fi mai diferite de aparentele 'reale' (facem exceptie de la chestiile din filmele hacker-iste cu tipul de 50 de ani care se da drept o fetiscana de 10 ca sa se poata uita in pacea lui la My little pony). Daca te ajuta cu ceva, iti spun sincer ca nu mi-ai lasat nici macar o clipa impresia ca esti cum ai zis. Poate cam sarcastica, dar cum mie imi place sarcasmul... (acum nu pot sa-l blestem pe cel care face acelasi sport ca si mine Finna ). In cel mai rau caz, pot spune ca erai 'ratacita in spatiu' atunci cand ai 'aterizat' pe DarkMark. Dar, tinand cont ca ma pot lega de lucruri explicate psihologic, stiintific, atunci te asigur ca intr-un mediu nou e perfect normal. Daca e, pot sa continui si sa-ti spun, fara suparare, ca din ceea ce ai scris tu in postul-raspuns reiese ca stai cam prost la capitolul incredere personala. Mananca putina ciocolata si injura cativa prosti; o sa te simti mai bine. Chestia cu momente si momente... Stai calma. De-ai stii cate borcane am spart eu la nervi... E o metoda sigura pentru 'dracusori'. Acum ma opresc. Nu de alta, dar mi-e ca daca-mi tai degetele o sa mai fie vreo victima si mna.. vreau sa fiu cu constiinta impacata (pot sa fiu foarte convingatoare uneori si sigur se gaseste un omulet sa testeze pentru mine). But love you too! Love
    Si ca sa dau cu bata-n balta. Daca vine sfarsitul lumii pe 21 decembrie si te agiti degeaba? Finna