Vacantza de vara
01 Feb 2008, 15:40
Galati? anunta-ma cand vii pe acolo Wink)

tokyo? paris? auzi, nu mai iei si pe mine? eu sant mica, incap in geamantan Wink)

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15 Apr 2008, 17:50
Pay eu am fost vreo 4 veri la rand la Felix sau prin apropiere, dar tot in Oradea pt ca am fost cu o familie cu care ne`am imprietenit de vreo 4 sau 5 ani tot la Felix si de atunci mergem pe la ei pe acasa, in Bihor si de acolo mergem la Felix ... anul asta nu stiu unde o sa merg ... poate tot la Felix, sau dak ne luam masina cu 7 locuri, poate ne duce tata pana la mare Love... a, si in fiecare vacantza de vara am fost la bunici as vrea sa merg anu asta la mare si la bunici ... si normal ca mi`ar placea o excursie in alta tara, da sigur nu o sa fie

[Image: loove10.jpg]

Nu dispera cand greul vietii te apasa,

Si nici nu plange dupa al tau destin,

Caci dupa chinuri viata e frumoasa,

Cum dupa ploaie cerul e senin.
24 Jun 2008, 13:23
fain ca va duceti in strainatate la mare...ce mult as vrea si eu....

oricum sper sa ma distrez vacanta asta la bunici,in tabara,la ceilalti bunici si home....super vacanta
09 Jul 2008, 19:06
Pe 12 iulie plec in tabara care am castigat'o a doua oara la Cangurul matematic Smile Poiana Pinului, in Buzau.. 9 zile
09 Jul 2008, 22:44
eu nu prea am fost pe nicaieri... in august o sa ma duc la mare si inainte de asta ma mai duc intr_o statiune. Nu e cine stie ce dar sper sa ma distrez si eu un pic

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
10 Jul 2008, 11:12
Bravo voua k va ducetzi in strainatate!Eu raman in Romania si merg la Tecuci din motivele mele.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
10 Jul 2008, 11:46
hmm si eu tot in Romania mda.. nu am shansa.. deci

1. Am fost la bucuresti
2. acasa
3. la munte (in prezent)
4. acasa
5. La mare
6. Acasa

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
10 Jul 2008, 11:53
Mama da cam de multe ori ai fost Acasa! S-au ai mai multe case?

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
10 Jul 2008, 11:56
Ma refeream ca turul meu mergeam ...adik dintr-un loc, mergeam acasa la asta ma refeream Smile .. mda ma rog :-J Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
10 Jul 2008, 22:28
Eu am o casa si doua apartamente aici, in Severin =] sh pe la Craiova ceva... mai exact:

La Drobeta Turnu Severin
+Apartamentul tatalui, cu 4 camere, in care am stat pana la 5 ani. Apoi ne'am luat catrafusele si bye-bye. PS: eu sunt singurul mostenitor al tatalui am un apartament al meu! Am un apartament al meu! xD
+Casa in care statea bunicul, tatal mamei, inainte sa se casatoreasca cu bunica. Am remobilat, si amuh locuim aici xD
+Apartamentul in care mai statea bunica, inafara timpului petrecut la serviciu la ea, la Craiova. Il avem si acum. Avem chiriasi aici, la fel si la apartamentul tatalui meu. [fostul a murit fostul proprietar. Eu am mostenit apartamentul xD]

La Craiova
+Bunica si'a vandut apartamentul, ca sa se mute in Severin cu noi.
+Intr'un apartament stau bunicii din partea tatalui surorii mele. Amuh este si sora mea la ei, ca e in anul I [trece in al II-lea] la facultatea de medicina.
+Mai e un apartament in care sta tatal Denisei [sora mea] cu noua sa sotie [prima a fost mama, care s'a recasatorit cu tata].

Deci wow park vorbeam de vacantza de vara =] am si eu directia "acasa" in mai multe randuri =] eh, la Craiova, nu prea consider "acasa" locul unde sta familia tatalui surorii mele. Mrg xD