Raspunde invers
|
11 Nov 2012, 20:33
|||
|
|||
Normal ca nu vreau sa mai scrie o carte HP, e cea mai oribila care citita >.>
Asa-i ca ti-ar place sa te arunci intr-o prapastie adanca de 1000 metri?:> I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2012, 16:53
|||
|
|||
Desigur! Dar doar 1000 metri? Hai sa fie 1500! Ce tot zic?! 2000!!
![]() Pun pariu ca adori sa imprumuti o carte si sa o primesti inapoi mai 'jumulita'. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
14 Nov 2012, 20:03
|||
|
|||
Normal, daca poate sa o si arda e perfect :-s
Pun pariu ca ti-ar place sa locuiesti intr-un cotet de gaini ![]() I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2012, 21:05
|||
|
|||
Normal! Pot spune ca traiesc in puf! La propriu!
Nu-i asa ca iti place sa dai teste la scoala in fiecare zi? ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
14 Nov 2012, 22:41
|||
|
|||
Normal si sa iau si 2 in ele:> sau chiar 1
![]() Pun pariu ca ti-ar place sa mori mancat de viermi. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2012, 23:01
(This post was last modified: 14 Nov 2012, 23:03 by Lexie Stryder.)
|||
|
|||
visul meu
![]() Nu-i aşa că urăşti Sărbătorile de iarnă ? “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
14 Nov 2012, 23:42
|||
|
|||
Oh, da! Atata fericire! Iritant. Si atatea promotii in magazine si atatea reclame la Coca-Cola! Enervant de-a dreptul!
Nu-i asa ca nu ai suporta sa pleci o saptamana la munte cu cei mai apropiati prieteni? ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
04 Dec 2012, 19:44
|||
|
|||
Vai! Mi-ar placea la nebunie! Sa nu stau in patutul meu caldut si frumos ci sa ma plimb toata ziua pe la munte si sa socializez!As rata activitatile mele preferate!
![]() (urasc sa ies afara din casa ![]() Nu-i asa ca iti place sa intre cineva peste tine atunci cand faci treaba mare? |
|||
10 Dec 2012, 10:17
|||
|
|||
|
|||
10 Dec 2012, 14:40
|||
|
|||
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|