In this moment
|
28 Jun 2008, 14:40
|||
|
|||
Band: nimic
Mancand: struguri Purtand: pantaloni scurti de blugi si un tricou portocaliu Auzind: Kat deluna Vazand: monitoru Simtind: nervi Urand: durerea asta de cap Iubind: absolut nimic |
|||
30 Jun 2008, 11:54
|||
|
|||
Band:cola
Mancand:nimic Purtand ![]() Auzind:rbd Vazand:monitorul dar mai mult televizorul Simtind:nerabdare Urand:nimic Iubind:viata si pe Harry Potter ![]() |
|||
01 Jul 2008, 19:05
|||
|
|||
Band: saliva nush .. poi nik
Mancand: unghiile Purtand: egari si un tricou LAAARRG Auzind: Maroon 5 - This love Vazand: webcamu' Simtind: ca ma mananca in nas Urand: ca ma doare capu putin ![]() Iubind: familia |
|||
03 Jul 2008, 17:03
|||
|
|||
band
![]() mancand:bomboane purtand ![]() auzind:liniste simtind ![]() urand:lipsa activitatilor iubind ![]() ![]() |
|||
09 Jul 2008, 22:52
|||
|
|||
Band: Nik.. mii lene sa ma duc sa iau sucul din frigider
![]() Mancand: Nik Purtand: Maieu galben cu un fluture albastru, pantaloni scurti, "turbati". Auzind: "Phuu, da` ce pute" - de la bunik.. cutzu meu a facut iar pipi pe covor. Vazand: Ca scriu Simtind: Pute Urand: Nush |
|||
10 Jul 2008, 20:19
|||
|
|||
Band:nimic
Mancand:guma(de fapt mestecand) Purtand:tricou rosu cu un imprimeu si bermude negre Auzind:zgomote de afara Vazand:monitorul Simtind:nervi Iubind:familia Urand ![]() ![]() |
|||
10 Jul 2008, 21:16
|||
|
|||
Mancand ![]() Purtand:rochita scurta galbe cu Auzind ![]() Vazand:forumul Simtind ![]() Iubind:multe lucruri Urand:aproape nimic |
|||
10 Jul 2008, 22:53
|||
|
|||
Band: Nik
Mancand: Nik Purtand: Tricoul galben cu fluture albastru ce l'am purtat si ieri, si fusta alba cu fluture mov xD Auzind: Iarasi prostiile de la tv politicienii.. Vazand: Scriu, babe xD Simtind: Ca sunt verry angry pe Ana Granger si Debora Lovegood Iubind: Pe cineva Urand: Pe tot restu`.. mai putzin pe cutzu meu si pe prietenii buni si pe familie |
|||
11 Jul 2008, 12:24
|||
|
|||
Band: saliva se pune? :-s
Mancand: chio chips cu sare ![]() Purtand: o bluza neagra cu dungi portocalii si egari cu nishte shosete pufoase Auzind: cum turuie calcu. de fapt.. face nush ckm Vazand: cum mi-a scris o fata pe mess Marilena > ![]() Simtind:ca tocmai fix akm.. mi-a intrat o bucata de chio chips in bustiera si ma inteapa Urand: pe nimeni Iubind: toata lumea :>D< |
|||
12 Jul 2008, 12:16
|||
|
|||
Mancand ![]() Purtand:tricou rosu cu imprimeuri negre si pantaloni scurti negri, cu o curea argintie Auzind:Kat deluna Vazand:tastatura Simtind:fericire Urand: pe nimeni Iubind ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Au revoir, pentru moment | Charlizze Di Rino | 4 | 2,097 |
18 Jan 2008, 23:56 Last Post: Gemini Andre |