Care e cea mai draguta pereche?
|
15 Dec 2007, 00:49
|||
|
|||
si Cho? :shock: pe ea sincer o urasc... treaba ei dar nu pricep dc sa fie Ginny cu Cedric :shock: eu zic k s'ar potrivi cu Harry
![]() ![]() |
|||
15 Dec 2007, 20:33
|||
|
|||
Hmm..ginny si cedric..interesanta idee.totusi ginny ii este predestinata lui harry
![]() ![]() Pt Avril....pune repede spolier ca sa nu te certe adminele ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
29 Dec 2007, 15:16
|||
|
|||
harry si hermy
![]() ce tare ar fi cine stie ce ne rezerva viitorul ![]() ![]() |
|||
05 Jan 2008, 03:44
|||
|
|||
Pai pe primul loc ar fii Ginny si Harry..sunt foarte draguti impreuna,au multe in comun si se cunosc de la inceput etc.Cred ca rolul lui Ginny e sa-i arate lui Harry "first love"(OOC: So what if i`m romantic now?)asadar imi place foarte mult de ei ^_^
Apoi ar fii cred ca Ron si Hermione care inca din primul film dadeau semne ca s-ar place...pentru ca se contrazic mereu si e chiar amuzant cum incearca sa nege ^^ Insa daca mi-as lasa imaginatia sa zburde fara sa fiu impuscata *dodges random object and hides behind George*as zice: Hermione si Draco pentru ca el e sange pur,ea e ,,muggle born" si ar fii cea mai''picanta" combinatie tocmai pentru ca sunt asa de diferiti si nimeni nu se asteapta la asta.Ea,cea mai desteapta vrajitoare de varsta ei,el un bun-de-nimic rebel...si etc. Si alta cominatie ciudata ar fii Cho si Ron :ea o senimentala totala cu mai multe sentimente amestecate decat poate indura cineva ,el cu capacitatea sentimentala a unei lingurite(OOC: omg,lol..hermione m-a dat pe spate cand a spus asta) Oricum...^_^ OOC: ce mult am scris -BIC- ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
11 Jun 2008, 10:58
|||
|
|||
Ron si Hermione
![]() sh Harry sh Ginny^_^ * No one can protect you *
|
|||
11 Jun 2008, 11:04
|||
|
|||
Ron & Hermione
sau mai BINE!!! RON+ Ada ![]() ![]() |
|||
10 Jul 2008, 15:16
|||
|
|||
Si eu zic Ron si Hermione. Pe langa faptul ca se potrivesc au si cea mai emotionanta poveste
![]() |
|||
14 Jul 2008, 22:09
|||
|
|||
Ron si Hermione, pentru ca au trecut prin multe impreuna dar in final a meritat efortul.
|
|||
14 Jul 2008, 22:25
|||
|
|||
Ron&Hermione
Harry&Ginny Cho&Cedric Pansy si Draco cam asta mi-i topul Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Jul 2008, 21:55
|||
|
|||
Aaam descoperit o noua pereche geniala!
Rose Weasley/Scorpius Malfoy "Deci el e micutul Scorpius",spuse Ron in soapta."Ai grija sa-l depasesti la toate examenele,Rosie.Slava Domnului ca ai mstenit desteptaciunea mamei tale." "Ron,pentru numele lui Dumnezeu",spuse Hermione pe jumatate severa pe jumatate amuzanta."Nu mai incerca sa ii montezi unul impotriva altuia inainte sa fi apucat macar sa inceapa scoala!" "Asa e,iarta-ma!"spuse Ron,dar nu se putu abtine si adauga: "Rosie,totusi,sa nu te imprietenesti prea tare cu el.Bunicul Weasley n-o sa te ierte niciodata daca te mariti cu unul cu sange pur." ahh genial ma apuca ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) | Julia Lilith Potter | 55 | 12,343 |
09 May 2010, 21:13 Last Post: Rose Evans |