Toate panzele sus
08 Feb 2008, 12:06
Am inceput sa citesc cartea asta, dar nici nu am ajuns bine la pag 20 k m'am si plictisit. E la fel de nasoala toata cartea sau doar inceputul? Merita citita :-s ?

[Image: 20htuyu.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09 Feb 2008, 16:48
=))), cat ai citit in viatza ta ? Cartea astya e super. Am citit ambele volume, a fost cartea care ma facut sami placa sa citesc. Citeste mai departe pana intrii in actiune si vei descoperii ce captivanta este.

Visit this user's website Find all posts by this user
09 Feb 2008, 19:11
mersi ca mi'ai zis . Incep sa o citesc din nou seara asta... am sa'ti zic daca mi'a placut sau nu

17 Apr 2008, 13:52
Este superba....am citit-o....mai vreau sa o mai citesc odata...e o carte foarte foarte frumoasa...de aventuri...cum imi plac mie filmele si cartile de aventuri...e perfecta...abia astept sa o mai imprumut odata de la bibleoteca...dupa ce termin Don Quijote

Kiss Va adoricesc Kiss
18 Apr 2008, 19:19
Mno..
Dak zicetzi voi..
Nu mai suport DOUA SECUNDE sa citesc prostia aia de inceput TT.TT
Sont la pagina 27... wuaay... citesc si nu pricep nik. Sh pentru k stiu cat e de plictisitor nu mai recitesc deloc. Brr. Pot sa sar peste restul introducerii monotone? makr 20 pagini, people... ohh.. just kidding.. poate ne da testare chiar de unde nu am citit *trebuie sa citesc Toate panzele sus pentru scoala*.
18 Apr 2008, 19:25
Asha am patit si eu ... am citit vreo 30-40 de pag si m`am plictisit de moarte. Nu e niciun fel de fir epic sau macar ceva ce merita sa fie inteles... Pls spunetzi`mi si mie si lui Ginny W. de la ce pag devine interesant ...

19 Apr 2008, 11:10
pai...e adevarat...pana pe la pagina 70-75 e plictisitor...dar dupa aia intelegi ce se intampla...la inceput sunt cateva lucruri care le intelegi mai incolo....ma rog...asa mi sa parut si mie..si am zis la prof ca nu inteleg...si el mia explicat ce se intampla pe acolo si am inteles...recunosc...cartea asta e greu de inteles...dar si cand o intelegi...e o carte super

Kiss Va adoricesc Kiss
19 Jun 2008, 16:40
Noua diriga (kre ii profa de romana) ne da in fiecare luna de citit cate o carte..

Un semestru = 5 carti si asa se intampla in fiecare an

sincer.. cartea asta nu am primit-o... dar diriga mi-a zis ca este interesanta.. si mna nush =)).. nici nu m-am chinuit sa o scot din dulap :-s

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

16 Jul 2008, 16:18
ii asa groasa..mult mai groasa decat HP7#-O..eu am inceput sa o citesc, da` m`am plictisit repede sh am lasat`o balta..Finna..da` am auzit k e buna cartea sh k merita citita..eu oricum, nu ma bagFinnaHappywide

* No one can protect you *
16 Jul 2008, 16:38
sh eu am inceput sa o citesc, dar m-am plictisit repede. Poate mai incolo o sa devina mai interesanta, ca ma plictiseste rau...Oricum dak spuneti voi ca merita... o sa citesc in continuare Smile

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]