The words that became reality
|
30 Dec 2012, 13:59
|||
|
|||
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
31 Dec 2012, 15:52
|||
|
|||
James nu isi lua ochii de pe Sean, gandindu-se ca daca capitanul se va trezi, nu va evita o secunda sa ii atace pe la spate, sau sa o tuleasca din camera, incat el sau Ema sa nu il trimita unde ii e locul. "Cel putin cred ca acolo e locul lui", zise baiatul, un mic zambet aparandu-i pe chip, insa ii disparu dupa o secunda. Isi dadu seama ca situatia in care se aflau era foarte serioasa, asa ca sari umpic in sus cand auzi vocea colegei sale care il scosese din propriile ganduri.
"Da, cred ca ne-ar ajuta", zise James nu foarte increzator, apoi gandindu-se ca daca isi va pastra nesiguranta, n-avea cum sa vada cartea in oglinda. Vru sa isi explice nesiguranta lui Ema, la fel si indoielile ca planul va merge cu el langa oglinda, insa isi trecu la o parte gandurile astea imediat. Aici era vorba de o chestie serioasa, trebuia sa isi puna nesiguranta la culcare. "Deci, pur si simplu ne dorim sa vedem o carte cu runele care ne intereseaza si apare in oglinda? Pare prea simplu totusi", incheie James nesiguranta revenindu-i |
|||
31 Dec 2012, 17:32
|||
|
|||
|
|||
01 Jan 2013, 14:04
|||
|
|||
James nu putea sa nu se distreze putin cand vazu cat de fericita era Ema, cand vazu runele descifrate pe suprafata oglinzii. Da, acolo erau raspunsurile la intrebariile lor cel mai probabil, insa erau raspunsuri pe care probabil colega lui le intelegea si stia sa le puna in aplicare mai bine decat el.
James isi indrepta privirea din nou catre Sean si observa ca barbatul nu se misca un centimetru. Dupa ce ai fost de atatea ori prins, e normal sa fi resemnat, se gandi James, insa avea o presimtire stranie ca Capitanul astepta ceva, dar din nefericire nu stia ce. Iar fi zis lui Ema, poate ea gasea vreun raspuns, insa cand o vazu pe fata cufundata in ganduri, cu ochii atintiti pe oglina, isi dadu seama ca daca o intrerupea acum, se putea pierde un sir lung de idei salvatoare. Inconstient, James se indrepta catre Sean, aplecandu-se cand ajunse in dreptul Capitanului si vorbindu-i incet "Ce secrete mai ai?" intreba soimeanul pe un ton rece ca gheata. " Nu m-as mira sa ne zici in final ca numele tau nu e nici macar Sean Taylor", incheie James cu un zambet trist pe chip |
|||
01 Jan 2013, 17:36
|||
|
|||
|
|||
01 Jan 2013, 18:05
|||
|
|||
James tresari putin cand o auzi pe Ema in spatele lui. Era de asteptat, la cat de ingandurat statea langa corpul capitanului. Baiatul era putin speriat, dar nu de Sean si de faptul ca barbatul din fata lui nu mai miscase vreun muschi de cand James l-o lovit cu piatra in cap. E adevarat ca Ema l-o legat indeajuns de tare incat sa nu mai poata face nimic, insa totusi acest gand il bantuia tot mai tare pe James. "Ori eu ori el", isi zise soimeanul si apoi se intoarse incet catre Ema, fiind bucuros sa auda ca puteau sa scape in sfarsit de Capitan.
"Bun ce trebuie sa facem?" intreba James dupa ce el si Ema se intoarsera langa oglinda. "Trebuie sa zicem o incantatie sau il bagam cu fata in oglinda si speram sa treaca prin?" continua James incepand acum sa rade la propria gluma proasta. Era putin nervos pe situatia in sine, deoarece avea din nou un presentiment prost ca nu se va incheia totul bine, Din nou isi alunga gandurile rele si incerca sa para vesel. "Scuze, uneori mai fac glume proaste. Acum serios ce ar trebui sa facem ca sa scapam de Sean?" |
|||
01 Jan 2013, 18:33
|||
|
|||
|
|||
01 Jan 2013, 22:01
(This post was last modified: 01 Jan 2013, 22:02 by James Bradley.)
|||
|
|||
James ramase fara cuvinte. Deci ceea ce vroia Ema sa ii explice era ca intr-un final el ar trebui sa fie un erou si sa scape de baiatul rau, adica de Capitanul Sean. Se gandi ca gluma lui cum ca ar trebui sa il treaca pe Sean prin oglinda se adevereste incetul cu incetul. El erou? El era un pusti de pe plaja care a venit la Hogwarts fara sperante prea mari. Situatia totusi il distra dintr-un motiv pe care nici el nu il intelegea.
"Deci, ca Sean sa plece, trebuie sa ma joc putin de-a cavalerul medieval care era un erou in basme, nu?" zise James cu un zambet pe chip. Pentru o secunda credea ca Ema avea sa ii zica ca o fost o gluma si apoi sa ii spuna adevaratul plan, insa cand fata ramasese serioasa, baiatul intelese ca planul si problema mai ales erau foarte serioase si se cam bazau pe el. Trase aer in piept si spuse incet, nebazandu-se pe vocea lui in acel moment prea mult "Ok, Ema, spune ce trebuie sa fac si-o voi face, daca totul se va termina mai repede. Dar te-as ruga sa fi putin mai explicita cu indicatiile de data asta". zise James cu un zambet micut pe chip, care ii disparu dupa o secunda. Se uita la colega sa asteptand ca aceasta sa ii spuna "misiunea" |
|||
01 Jan 2013, 23:32
|||
|
|||
|
|||
02 Jan 2013, 12:28
|||
|
|||
James se intoarse repede catre Sean si se bucura sa vada ca inca nu se trezise. Adrenalina era mare, asa ca uita complet de temerile sale cum ca l-ar fi putut omori pe barbat cu piatra.
"L-am adus, il imping in oglinda si se termina totul?" intreba James si Ema il aproba. Baiatul il ridica pe Sean care era destul de greu cu toate funiile in jurul lui si il impinse cu toata forta in suprafata oglinzii, gandindu-se ca daca Ema s-a inselat, macar impactul o sa il tina pe Capitan la pamant pana vor gandi ei un alt plan. Nu s-a izbit insa. A trecut prin, insa cand James rasufla usurat si se intoarse cu spatele simti ceva ca il trage de maneca si in secunda 2 se trezea cu Sean in bucataria unei Case, cam urat amenajate. "Eh, baiete ti-ai dorit atat de mult sa scapi de mine, incat ti-ai gresit miscarile", il auzi James pe Sean zicand. Cand soimeanul isi intoarse capul il vazu pe barbat deja in picioare gata sa se ia la tranta. "Nu te ingrijora pentru bagheta ta, am pus-o la loc sigur", continua Capitanul cu un zambet malefic pe chip. "Acum cred ca incepusem ceva pe hol, inainte ca aceea fata sa ne intrerupa atat de nepoliticos". James dadu sa se ridice insa o durere groaznica il cuprinse la nivelul gleznei stangi. "Perfect acum am glezna luxata, sau mai rau rupta. Si am si-un Non psihopat in fata mea care vrea sa imi sparga fata" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|