Muzica-dedicatii
|
09 Aug 2007, 13:54
|||
|
|||
Multumesc fff mult pentru melodie Ashley
Ashley: Avril- Sk8er Boy Julia: Avril-Girlfriend Ginny: Nelly Furtado-Say it right Byutzzu: Nelly Furtado- Give it to me Pravati: RBD-Salvame (eu urasc rbd, scz, dar vad ca tie iti place) harry, ron si waydreamer: mmmhhh... ce sa va dedic? Rihanna-umbrella Luna: Christina Aguilera-Candyman ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
09 Aug 2007, 14:05
|||
|
|||
Ih mersi pt Nelly!Imi place mel..O am si pe telefon...
Pt admine-Ombladon- B.U.G. Mafia si Adriana vlad - Pana cand moartea ne va despartii Pt baietzi(dak sunt pe site ![]() Luna,Cho,Pravati,Ashley,fleur,adutza(si cine mai e activ p site ![]() Iar pentru cei care au abandonat site-ul,adik foumul - Ombladon - Noapte buna Bucuresti Ginny-Hanna-leave me alone Le-am zis pt versuri..Adik la "Noapte buna Bucuresti" zice ceva putin corespunzator...etc..! ![]() |
|||
09 Aug 2007, 14:24
|||
|
|||
Eu dedic pt. admine: Gwen Stefani-Sweet Escape
Pt. restu' lumii care o iubeste pe Shakira sau/si pe Beyonce: Beautyfull Liar (cu ele doua) Pt ceilalti care nu le iubesc pe Shakira si Beyonce:Nelly Furtado- Give it to me |
|||
09 Aug 2007, 14:28
|||
|
|||
De doua ori am primit pana acum Give it to me-Nelly!!!Yuhhuu...De acum asta o ascult numai!
![]() |
|||
09 Aug 2007, 19:47
|||
|
|||
Umm...intr-adevar cam mult off...puteati sa vorbiti pe mess sau prin MP...ca sunt posturi adaugate in plus,dar degeaba(fara suparare)
|
|||
09 Aug 2007, 22:20
|||
|
|||
Aici a fost foooarte mult off topic... si tocmai facut de Ginny si Byutzzu? Ma mir Pai dap... am sters si eu vreo 6 mesaje.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
10 Aug 2007, 09:15
|||
|
|||
Srry,eu imi cer iertare...Pur si simplu nu mi-am dat seama
![]() ![]() |
|||
10 Aug 2007, 11:34
|||
|
|||
Si pe mine ma iertati? Nu mi-am dat seama cat de mult am vorbit
![]() |
|||
10 Aug 2007, 12:22
|||
|
|||
OOOKkkee... fac ji yo kteva dedicatii :
Pt casa Cercetasi >>> Avril Lavigne - I can do better ( WE can do better !!! ) Pt casa Astropufi >>> Fergie - Big girls don't cry Pt casa Ochi-de-soim >>> Enrique Iglesias - Do you know Pt casa Viperini >>> Offspring - Pretty fly ( for a white guy ) Pt cei nesortati >>> BUG Mafia - Limbaj de cartier ( CENZURATA, DESIGUR !!!! ) ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
10 Aug 2007, 12:23
|||
|
|||
Fergie - Big girls don't cry!!!
O adorr!Yehhee! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |