Astropufii-s cei mai tari !!!!
09 Aug 2007, 14:55
Asa... mai intai zic k se spune despre noi k suntem papa-lapte Love ... dar nu-i asa !!!!! Bravi astropufi, trebuie sa demonsram lumii k suntem TARI !!! Suntem loiali, suntem atenti, prietenosi, drepti, curajosi...
Find all posts by this user
09 Aug 2007, 14:55
Da....
App ce fac astro-pufii?Happywide

[Image: 4pclz01.jpg]
09 Aug 2007, 15:17
Nush... chiar..facem ceva neobisnuit?=))
we rule8->
09 Aug 2007, 18:43
DAPZZZ!!!!!Chiar dak nu prea stiu nimik!!Promit ca ma uit si citesc Harry Potter!!1

[Image: 4pclz01.jpg]
10 Aug 2007, 13:11
Stii, cred k noi suntem casa lui Cedric. Asta e ceva, nu? Dak n-ar fi fost Harry, Cedric s-ar fi dus la Turnir!

Edit: Of, stiu, e o prostie, subiect inchis.

Edit later: Sau nu (?!?!?!?!?!) :confused: ?
06 Sep 2007, 23:13
Ginny Wrote:Stii, cred k noi suntem casa lui Cedric. Asta e ceva, nu? Dak n-ar fi fost Harry, Cedric s-ar fi dus la Turnir!

Edit: Of, stiu, e o prostie, subiect inchis.

Edit later: Sau nu (?!?!?!?!?!) :confused: ?
Cedric a fost la turnir, nu?

[Image: gofcostume1172751yk9.jpg]
07 Sep 2007, 13:02
adicaa dak nu ar fi fost falsul Moody Adik el i-a pus numele lui Harry in pocal Si Cedric a castigat.. da mna..a murit:-<
Ridicati-va in picioare si urlati: CEDRIC DIGORRY!! (desi mna..si vecinii au ceva de spus in strigatul la ore tarzii in noapte)
07 Sep 2007, 19:35
CEDRIC DIGGORY CEDRIC DIGGORY!!! Shi pot demonstra ca astropufi is curajoshi...cand au intarat in cimitir harry a vrut sa plece(bineinteles nu fara cedirc) iar dak astropufi nu erau curajoshi atunci cedric nu ar fi vrut sa stea...nuh?
12 Sep 2007, 13:46
Pierdem tereeeeeeeeeeeen!!! Se pare ca lipsa lui Ginny sa simtzit la noi!!!! plz Ginny nu mai pleca!!! Nu-i ashea ca nu mai pleci?Happywide Ar fi bn sa ne inscriem in toate concursurile...adik... pana la urma 50 de puncte sunt cva nuh?
12 Sep 2007, 14:14
Poi nu mai pot pleca S-a cam terminat vacanta
Ai dreptate. Am fost plecata doua zile si in lipsa mea viperinii preiau controlul!?!? Trebuie sa ne punem pe treaba, Punkish_girl, Snape, Lidia si restul astropufilor! Trebuie sa muncim si putem castiga! Ok, echipa! Goana pe concursuri! Nu pot scrie acum, dar maine sigur o sa am scrisa potiunea mea la concursul de potiuni! Si incerc sa scriu cat mai multe posturi lungi si cu cap! Si peste 75 de caractere! Deci...La treaba astropufilooor!!!

PS. Plz Punkish_girl, nu sunt sefa de casa, dar am fost moderatoare si te rog sa nu mai postezi de doua ori consecutiv

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Astropufii Cheyenne Laurette 2 1,212 04 Jan 2008, 13:49
Last Post: Ginny Malfoy