Intalnire cu Voldemort
18 Feb 2008, 21:12
OOC: Yay ^_^ un thread vechi reinvie ^_^
BIC:
Inca in stare de soc, Kennya se dadu cu cativa pasi inapoi... din tufisuri se auzira soapte bizare...
"JULIA, DAMN IT!! ALA-I PICIORUL MEU PE CARE CALCI!!"
"Oops...scuze ^_^" [eu si Ginny W ramasesem in urma, cica=)) ]
Doua siluete se vazura iesind din tufisuri...
Julia, una din cele doua, se facu alba la fata vazand chipul livid al lui Voldemort zambind acru in lumina lunii...
Ginny W o stranse de mana...
"Hmm...Potter..." zise Voldemort razand sinistru..."Exact persoana pe care vroiam s-o vad..."

[lipsa de inspiratie]

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19 Feb 2008, 16:15
Voldemort se apropie de Julia.
"Da... perfect... Dar mia intai avem o treaba de rezolvat, nu'i asha Kennyra?" intreba Voldemor.
Kennyra clatina usor din cap.
In acelasi timp, se auzi un fosnet in spatele lui Voldemor. Andru se miscase... parea sa se fi trezit.
"Unde sunt??" intreba ea. Ramase socata apoi, cand vazu in compania cui era.
"Ramai unde esti!" zise poruncitor Voldemort.
"Ce vrei?"intreba speriata fata.
"Razbunarea de care nu au avut parte altii..."
"Cine?"
"Nu cred ca are rost sa iti povestesc tot.... oricum ai sa te intalnesti cu Crimhilda Griffindor in curand!"
Voldemort s'a indreptat spre Kennyra.
"Hai. Fao acum... cat nu este inarmata si cat este sub influenta blestemului d eadormire care se vede ca incepe sa cedeze."
Kennyra murmura ceva.
"FA"O ACUM!! OMOAR'O!!!"

[Image: 20htuyu.jpg]
25 Jul 2008, 15:27
Nimeni nu o observase vreodata pe Nereida...dar era obisnuita sa fie singura. Auzise tot ce citisera Kennya si Miranda....Lordul Intunecat deci? Maretul Voldemort se afla la minute de ea. Intotdeauna si-a dorit sa il vada.
Conjurase o vraja de ascundere...Dissilusionment Charm...si le urmari pe Kennya si Miranda in padure.
Lordul era asa cum si-l inchipuise. Ar fi vrut sa spuna ceva...sa stie ca e acolo...ca se va alatura lui daca vrea. Dar ramase tacuta...privi cum Kennya tremura cu bagheta indreptata spre Andru.
"FA-O Kennya!" striga iar Voldemort.
Vazu disperarea din ochii fetei.
"Nu..." zise Nereida si iesi de dupa copac.
Voldemort o privi surprins. Isi indrepta bagheta catre ea dar ea striga "Protego" si o sfera luminoasa o inconjura.
"Hmmm..reflexe bune...Cine esti fetito?" intreba Voldemort.
"Nereida Devon." Raspunse ea.
"Devon? Fiica lui Malvinus. Interesant...unul dintre slujitorii mei credinciosi. Calci pe urmele tatalui tau?"
Voldemort parea chiar multumit.
"Magia intunecata a fost mereu un subiect fascinant pentru mine. Totusi...cred ca ne-am putea folosi de fata. De ce nu o folositi pentru a spiona in castel? In asa fel noi nu vom da de banuit nimic...si ea va fi cea invinuita ptr tradare."
Voldemort zambi.
"Sa sti ca e o idee bbuna...Kennya...sti ce ai de facut"

[Image: slytherin1-1.jpg]
23 Aug 2008, 21:45
OOC: Deci LOOOOL!!!Am ras cu lacrimi cand am citit iar aceste posturi.Chiar daca sunt vechi.M-am gandit sa postez din nou aici.Desi toata intriga mi se pare cam trasa de par.Voi schimba putin cursul povestii.

O durere incredibila de cap aparu pe neasteptate.Totul parea in ceata.Nu isi dadea seama unde se afla si asta o panica si mai mult.Incerca sa-si dea seama unde se afla si pipai totul in jur.Deodata capul ei intra in coliziune cu ceva.Isi deschise ochii si vazu patul cu baldachin al Nereidei.
Kennya se ridica in picioare,inca instabila si incerca sa se dezmeticeasca.Un cosmar ..sau..nu stia ce sa spuna.Daca era adevarat?Totul era confuz pe moment.Iar acum se afla in camera viperinilor.
'Deci inseamna ca a fost un vis.'isi zise Kennya in gand
Aceasta se rezema de pervazul ferestrei.Ceva creponat ajunsese in mana ei.Mirata lua hartia mototolita si o netezi.
Parca o caramida..Ba nu..parca o intreaga cladire ii cazu in cap.
ERA SCRISOAREA!!!!
Isi puse pelerina in fuga si cobora toate scarile spre iesire cu o viteza uimitoare.
Din pacate nu vazuse pe nimeni cunoscut,dar asta era in avantajul ei probabil.Era curioasa sa vada daca era doar o gluma proasta sau chiar se intamplase.
Cu pasi repezi se apropie de Padurea Interzisa.Pe malul lacului vazu o silueta.Dar nu reusi sa-si dea seama cine este.Dadu din umeri si isi continua drumul.
O data ajunsa fata in fata cu padurea,se uita in dreapta si in stanga sa vada daca este singura si nici un profesor nu era in apropiere.
Era totul bine.Doar aceea persoana de pe malul lacului era in preajma,dar nu parea sa dea atentie Kennyei.Sau cel putin asta observa ea de la distanta asta.
Intra repede in padure incercand sa-si aduca aminte care era drumul spre locul cu pricina.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
13 Sep 2008, 17:56
Nosgoth era in inima paduri, o stia ca pe o carte, desigur fiind mostenirea lui, toate secretele care dainuie in padurea asta le stia. Se auzi un fasait, se intoarse si acolo era dragul lui var.
" Deloc subtil , Marvolo, te-am auzit instantaneu cum ai aparut, isi pierde oare Lordul Intunecat indemanrea."
Furios Voldemort zis cu o voce rece:
" Nu , dar tare greu mi-e sa cred ca nu ai aruncat tu vreun farmec pe aici."
" Asa este Marvolo, se vede ca ma stii cat de cat, nu vroiam oaspeti neinvitati, dragut fiasco , cu elevi aceia de la Hogwarts."
" Bine.... bine, acum sa dezbatem , ce facem cu Ledelues?"
" Foarte simplu, il omoram, deja stie prea multe, si orcum nu il vreau intr-o pozitie de putere, nu are ce cauta in Ministerul Magiei, imi va creea probleme."
" Vai.... dar ce-i cu tine varul meu, sa omori tu?"
" Nu era vorba sa il omor eu , ci tu Marvolo, orcum esti obisnuit, si sincer nu am nici timp, caut un inel pierdut familiei mele de generatii."
"Bine am sa trimit unul din Devoratori mei sa faca treaba, si problema asta va fii inchisa definitiv."
"Stii prea bine ca Ledelues nu e orce vrajitor, poate infrange 10 devoratori"
"Nu o sa trimit orce devorator, pentru cultura ta generala."
"Bine atunci anunta-ma cand ai terminat treaba."
Si cu asta Nosgoth disparu in umbre, lasand-ul pe Voldemort acolo singur.

[Image: Locket_of_Slytherin_by_ajb3art.jpg]

Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel

House: Slytherin

Patronus: A floating Orb
13 Sep 2008, 22:14
Deodata Volddie auzi un "Pam pam parapampampam" si Ginny, imbracata ca o fetitza Powerpuff, trecu in fuga pe langa el.
"O buna Voldy! Tye-tye Voldy!"
Dar se opri in fata maleficului Lord Intunecat. Nu, nu fusese blestemata de acesta [care era prea ocupat sa verifice daca isi facuse pedichiura], ci facuse indigestie. Se intoarse catre Voldy si, in 5 secunde, acesta fu imbracat intr'o zana roza cu un pamatuf roz cu stelutze in mana, care se uita furios la Ginny, admirandu'si intre timp pedichiura care era roz.
"Trebuie sa vorbim ceva. Ca de la powerpuffgirl la zana roz." spuse Ginny cu importanta. "Marturiseste! Nosgotel nu e varul tau, nu? Adica, tu esti un mos de 70 de ani, iar presupusul 'var' al tau e in anul I la Hoggy."
"Ce?:|" sp maleficul lord.
"Draga Volddie... am o problema culoarea de roz cu stelutze a desfunzatorului meu de chiuvete a devenit cam stearsa!! ce pot sa fac?"
Volddie se uita trist la ea, apoi incepu sa'si spuna povestea vietii lui, iar Ginevra nu avu ce sa faca decat sa'l asculte.
Dupa 39572 ore, Voldy ajunse in sfarsit la varsta de 3 ani, dar fata dormea de mult. Deodata Ginny se trezi, tresarind, si urla:
"ACEASTA PADURE NU APARTINE LUI NOSGOTH! Multumesc, Volddie draga, tu mi'ai furnizat fara sa vrei aceasta informatie geniala si apropo, vezi ca albastrul cobalt e in trenduri acum, daca vrei sa nu mai de imbraci in roba ta neagra sau in acest minunat costum de zana, darul meu pentru tine! HUGZ >Happywide<"
Si Volddie, care reusi sa nu se lase imbratisat de Ginny, se gandi daca facuse bine ca nu o omorase de la inceput. Apoi, noua sa amica trase un vant, de Voldy zbura 5 km spre sud, sa gandeasca acolo in liniste.

Ooc: mi se pare absurd ca padurea sa apartina lui Nosgoth. Nu cred ca are ceva special fata de toti ceilalti de pe aici. Adica, ok, fiecare e unic, dar nu se apuca nimeni acuma sa spuna ca padurea, castelul, tara, planeta ii apartine... btw :-j nu'i nik daca esti cica alesul [tam tam tanananana] sa ai cine stie ce bagheta speciala, dar e absurda si chestia sa fi var cu Voldemort. Pana la urma, se poate sa fi stranepot, dar se stie ca Lordul Intunecat nu prea are copii.. sau are cine stie ce'o facut el dupa ce a plecat de la Hogwarts.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intalnire cu Cap-de-Mort Jade A. Crawford 19 3,110 21 Dec 2010, 16:35
Last Post: Scarlett Soul
  O intalnire neasteptata Kasumi Mikoto 10 2,342 22 Oct 2010, 22:22
Last Post: Kasumi Mikoto