Not the best plan ever
26 Jan 2013, 11:10
  • Hawkeye rase. Stia prea bine cat de inteligent e fratele sau si stia din proprie experienta ca il intrecea la datul replicilor. Insa cea cu podeaua nu o vazuse venind. Se amuza copios, mandru de ce-i auzeau urechile.
    Il privi o clipa, urmarind scrijeliturile.
    " De ce nu ai mai desenat portrete? Esti priceput, zau! Ai putea foarte bine sa te uiti prin jur si sa cauti un chip care sa te multumeasca artistic. Sunt atatea posibilitati aici" ii spuse zambind, incercand sa-i ridice cumva moralul. Chiar daca simtea ca nu prea era nevoie de asta.
    Insa reveni aproape imediat la pozitia sa de mai-naite, cu fruntea rezemata in maini. Ii venea sa rada sumbru, dar se abtinu. Asta... Toata viata lui amoroasa era pana acum o mare mare greseala. Avea persoane speciale, desigur, insa atunci cand totul parea sa ia o turnura serioasa, lucrurile scapau de sub control.
    " Nu stiu ce sa zic, Freddie..." vorbi brusc, pe o voce ce il facea sa para cu zece ani mai batran. " Este... Este un haos. Nu pot sa-mi dau seama de ceea ce vreau. Sau nu vreau sa-mi dau seama. Stii, niciodata nu ma gandeam ca lumea o sa dea doi bani pe mine, iar acum, brusc, ma trezesc aruncat intr-o lume pe care nu mi-o doresc. Iar calea mea e plina de greseli. M-am indragostit de cine nu trebuie, apoi mi-am conectat, la propriu, sufletul cu cineva, m-am simtit cumva abuzat, am fost suficient de idiot incat sa las o fata sa... mda... si in tot acest timp am senzatia ca ma indepartez de ceea ce tanjesc. E pur si simplu un dezastru. Ma gandesc daca nu e mai bine sa-mi cumpar niste capre si sa ma duc in munti"
    Nu isi mai daduse drumul la gura de prea mult timp. Acum se simtea putin vinovat ca probabil il pusese pe Freddie in ceata sau ca il cam fortase sa asculte rezumatul unei 'drame'. Hawk ofta si isi duse capul spre masa, ascunzandu-si chipul pe brate.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27 Jan 2013, 19:08
  • Lasa tacamul jos, ridicandu-si privirea spre cea a fratelui sau.
    " Frate, e greu sa gasesti oamenii pe care ti-i doresti."
    Isi umezi buzele, mangaindu-si barbia in timp ce fratele sau dispera. Deci fetele erau problema. Venise la momentul potrivit. Cateva saptamani cu fratele mai mic, il vor readuce la normalitate pe Hawkeye. El pictase atat de multe persoane in ultima vreme, incat ii venise in minte sa renunte la pictura si sa se apuce de arta fotografica. Nimeni nu-i fusese pe plac in ultima vreme. Poate era de vina caracterul sau impunator, sau poate ca.. se grabea. El nu era destul de mare pentru a avea o prietena, si nici macar nu era disponibil. Deja era logodit cu munca pe care o facea.
    Daca Hawk gandea astfel, atunci nu era medicament. Lumea dadea bani pe orice si oricine era prietenos, acceptabil, amuzant. Tocmai ca, lui Freddie ii lipseau cateva din acele calitati.
    " Te-ai simtit abuzat?" intreba, ridicand sceptic o spranceana. " Adica.. violat? Ce a facut fata aceea?! Si acum.. ca ai fost .. de o fata, te muti.. cu caprele?" Expresia fetei sale nu era una.. prietenoasa. Arata ca Brigitte, o colega mai ciudata de-a sa, dupa ce si-a gustat lipiciul cu sclipici. Mai bine parasea scoala aceea, si se intorcea acasa, sau se muta la o alta scoala, intr-o alta tara.

~I am only passionately curious~
" What is depression like?" he whispered.
" It's like drowning. Except you can see everyone around you breathing.
"
[Image: 2mpid0p.gif].[Image: ebdjci.gif]
Kate's clone
27 Jan 2013, 19:21 (This post was last modified: 27 Jan 2013, 19:22 by Colin Hawkeye Rovson.)
  • Nu era nevoie sa se uite la Freddie ca sa-si dea seama de expresia fetei lui. Parea destul de evidenta dupa tonul pe care il folosise. Stia si el ca nu este usor sa gasesti oamenii pe care ii doresti, desi, daca iti deschizi putin mintea, devenea simplu sa te inconjori de prietenii de care ai nevoie. Insa, la a doua fraza a fratelui sau, Hawk realiza cum mai puteau fi interpretate cuvintele sale. Se stramba, sucindu-si fara sa vrea nasul de un nasture de pe maneca.
    " Nu te gandi atat de profund" spuse el, desi vocea i se auzi greoaie, oprita cumva de straturile de haina, piele si carne.
    Isi ridica incet capul, simtindu-se mahmur. Insa, dupa cateva secunde, isi indrepta spatele.
    " Adica nuu! Nu abuzat in sensul ala" Ok, poate ca folosise niste cuvinte prea ambigue mai devreme. Si poate ca exagerase intr-o oarecare masura? Il privi pe Freddie in ochi, gesticuland usor cu mana. " Cum sa-ti spun? Nu ma asteptam ca cineva sa ma sarute. Si fara implicare emotionala. Din partea mea. E doar... Face lucrurile ciudate, oricat de mult incerc sa ma gandesc ca sunt cat se poate de normale"
    Ridica din umeri, simtindu-se ca o fetita. Pe ratusca de cauciuc cu care facea baie Merlin, trebuia sa termine sa stea atata cu fetele! Dar chiar era vina lui? Intrai in camera de zi a Ochilor-de-Soim si, baiat fiind, te simteai ca o antilopa incercuita de leoaice.
    " Scuze" murmura el.
    Desi chestia cu caprele ramanea valabila. Probabil ca Tutsie ar fi sef de trupa.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
Minds Rule Might
28 Jan 2013, 23:27
  • Iar acum urma partea cu facepalm. Isi lovi usturator fruntea, dandu-si seama de gafa. Poate, fiindca el nu prea cunoscuse fete de treaba pana atunci. Fete care sa nu se opreasca pentru a-si da buzele cu luciu de buze, sau care sa poarte fuste putin mai decente, sau poate chiar pantaloni care sa nu le etaleze secretele.
    " Iti dai seama ca imi ceri sa nu mai gandesc?" intreba, simtindu-se despartit de el de un geam invizibil. Trase borcanul cu gem mai aproape de el, pentru a-si readuce la viata papilele gustative. Il impinse la loc, dupa ce biscuitul era acoperit cu gem, si-si concentra toata atentia asupra fratelui sau.
    " Frate, pana la urma tu esti fata?" intreba, molfaind biscuitul lipicios. Isi imaginase deja scena. Nici el nu ar fi reactionat violent. Probabil doar ar fi impins-o pe fata la o parte. Parca am spus ca nu as fi reactionat violent. se mustra in sinea lui, incruntandu-se. Acele cute de pe fruntea sa, puteau avea legatura cu ce ii spusese lui Hawkeye, nu cu ce gandise el. Se putea mai geniu de atat?
    " Prima fea din viata mea a fost arta. Presupun ca a ta este.. muzica. De ce nu le pacalesti pe infocatele tale admiratoare ca ai deja pe cineva? Adica, intr-adevar, nu strica sa descoperi dragostea.. insa intr-un mod mai intim si placut, pentru amandoi."

"
Kate's clone
28 Jan 2013, 23:51
  • Ii veni sa-si dea un sut. Marea diferenta dintre el si Freddie. Cum putuse sa uite de asa ceva? Era... Pff! Era Freddie! Zambi pisicher spre el.
    " Am uitat cine-i filozoful aici. Scuzele mele"
    Daca era o fata? Poate ca se transforma in una. La naiba! Daca in cateva saptamani va incepe sa le dea sfaturi despre pedichiura Soimencelor? Oh, asta era de rau. De foarte rau. Punct. Trebuia sa-si petreaca urmatoarele zile numai in compania masculilor. O sa-i stea in carca lui Freddie -nu la propriu, desigur- o sa-i caute pe cei doi Viperini, Will si Ian, pe fratele lui Ian, J... Ceva cu 'j'. Poate ca nu ar strica sa-i trimita o scrisoare lui Klaus sau sa se milogeasca de Ema ca sa dea de William. Desi la ultima insemna sa interactioneze cu o 'venusiana'... Neah, iesea din discutie. Si poate ca nici pustiul ala ciudat de la Ochi-de-Soim de juca sah nonstop nu era o solutie pe care sa o inlature cu piciorul. Da, asta va face. Nu tu interactiune cu fetele. Clar!
    Se uita spre Freddie si isi pocni degetele.
    " Asta e!"
    Stai... Muzica? Si sa tradeze gemul si prajiturile? Eh, de ce nu? Isi prinse barbia in mana, rezemandu-si cotul in masa.
    " Cum de esti tu ala atat de inteligent si de matur? Stii, eu sunt primul nascut..." facu Hawkeye, insa zambi sincer.

Minds Rule Might
29 Jan 2013, 23:58
  • Expresia pe care Freddie o afisa pe chipul sau curat si fermecator nu era una prea intelegatoare.
    " Nu vorbesti serios, nu? Te rog, spune-mi ca nu vorbesti serios." indrazni el sa spuna, in timp ce-si 'pleca dramatic privirea spre podea, cu o mana pe frunte si cealalta indreptata spre Colin.
    Ei bine, era si un bun actor. Inca un plus pentru Freddie. Isi indrepta spatele, zambind.. sincer.
    Isi lipi obrazul de palma sa, sprijinindu-si-l intr-insa. Ce alceva mai putea si un subiect bun de palavragit? Nu prea stia cu ce se mai ocupa fratele sau, si nici in viata lui nu existau noutati.
    " Esti bine?" intreba, fiind constient de faptul ca fratele sau.. nu mai era fratele sau. Acleasi. Fetele il schimbasera intr-un.. baiat mult prea realist. Isi musca buza inferioara, insa, isi indrepta spatele, pentru a nu arata ca o fetita. Stia cum aratu fetitele, deoarece multe avusesera onoarea de a aparea in picturile sale. Poate ca.. nu doar fetele erau problema. Si pana la urma ar fi stricat daca in C.V.-ul sau scria si clarvazator sau animag, pentru a se putea strecura, sau macar daca ar fi putut practica occlumantia.

"
Kate's clone
31 Jan 2013, 21:57
  • Nu stia daca si cand se mai intamplase inainte -iar daca se intamplase, atunci avea sa nege orice legat de asta- si nici nu intelegea cum de se simtea in fata lui Freddie ca un copil mustrat pentru o boacana stupida. Sa-l pocneasca pandispanul daca frate-sau nu era talentat ca actor! Mereu existase o inclinatie spre arte in familia lor si, in ciuda faptului ca nu ar trebui sa-l surprinda talentele lui Freddie, inca se gasea cu gura cascata in anumite momente.
    Hawkeye zambi, vizibil prins in ideile pe care le intelesese si fara cuvinte. Era bine? Buna intrebare.
    " Sincer, nu cred. Dar o sa fiu in regula pana la finalul serii."
    Faptul ca avea acum sansa de a vorbi si de a recupera timpul pierdut cu fratele sau ii oferea un sentiment ciudat de liniste. Se relaxa complet. Avea libertate totala. Nu trebuia sa-si faca griji ca ii va scapa un cuvant neadecvat in preajma lui Freddie. Si daca se intampla, putea sa-si ceara politicos scuze si nu era nimeni ambalat de marea tragedie.
    " Multumesc"
    Isi intinse mana lunga si isi odihni palma pe umarul fratelui sau, strangand usor, dar cumva barbateste. Da, exact de ce avea nevoie. Si cine ar fi banuit ca o discutie cu cineva atat de apropiat putea sa se dovedeasca atat de rodnica?

Minds Rule Might