Joc de cultura generala
26 Jul 2008, 14:48
"Tu esti Harry Potter?" A ZIS RON.Era curios de harry

Cand a plans prima oara Hagrid?

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
26 Jul 2008, 15:25
Cand Norbert a fost trimis in Romania.
Ce forma avea portalul cu care au mers la cupa mondiala in vol 4

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
26 Jul 2008, 15:44
O porkarie am uitat. Park o cizma sau un ziar. Mii lene sa ma duc sa verific

Deci este o zi la Vizuina, vazuta de varianta emo a lu` Ron:
Ginny imi arunca sosetele pe geam. Nu ma iubeste. She makes me cry. Aud un zgomot. Imi cade o insigna de pe costumul negru. O pun la loc. Mama vine si urla doua ore la mine sa imi caut ciorapii. Mama nu e trendi. Eu sunt trendi. Percy nu e trendi. Pute. Iar lui Bill nu'i pasa decat de Flar sau Flefy. Una trendi. Trebuie sa plec. Tata a sosit si urmeaza sa ii spuna mamei ca sosetele sunt aruncate afara. Mama o sa urle. Mi'e frica. Incep sa plang si ies pe usa. Ma gandesc la Charlie. Nu e trendi. Dar e fratele meu. Deci tot eu sunt trendi. Fred si George sunt punkisti. Unul se imbraca in negru si roz, celalalt in albastru si negru. Sunt trendi, dar nu ca mine! Hermione e trendi. Acum are suvite. Harry nu e tru`. Se da la sor'mea. Vine manelarul ala tampit cu care ma tot cert si'mi spune ca sunt infect. Ii zic ca e prea idiot pentru a fi bagat in seama. Apar inca patruzeci si opt de manelari si ma bat. Incep sa plang si intru pe usa. Vine sor'mea si tipa sa nu ma mai port ca al doilea ei tata. Nu e trendi acum. Ma enerveaza. Am intalnire cu gaska emokids. Data trecuta am intarziat 4 minute si nu mai eram trendi pentru ceilalti emokids! Apoi ne'am impacat si am inceput sa plangem. Saracul Doc, un prieten, maik'sa i'a aruncat lacul de unghii si toate rujurile roz. Sta si plange. Ne gandim sa'i cumparam niste insigne misto. Chiar atunci imi cade o insigna! Ma aplec si o pun la loc. Ne ducem sa cumparam insigne. Una cu Tokio Hotel, o trupa kre nu o inghit desi sunt emo. Prietenii mei spun ca nu sunt trendi. Ne impacam de fiecare data si incepem sa plangem iar!! Ce tru` suntem! Mergem acasa la Doc si acesta incepe sa planga de fericire. Noi dupa el. Apoi plecam. Cineva spune un banc si incepem din nou sa plangem, fiindca era un banc trendi. Ma intorc acasa. Tata spune ca mi'a cazut o insigna. O ridic la loc. Fug catre camera mea si incep sa plang in hohote ca imi tot cad insignele!! Observ ca imi mai picasera trei in timp ce alergam spre camera mea. Plec sa le caut si le pun la loc. Ma suna o fata care se da la mine, una, Martha. Ii spun ca nu ma intereseaza. Imi lasa mesaj ca nu sunt trendi. Incep sa plang. Deja e seara. Ma asez in pat si incep sa'mi caut degetele de la maini. Imi rod lacul de pe unghii. Asa pot sa dorm.

Intrebarea mea e: vi l'ati imagina pe Ron vreodata asha? =] si ce parere avetzi despre aceasta zi? 8-> Ps: eu am inventat textul asta
26 Jul 2008, 16:11
Ron nu e asa.Nici vorba.Mai ales ca uraste lacul de unghii.si rozul.Deci NU!

Cand a plans prima oara Dumbledore?

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
26 Jul 2008, 16:58
Dumbledore...Pai in pestera aia la lac? Cand a baut potiunea...cred
Din ce lemn e bagheta lui harry?

26 Jul 2008, 20:55
baai deci am un Lapsus pfff.... serios k am uitat .. adik shtiu .. da stai k imi aduc aminte..
mai acush

Cand l-a durut pe harry cicatricea ultima data?

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
26 Jul 2008, 22:00
In padurea Interzisa
Cine moare in Camera Necesitatii in vol 7?

26 Jul 2008, 22:10
unu dintre Crabbe sau Goyle nush sigur kre:-JJ

Ce face Draco acolo in camera necesitatii dupa ce moare unul dintre prietenii sai ?

I'll wait for you...

26 Jul 2008, 22:34
Fuge
Cine este iubita lui Draco?

27 Jul 2008, 10:45
tuta aia bruneta Pansy.. nush Parkinson.. sau ceva de genul sau aia era doar o prietena.. nu.. era si iubita.. ca s-o casatoriT:-J

Cum il chema pe noul profesor de Aparare contra magiei negre din volumul 2 ?

I'll wait for you...

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Curatenie generala ... Katya Sokorov 0 1,067 18 Aug 2010, 15:14
Last Post: Katya Sokorov