O scurta plimbare
|
26 Jul 2008, 16:16
|||
|
|||
nu te supara Ginny dar cam exagerati.Amandoua.Nu imi prea plac exagerarile.Doamne da sa se maturizeze fetele astea!
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
26 Jul 2008, 16:33
|||
|
|||
da da binexD
|
|||
26 Jul 2008, 16:35
|||
|
|||
Fata le privea plictisita pe celelate. Radeau..se distrau...se prosteau. Nimic din ceea ce sa o intereseze pe Nereida. Se intoarse catre Smiley care inca parea abatut.
"Ce e?" "Hm..ah. Ma gandeam doar." "Nu te deranjeaza galagia asta?" "Sincer...ba da. Dar nah." "Hey voi doi! Ce e cu fetele astea triste! Zambiiiiti! Sa ne distram!" interveni Ada. Shayera incepu sa rada iar Ada se intoarse nedumerita catre ea. "Ce e? Ce-am zis?" "Tu mereu esti asa bine dispusa?" "Nu..a mancat pastile de la Fred si George" raspunse sec Nereida in locul Adei apoi reveni la Smiley. "Nu ai chef sa vi la o plimbare prin Hogsmeade?" ![]() |
|||
26 Jul 2008, 16:42
|||
|
|||
siii aparu...STAPANUL UNIVERSULUI SI DETINATOAREA TUTUROR SECRETELOR
![]() ![]() ![]() ![]() .... CEAUSESCU adicaa GINNY ![]() "unde is restul?" intreba smiley dandu'si palme la gandul ca o sa mai cara cateva "pai le'am incarcat in camioanele alea din zare...da de ce iti lipsesc mainile? si de ce esti verde la fata? te'ai dat cu crema impotriva tantarilor pt drum? ![]() "ce binee" facu nereida plictisita "..am luat soba cu totul" ooc: tre sa plec scuzee |
|||
26 Jul 2008, 16:43
|||
|
|||
-Pot va rog sa vin si eu?intreba Ana pe Smiley si Nereida,in soapta incat nimeni nu le auzi.Ma scot din minti fetele astea.
-Ok vino. -Am o idee.Ce ar fi sa ne prefacem ca suntem obositi si sa plecam dar apoi sa revenim la Hosmeadge. -Deacord. Din fericire ideea tinuse. -Super Berezero,zise Ana cand inrara la Trei Maturi. Continua cine vrea. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
26 Jul 2008, 16:54
|||
|
|||
"NEREIDAA" urlara Ginny si Ada de la o masa de langa ei, incercand sa se integreze in peisaj ca sa nu iasa in evidenta (isi adusesera claxoanele si mastile de haloween special pt asta)
"Hei" spuse nereida nefericita si dandu'si seama ca nu avea ce face, asa ca se aseza langa ginny si ada. smiley se duse sa mai comande cate ceva. "draga mea nereida.."incepu smiley venind spre ea cu o expresie de macho man, dupa care se auzi cum i se izbi falca de pamant cand le vazu si pe celelalte "VOI CE FACETI AICI?? doar nu vreti sa va fac cinste nu..?:-ssssss " "NE FACI CINSTEE?? ![]() "bine bine..berezero sau suc de dovleac?" intreba baiatul printre suspine "ah amandoua ca avem timp:-j ia vreo cateva baxuri pt fiecare..mai vedem noi dup'aia..si nu uita turta dulce ![]() Ooc: ana, daca chiar te enerveaza asa de mult "fetele astea", nu inteleg de ce tre` neaparat sa plece si Smiley si Nereida cu tine |
|||
26 Jul 2008, 16:58
|||
|
|||
Se asezara toti la o masa intr-un capat mai linistit al barului.
"Aahh..asa." spuse Nereida si multumi doamnei care le aduse bauturile. "Dap. Scuzati-mi expresia asta acra pe fata...dar asa sunt de o vreme..de cand.." incepu Smiley. "De cand ai fugit de la Hogwarts?" il intrerupse Ana. "...Da." "AI fugit? De ce?" intreba socata Nereida. "Pentru ca nu ma accepta nimeni aici!" "Noi te acceptam! Smiley, fuga nu e o solutie." ii zise Nereida. "Asa e. Uite...cum ti-ai facut acum prieteni, chiar si pe Nereida care e la Viperini, puteai sa iti faci si atunci." "Ei bine..am facut o greseala. Nu se va mai repeta." "Ai face bine" spuse Ginny si il imbratisa tare pe Smiley. ![]() |
|||
26 Jul 2008, 19:11
|||
|
|||
"Ai...ai putea sa imi dai drumul?nu pot sa respir"spuse Smiley sufocat
"Ah,bine,te imbratisam si eu"spuse Ginny ironica "Vezi,poate e Harry pe aici,poate iti trazneste o scena de gelozie"spuse Shayera soptind "El imi trazneste o scena de gelozie,eu ii traznesc o pizza peste cap,stai,Ada,ai luat Pizza?"intreba Ginny "Credeam ca ai luat tu"spuse Ada "Stati linistite fetelor,am luat io"zambi Shayera "Chiar,unde,unde?"intreba Ada "Pai,uitasem rucsacul,la umbra salciei batause,cred ca,atunci cand m-am dus inapoi in casel dupa biscuiti,Tismana,aia imi plac mai mult"spuse Shayera zambind nevinovat "Nu nu nu,vrei sa zici?ca,s-a implinit profetia,sfarsitul lumii?"intreba Ada speriata "Ce profetie mai fetelor,nu va prostiti atat"spuse Ana revoltata "Ana,profetia,suntem blestemate,am uitat Pizza,nu pot sa cred"spuse Shery speriata si ea "Lol,blestemate?"intreba Smiley "Dap,blestemate,sper sa va faceti bine in curand"spuse Nereida "Pai,o mica vizta la Aripa Spitalului nu v-ar strica"zambi Ana "Eu am fost"zambi Shayera "Si cum a fost?O_O"intreba Ada "Pai,frumos,si la sfarsit,m-ia dat o bombonica Topi-Top,fiindca am fost cuminte"zambi Shayera visator la bomboana cu aroma de cirese "Atunci si eu ma duc,care vine cu mine,si eu vreau bomboana!"incepu Ginny Ana,Smiley si Nereida se uitat la ele cu expresie de genul in timp ce fete vorbeau despre bomboane si tot felul de bazaconii. OCC:sunt complet loca...Ginny,Ada,as putea sa fiu si eu cu voi?ma refer la nebuneala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Jul 2008, 19:47
|||
|
|||
"BOMBOANEE
![]() "da..si....apoi..au venit niste baieti sa ma ingrijeasca" "BAIETI?? UNDE UNDE??" se trezira radarele lui ginny incepand sa urle "smiley ![]() ![]() "EO?? De ce eu[-( ??" "pey esti baiat, de'aia. hai hai" "protestez in numele tuturor barbatilor de pe acest pamanat.." incepu smiley discursul prezidential al independentei cand ginny se ridica pe masa si facu puppy eyes si se uita la smiley.. "va cumpar turta dulce, va car rucsacurile, amuh vreti bomboane.." "..si baieti ![]() ![]() " femeile" sfarsi smiley nefericit "TERMINA CU FILOZOFIA:-L HAI ODATA !!!" smiley iesi speriat, din cauza ordinului si mai ales din cauza ca ada si ginny pareau gata sa traga un vant si nu avea timp sa isi construiasca o fortareata protectoare din otel blindat "unde e Hermione cu mastile contra poluarii nazale cand ai nevoie de ea?:-s" zise shayera ascunzandu'se sub masa , unde dadu peste nereida care era acolo de zile bune "Daca nu vine in 5 minute.." spuse si Nereida. UN tunet bubuitor rasuna in toata padurea, distrugand copacii si balenele pe cale de disparitie, in timp ce acoperisul fu luat cu totul "n'am fost noi O___O" zisera ada si ginny. "de cand pot astia care augaze sa scoate efecte mai impresionante ca noi??" continuara incepand sa planga de revolta "stati...GEORGE WASHINGTON????" cascara ochii uitandu'se la omul cu gaze care le facea fericit cu mana de dupa hota |
|||
26 Jul 2008, 20:40
|||
|
|||
OCC: Imi plac la nebunie fazele astea dar cred k pte altii totusi le enerveaza.. :-J am s-o las mai moale.. am sa zic doar glume si atat ..
Ada deja incepea sa adoarma, deoarece nu se intampla nimic interesant. Smiley veni, iar Ada incepu sa-l intrebe multe lucruri.. "Shtii mie imi place de un baiat..." si asa povesti 3 ore, in care Smiley reusi sa isi faca un somn bine meritat " si am uitat sa iti mai zic/.." "oo nu ... daca te las sa povestesti nu mai termini" spuse Smiley " ii povestesc lui Ginny de 3 zile, si inca nu am terminat..." Fetele isi pusera niste dopuri de urechi, si incepura sa discute despre cat de une erau bomboanele de ciocolata. Smiley si Nereida vorbeau ...si Ada statea si se uita cu privirea ei tuta, spre ei. " NU te mai uita asa la noi" spuse Nereida " de ce?" intreba Ada " eshti enervanta" "stiu ![]() "cee?? o palma?" " hmm si asta.... dar nu va mai sarutati odata?" "CE o_0?" intreba Nereida cu o fata prostita. " Ce am spus.." si Ada incerca sa le impinga fetele, cand Ginny aparu si ii baga o bomboana in gura ca sa taca "ms.. chiar aveam nevoie de asta :-<" spuse Ada.. ami linistita OCC: lipsa de inspiratie e prea multa lume akma I-) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |