In this moment
|
30 Jul 2008, 12:09
|||
|
|||
Band: suc roz de grapefruit
Mancand: o bonmboana roz Purtand: fusta roz, bluza roz, esarfa roz si curea roz Auzind: muzica Vazand: ce scriu Simtind: ca ador rozul Urand: nothing Iubind: eu iubesc pe toata lumea *hugs everyone* ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
02 Aug 2008, 02:12
|||
|
|||
Bnad: nimic
Mancand: o rosie Purtand: tricou laaarg si bermude Auzind: cum sforai Vazand: avataru lu Charlizze Simtind: ca mi-e somn k ii 2:17 Urand: k nu ma duc mai repede sa dorm Iubind: pe mine lol.. nush .. nik momentan ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2008, 11:59
|||
|
|||
Band: apa plata
Mancand: ciocolata Purtand: rochie Auzind: muzica Vazand: ce scriu Simtind: nimic... Urand: nimic Iubind: nimic ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
02 Aug 2008, 13:30
|||
|
|||
BAnd : cacao de dimineata.. m-am trezit la 1
Mancand: Unghiile PUrtand: Acelasi lucru ca ier.i .. bermude.. si tricou larg alb Auzind: Rihanna- TAKE A BOW vazand: din nou semnatura lu Charlizze Simtind: ca ma doare gatul Urand: ca imi pica ochii in gura iubind...nimic nici eu ![]() |
|||
02 Aug 2008, 16:11
|||
|
|||
Band: suc cola
Mancand: pufuleti Purtand: fusta alba si tricou galben Auzind: muzica Vazand: ce scriu Simtind: caldura Urand: caldura Iubind: uhhm... nu stiu ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
07 Aug 2008, 12:32
|||
|
|||
Band: coca-cola
Mancand:ciocolata milka cu lapte Purtand ![]() Auzind: emilie autumn Vazand: ca sunt murdara de ciocolata pe maini Simtind: ca inca mi-e somn Iubind: Floppy si Beny Urand: ca amandoi au prietene |
|||
07 Aug 2008, 13:44
|||
|
|||
Band: apa plata
Mancand: ciocolata kinder chocolate Purtand: rochita mov Auzind: desene animate Vazand: desene animate Simtind: ca-mi plac desenele Urand: uh... nimic Iubind: desenele ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
10 Aug 2008, 17:31
|||
|
|||
Band: propria saliva
Mancand: nimic Purtand: pijamaua(de abia m-am trezit) Auzind: melodia preferata de 1000 de ori Vazand: cum completez nenorocirile astea Simtind: ca imi este foarte cald,desi a plouat Urand: ca in curand va incepe scoala Iubind: putinele zile libere pana la inceperea scolii "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
16 Aug 2008, 19:16
|||
|
|||
Band: da` chiar, saliva =]
Mancand: Prajitura facuta de mama.. Purtand: o rochie verde cu albastru Auzind: Stirile ProTV.. aa, de fapt nush ce program e asta brb sa ma uit.. aa.. RealitateaTV Vazand: Ce naiba sa vad.. ca a scris Hahalina mia pe mess raspuns.. apare cu portocaliu jos Simtind: ca mii lene sa dau click sa vad ce a scris hahalina Urand: lenea asta Iubind: n'am idei ce iubesc in momentul de fata.. pe Hahalina Senior, na |
|||
16 Aug 2008, 19:40
|||
|
|||
Band: o nenorocire de suc natural
Mancand: seminte Purtand: niste pantaloni scurti si un maieu Auzind: cum incalzeste vecinul motorul masinii Vazand: atata prostie pe lumea asta Simtind: ca vreau sa dorm Urand: caldura asta nenorocita Iubind: pe Hahalina junior,intorcandu-i sentimentele "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Au revoir, pentru moment | Charlizze Di Rino | 4 | 2,097 |
18 Jan 2008, 23:56 Last Post: Gemini Andre |