Joc de cultura generala
|
02 Aug 2008, 14:46
|||
|
|||
Se iubeau, dar Ron incerca sa o faca pe Hermy invidioasa, incepand sa se sarute cu Lavender 8->
Deci mna.. nu'i asha k Smiley va fi nevoit sa schimbe scutecele si la Lordul Usturoi? |
|||
02 Aug 2008, 15:10
|||
|
|||
DAAA
De cand a inceput sa ii placa lu Hermy de Ron? |
|||
02 Aug 2008, 20:25
|||
|
|||
Cel putin din cartea a treia
![]() ![]() Cat de mult o iubea Ron pe Hermione in cartea 4? [cand era si Krum prin peisaj] |
|||
02 Aug 2008, 21:04
|||
|
|||
o iubea mult cred.... adica mna era gelos de cucurigu pe Krum
Oare Ron o placea pe Hermione din cartea 1 ? |
|||
02 Aug 2008, 22:57
|||
|
|||
Da, tuh, Pwca Lato
Mai tii minte ce simtea Harry cand a fost sarutat de Ginny, de ziua sa, in cartea a saptea? fericire, o senzatie minunata, or what? poti verifica in carte =] |
|||
02 Aug 2008, 23:14
|||
|
|||
"- Harry, poti sa vii putin?
Era Ginny. Ron se opri brusc, dar Hermione il apuca de cot si il trase in sus pe scari. Harry o urma nelinistit pe Ginny in camera ei. Nu mai intrase niciodata acolo. Era mica, dar luminoasa. Pe un perete era un afis mare cu formatia vrajitoreasca "Surorile Stranii" si pe celalalt era o poza cu Gwenog Jones, capitanul echipei de vajhat a vrajitoarelor "Harpiile din Holyhead". Biroul se afla in fata unei ferestre deschise care dadea spre livada unde el si Ginny jucasera odata vajhat la dublu contra lui Ron si Hermione si unde acum se afla un cort mare sidefiu. Steagul auriu din varf era la acealasi nivel cu fereastra lui Ginny. Ginny se uita in sus, privindu-l pe Harry in ochi, trase aer in piept si zise: - La multi ani! - Da...mersi. Se uita lung la el; lui insa ii era greu sa o priveasca, era ca si cand s-ar fi uitat direct la o lumina foarte puternica. - E frumoasa privelistea, spuse el incet, aratand spre fereastra. Ginny ignora aceste cuvinte si Harry nu putu sa o condamne. - Nu am stiut ce sa-ti iau cadou, spuse ea. - Nu era nevoie sa imi iei nimic. Facu abstractie si de replica aceasta. - Nu am stiut ce ti-ar fi mai de folos. Trebuia sa fie mic, pentru ca altfel nu ai fi putut sa-l iei cu tine. Indrazni sa se uite la ea. Nu avea lacrimi in ochi, acesta era unul dintre numeroasele lucruri minunate la Ginny, rareori plangea. Lui Harry ii trecuse cateodata prin minte ca poate o intarise faptul ca avea sase frati. Facu un pas inspre el, venind mai aproape. - Asa ca m-am gandit sa-ti dau ceva care sa iti aduca aminte de mine, stii tu, daca te intalnesti cu vreo Veela cat o sa fii plecat pe unde te-oi duce. - Sincer sa fiu, cred ca ocaziile de iesit cu fete la intalniri vor fi destul de rare. - Iata si vestea buna pe care o asteptam, sopti ea si, in clipa urmatoare, il saruta asa cum nu il mai sarutase niciodata pana atunci, iar Harry o saruta si el. Era o uitare divina, mai buna decat orice fel de whisky-foc; ea era singurul lucru real de pe lume: Ginnt, in bratele lui - o mana o avea pe spatele ei si cealalta in parul ei lung, cu un miros dulceag..." ; ![]() la ce capitol se afla asta? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Curatenie generala ... | Katya Sokorov | 0 | 1,067 |
18 Aug 2010, 15:14 Last Post: Katya Sokorov |