Shayera Holl
|
02 Aug 2008, 11:33
|||
|
|||
Prieteni...normal...dc dusmani...nu vreau sa am dusmani...
![]() si Deea...intr-un fel...as vrea sa ii dau papucii lui Cedric...sau el mie...nu m-as supara=)) mi se pare mai dragutz nick...dar si el e dragutz...nush ce sa fac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2008, 11:54
|||
|
|||
Shayera ,eu zic ca daca il placi mai mult pe Nick sa discuti cu Cedric si sa ii dai papucii
![]() Eu ma inteleg bine cu Andrew,numai ca el este de la Dumstrag si ne vedem rar ![]() |
|||
02 Aug 2008, 12:01
|||
|
|||
OFFFF...nush ce sa fac...unde sa vb...la ce topic...ce sa fac?...sunt nebuna,...
imi pare rau Deea...imi pare rau de tine ![]() ![]() ![]() si dap...io il plac mai mult pe Nick...pfiii...ce vb noi ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2008, 12:04
|||
|
|||
discutati despre iubitii creati de voi in topicul asta? omg... fetelor, e un chat ceva mia os. Shayera, ok, orice de la prieteni. Si dupa aceea sa treci sio pe la mine la copacel si sa-mi spui ce vrei...
![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
02 Aug 2008, 12:06
|||
|
|||
oky Ginny...o sa vb cu Deea...nu in Chat...pe mass=))
akm trec si pe la tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2008, 13:45
|||
|
|||
Vreau sa ma treci la prieteni de la Hogwarts ;
![]() ![]() |
|||
03 Aug 2008, 14:11
|||
|
|||
asa...akm te-am trecut...sorry k a durat atat...am uitat sa intru aseara
![]() ![]() ![]() |
|||
24 Jan 2009, 22:42
|||
|
|||
Ok...Am revenit...adica...sunt din nou Shayera Holl...m-am saturat sa fiu un personaj dintr-o carte...
Adica...chiar m-am saturat... Sa fiu Shayera imi plashe mai mult ![]() Asa deci... Am revenit,vechiul nume. Deulce nume,dulce nume...Sorry Eliza...imi iubesc numele de Shayera Holl...si deaia Tto ramai surioara mea...oarecum ![]() ![]() |
|||
24 Jan 2009, 23:03
|||
|
|||
Shayera Holl Wrote:Ok...Am revenit...adica...sunt din nou Shayera Holl...m-am saturat sa fiu un personaj dintr-o carte... Buna Shayera Holl! Crede-ma ca nici mie nu imi place sa fiu un personaj impus. Personajul meu e creatia mea 100% ![]() ![]() |
|||
24 Jan 2009, 23:10
|||
|
|||
Poi da...sunt vechea Bella Swan...acum cateva minute mi-am schimbat numele...
Asa...cum o sa vad un copy si un paste la vechiul meu arbore cu prieteni...siiii...si la descrierea mea momentan putin mai schimbata. Nume:Shayera Holl Casa:Cercetasi Ochi:verzi Parul:Brunet,lung,cu breton Nu ii plac baietii care nu au curajul sa spuna ce simt Ii place sa faca totul in ultimul moment. Este misterioasa. Este o peroana cam "nebuna" Ii plac baietii misteriosi.Tip evil Se scapa cateodata si spune cateva cuvinte si pe alta limba.ex.pe rusa.ii place sa zica "NIED" care inseamna "nu" Nu o scoateti din sarite:E periculoasa Este glumeata,cand vrea Poate fi si serioasa,foarte serioasa Pasiuni Ii place Egiptul,Rusia,Grecia,India. Ii plac filmele de aventura,actiune si de groaza. Ce mai mare pasiune a ei este Magia. Familia Frate:Federic Holl Mama;Talia Holl Tata:Jhon Holl Sora;Dayana Holl Istoria Familiei Cei doi frati mai mari ai Shayerei au fost la Scoala de Magie,inaintea ei. Mama ei este de origine Rusoaica. Tatal ei este Egiptean. Fratele ei,Federic Holl a fost un foarte bun Viperin.De la el,Shayera,stie cum sa se apere de Viperini. Sora ei,Dayana Holl,a fost si este la Astropufi. Ocupatie Pe Vara Vara,Shayara merge la o academie de eticheta numitaStanehoop Acolo calareste pe calul ei numit Clodiin. Un cal superb,rasa egipteana.De culoare Neagra si suvite Galbui Calaria este pe locul doi in viata Shayerei,dupa Magie Poza cu Shayera: ![]() FAMILIE: Tata:Jhon Holl Mana:Thalya Holl Sora ![]() http://i37.tinypic.com/35ap1yv.jpg (my best friend..in realitate) Frate:Federic Holl..poza: http://farm1.static.flickr.com/107/27872...f8.jpg?v=0 Verisori: Verisoare: -Deea Potter -Danyela Scotte (veri...inafara de cei care ii am imaginari... ![]() PRIETENI: Cei mai buni:Kim Ryan,Yvonne Dallas Din copilarie: De la Hogwarst: -Ginny Weasley -Adwca **** -Kennya Slytherin -Katy Perry Hermione McGonagall Mary Mystery Prieteni normali: Cunostinte: Din vedere: DUSMANI: De moarte: Pe care ii urasc: Dusmani recenti: LOVE: Momantan:Cedric Diggory Precedent:Nick Hilten...poza: http://i38.tinypic.com/1zbgkck.jpg Cine Vrea sa imi fie prieten sau prietena...inca e valabil... ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amie Julianne Holl | Amie Holl | 11 | 3,085 |
05 Mar 2012, 22:39 Last Post: Lexie Stryder |
|
Shayera Holl | Shayera Holl | 18 | 3,042 |
13 Feb 2011, 13:36 Last Post: Anaella L. Hathway |