Ginny vs Cho
|
07 Aug 2007, 21:26
|||
|
|||
Mie imi place mai mult de Cho. Nu stiu de ce.. poate pentru ca este la Ochi-de-Soim ( ca si mine ), poate pentru ca este chinezoaica.. Nu stiu exact ... Hai, Cho !!
![]() |
|||
11 Aug 2007, 12:39
|||
|
|||
Imi place Cho,deocamdata pt ca e mult mai frumoasa...Azi ma uit la film (HP si piatra nuj cum)...Sa vad daca apare Ginny sau Cho..
![]() ![]() |
|||
11 Aug 2007, 15:24
|||
|
|||
Mie imi place Ginny...ink dn a doua carte vroiam sa fie cu Harry....ji dintr-o data a aparut ji Cho prin peisaj....aja k mie imi place mai moolt cu Ginny pt k am cunoscut-o mai moolt....ji in plus Cho mi se pare mai fitzoasa...
![]() |
|||
14 Aug 2007, 19:17
|||
|
|||
Imi este greu sa aleg sincer.Amandoua sunt speciale in felul lor.Dar Ginny are un + de la mine.E adevarat ca Cho e mai draguta,dar Ginny are sentimente reale si adevarate fata de Harry.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Aug 2007, 12:12
|||
|
|||
Nah..Ce sa zic..O fi Ginny mai nu stiu cum,dar mie nu-mi place.. Tot timpul mie imi plac celelalte personaje,decat cele de care le place tuturor..Adik nu-mi place deloc (in film) Harry,Hermione,Ron si Ginny...In schimb imi place mult Luna,Cho ,Draco..etc ...
![]() |
|||
23 Oct 2007, 18:06
|||
|
|||
yo o prefer pe Cho...mi se pare mai dragutza...(plus k am o slabiciune pt cei din Asia[jap,ch sau kor])...dar si Ginny e simpatik...oricum,yo tin tot cu Cho si imi pare ff rau k nu mai e cu Harry
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
28 Dec 2007, 23:36
|||
|
|||
Cho Cho Cho shi iarashi Cho!! Ce vedetzi la ginny?? stiu ce e mai speciala ca e roscata dar....Cho e mai interesanta...mi se pare destul de misterioasa pt ca are parul negru shi des shi bretonul ii cam acopera din ochi shi nu i se vede bn fatza..cea ce te face interesat de ea (parerea mea)...shi are ochii aceia un pic de Japoneza...shi faptul ca vn de unde o veni(China sau Japonia) o face cu moolt mai interesanta dekat ginny
|
|||
28 Dec 2007, 23:41
|||
|
|||
Am facut si un poll... Asa ca votatzi
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
28 Dec 2007, 23:52
|||
|
|||
am votat pentru cho, mi se pare mult mai dragutza
|
|||
29 Dec 2007, 00:03
|||
|
|||
Ginny e muuuult mai dragutza deoarece ea nu s'a jucat cu sentimentele bietului baiat... Cho in schimb... azi e cu Cedric, maine il pupa pe Harry.. si apoi la cafenea nu'si dadea seama k sufera... mda... chiar k e foooarte dragutza :|...
Si nu prea imi place cum arata Cho... sincer... parerea mea sorry... mai frumoasa e Ginny. E roscata, i se vad ochii cu totul... poate imi place deoarece si eu sunt roscata intr'un fel deci...Go Ginny!! OOC: moma de cate ori tre sa postez pe'aici sper k nu va supy... da cand dau de meseaje cum k Cho e mai nuj cum dekt Ginny ( sincer, dope mn e probabil mai fitzoasa , dak credea k Harry e cu Hermione ... ) imi vin nervii... da parerile nu se discuta ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ginny | Lyra Dust | 27 | 7,884 |
19 Aug 2011, 20:48 Last Post: Lucy Jane Potter |
|
Harry + Ginny | Ginny Malfoy | 19 | 5,856 |
19 Aug 2011, 20:43 Last Post: Lucy Jane Potter |
|
Ginny sau Cho? | Alina Potter | 30 | 7,018 |