Cuvantul sugerat
|
10 Aug 2008, 21:34
|||
|
|||
O sa vi se para asemanator cu alt joc de aici dar nu e asa..
Uitati regulile: In fiecare propozitie,marchezi un cuvant care sa sugereze celuilalt care posteaza sa-l foloseasca in propozitia lui. Exemplu: Persoana1: As vrea sa vad CERUL. Persoana2: Cerul este frumos si ALBASTRU. Persoana3: PORTOCALELE nu sunt albastre. Sper ca ati inteles ce vreau sa spun. _____________________________________ Imi place sa merg in EXPEDITII pe munte. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
10 Aug 2008, 23:05
|||
|
|||
Numai expediti viseaza HAHALINA mea.
|
|||
10 Aug 2008, 23:31
|||
|
|||
Hahalina Senior o IMBRATISAZA pe Hahalina Junior.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
10 Aug 2008, 23:49
|||
|
|||
Fata cu Ficat o imbratiseaza pe scumpa sa MUJERA, fara sa o sufoce.
|
|||
11 Aug 2008, 12:25
|||
|
|||
Mujera scumpa a fetei cu FICAT[b]este fericita ca nu este sufocata de imbratisarea moratala
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
11 Aug 2008, 17:37
|||
|
|||
Fata cu Ficat e fericita ca poate sa o faca pe Hahalina sa sa se BUCURE
|
|||
16 Aug 2008, 09:44
|||
|
|||
Lu Hahalina mea junior il place sa se bucure si sa o FACA fericita pe Hahalina senior.
|
|||
16 Aug 2008, 15:17
|||
|
|||
Fie ca Domnul sa faca DISCOTECA in viata de apoi.. distractie :-> nu imi bat joc, ar fi fain.. se mai distreaza si Dumnezeu
|
|||
16 Aug 2008, 15:38
|||
|
|||
Ginny vrea ca Dumnezeu sa faca o discoteca in viata de APOI ca sa se distreze si el .
|
|||
16 Aug 2008, 18:53
|||
|
|||
Apoi totul ar fi mai distractiv, NU ma incriminati.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Descrie cuvantul | Kennya Allen | 55 | 7,353 |
05 Sep 2008, 15:37 Last Post: Ginny Malfoy |