Shuffle
|
04 Jun 2008, 17:33
|||
|
|||
Yay! Incep un joc nou! Incep un joc nou!...gata, sunt calma.
Ideea e simpla. Exista un sir de intrebari. Trebuie doar sa deschideti your media player of choice si sa apasati pe shuffle. Pentru fiecare intrebare, raspunsul va fi titlul unei melodii [ chiar daca nu are sens ]. Simple, ne? Hope you will like it ![]() deeci, intrebarile: Quote:[*]Cum te simti? Deci, incep eu XD ___________________________________________________________________ [*]Cum te simti? High School MUsical 1 Soundtrack: Troy- Get'cha Head in the Game ehem... no comment... [*]O sa ajungi departe in viata? Celine Dion- Je sais Pas again, no comment... [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? High School Musical Cast- We're All in This Together no comment... [*]O sa te casatoresti? High School Musical- Troy and Gabriella- Breaking Free asta inseamna da? [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Celine Dion- A natural Woman nu cred... am sa intreb [*]Care e povestea vietii tale? High School Musica 1- Ryan& Sharpay- What I've been looking for suna bine [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Celine Dion- Only One Road cum spune Mr. Winamp... [*]Cum o sa reusesti in viata? High School Musical: Troy& Gabriella- Start of Something New serios? [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Celine Dion- Beauty and the Beast ehem.... poate s'ar potrivi putin... [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? Eyes set to kill- Where we started ehem... melodia e frumoasa, dar chiar cred ca nu am sa ma omor... [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Celine Dion- When I fall in love pai, ar merge intr'unu fel... [*]Cum iti merge? High School Musical: Ryan& Sharpay- Bop to the Top deci... tareeeee Mr Winamp rullz [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Celine Dion- My heart will go on s'ar potrivi... Winamp, retrag ce'am zis mai devreme... Nu primesc si eu un ropck, hard rock ceva...? [*]Cum te vede lumea? Celine Dion& Barabara Streis- Tell him serioooos? Nu stiam... [*]O sa ai o viata fericita? Celine Dion& Paravotti- I Hate you when I love you cam trista melodia... [*]Ce cred prietenii tai despre tine? High School Musical: Gabriella- When there was me and you uh... ah... in primul rand... ahh... [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Celine Dion- Falling into you [*]O sa ai copii? Celine Dion- Just walk away adica nuuuu? las' ca vede el, winnampu' [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Celine Dion- Call the Man adica le iau? tare... [*]Ce crede mama ta despre tine? Celine DIon- Because you loved me inca o mai iubeeesc... [*]Care este secretul tau intunecat? Celine Dion- I'm alive ce secret... deci, nu stiti asta, bine? [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Celine Dion- All By myself am dusmani? cine mai stie... [*]Ce fel de personalitate ai? Celine Dion& R. Kelly- I'm your angel yeah, i'm an angel... i know... *blush* [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Celine Dion- Pour Que Tu M'aimes Encore serios? nu las eu asa ceva la nunta mea... prea trist... _____________________________ so, like it? ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
04 Jun 2008, 23:35
|||
|
|||
[*]Cum te simti?
Alb-negru - Noi doi [deci nu stiu cum ma simt,a? :|] [*]O sa ajungi departe in viata? Mihai Traistariu - O lacrima [no comm ![]() [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? 3 sud est - Fara ea [ahamz, deci ei nu pot trai fara mine : >] [*]O sa te casatoresti? 3 sud est - Am nevoie de tine [iar 3 se deci viitoru` meu sot o sa aiba nevoie de mine? : >] [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Anda Adam - Ochii mei [=))... stiu ca s`au nimerit pana acum numa` melodii romanesti da` asta e ![]() [*]Care e povestea vietii tale? Santana - One with you [:> ehem ... imi cred winampu] [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Alb-negru - En grade [*]Cum o sa reusesti in viata? Voltaj - Scrisoarea [sooper melodie poate k`o sa reusesc ceva ca si calin de la voltaj : > : ))] [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Valahia - La mare, la soare [simtul umorului : >] [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? ATC - Thinking of you [weekend linistit 8-> nu? ;; )] [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Sisu & Puya - Misca-te [ahamz, sigur =))] [*]Cum iti merge? US5 - Bad girl [bine imi merge : >] [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Rihanna - A milion miles away [poate, mai stii ![]() [*]Cum te vede lumea? Gween Stefani - 4 in the morning [cam asa ceva] [*]O sa ai o viata fericita? Desperado - Lupta CFR [=)) OMG, da : >=))] [*]Ce cred prietenii tai despre tine? Rihanna - Hate that I love you [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Enrique Iglesias - Not in love [adik, sa nu mai iubesc atatia baieti, corect? =))] [*]O sa ai copii? Voltaj - N-ajunge [ ![]() [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Voltaj - Stiu [=)) stiu ce as face =))] [*]Ce crede mama ta despre tine? Morandi - Africa [ ![]() [*]Care este secretul tau intunecat? Dana - Am nimic fara tine [mdah ... il iubesc, am nimic fara el 8->=))] [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Backstreet boys - The call [serios? nu stiam :|] [*]Ce fel de personalitate ai? 3 Sud Est - Alaturi de ingeri [8->] [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Avril Lavigne - Anything but ordinary [poate] OOC: yooy cat mi`o luat sa fac postu asta sooper joc ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
06 Jun 2008, 11:37
|||
|
|||
[*]Cum te simti?
hi-q - bun DIMINEATA [*]O sa ajungi departe in viata? grasu XXL - sa fim copii [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? Sean Kingston - Beautiful Girls [*]O sa te casatoresti? Dj dark zone - power & energy [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Mandinga - Astazi e ziua ta [nush de unde am mel aia aklo ![]() [*]Care e povestea vietii tale? Akon - don't matter [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Mozart - Andante for piano [eu fac pianul sh imi place muzica clasica ] [*]Cum o sa reusesti in viata? bitza-moarta ficatului =))))) [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Grasu XXL ft Bitza - baietii mari nu plang [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? tom jones - sex bomb =)))))) [*]Cum ti-ai descrie bunicii? my chemical romance- welcome to the black parade [*]Cum iti merge? Crazy Frog - who let the frog out? [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Andreea Balan - Rebela in noapte=))) LOL!! ce nesimtiti [*]Cum te vede lumea? beyonce - ring the alarm [*]O sa ai o viata fericita? Maria dragomiroiu - Banii . Banii [ nush ce cauta melodia asta ![]() [*]Ce cred prietenii tai despre tine? Kurupt - hate on me [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Celine Dion - my heart will go on [*]O sa ai copii? simplu & marius moga - sa zburam spre cer [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Versuz club- cult feel [*]Ce crede mama ta despre tine? Black eyed peas - hey mama [*]Care este secretul tau intunecat? justintimberlake - what goes around [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? the pussycat dolls - bite the bust [*]Ce fel de personalitate ai? Green day - boulevard of broken dreams [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? vama veche - V.S.T |
|||
04 Jul 2008, 14:48
|||
|
|||
in loc sa-mi fac bagajele, ma apuca cheful de jucat shuffle
![]() [*]Cum te simti? The Adams Family O.o no comment.. da cred ca asta onseamna bine... *nned... sweet... potato ![]() [*]O sa ajungi departe in viata? Queen(with Freddie)- Somebody to love (sper ca asta inseamna da) [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? Queen(tot cu Freddie)- Don't stop me now (uhh... posibil... O.o) [*]O sa te casatoresti? Queen(cu Freddie)- You are my best friend ( ![]() [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Queen(de cce sa mai zic ca e cu Freddie, tineti minte ca tot ce e gqueen e cu freddie) - Now I'm here ( acum stiu care nu e ) [*]Care e povestea vietii tale? Queen- A kind off magic ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Verdi - Nabucco - Overture ( ![]() ![]() ![]() [*]Cum o sa reusesti in viata? Roxxete- How do you do ( ![]() [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Verdi - La Traviata - Libiamo (My fav mell ![]() ![]() [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? Bach- Prelude and Fugue IN C minor (eu insist sa cred/sper ca va fi soare si apa de mare calda ) [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Queen- Breakthru ( ![]() ![]() [*]Cum iti merge? Queen- Radio Ga Ga (de fapt, imi merge bine :-p) [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? queen- Keep yourself alive (ce nesimtiti ar trebui sa fie aia ) [*]Cum te vede lumea? Bach- Suita orchestrala nr. 2 in Si minor (O.o) [*]O sa ai o viata fericita? Queen- God Save the queen (LOOOOL) [*]Ce cred prietenii tai despre tine? Bach-Toccata&fugue in D minor (lool) [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Queen- Who wants to live forever (uuuu) [*]O sa ai copii? Queen- Innuendo ( ![]() [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Queen- I'm going slightly mad (yay, sunt nebuna si le iau ![]() [*]Ce crede mama ta despre tine? Bach- Choral (uuu) [*]Care este secretul tau intunecat? Roxxete- Milk toast and honey ( ![]() ![]() [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Queen- Killer Queen ( ![]() [*]Ce fel de personalitate ai? Queen- We are the champions (luv u winamp ![]() ![]() ![]() [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Queen- I want it all (LOOOL) ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
09 Jul 2008, 23:58
|||
|
|||
|
|||
28 Jul 2008, 12:41
|||
|
|||
[*]Cum te simti?
Imnul Stelei [*]O sa ajungi departe in viata? Andreea Balan - Aparente [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? Nush kre - A venit iar Craciunul [*]O sa te casatoresti? Queen - Love of my life [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Enya - One by one .. mda ![]() [*]Care e povestea vietii tale? Britney spears - outrageous [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Amelie - Le jour tristes [*]Cum o sa reusesti in viata? Vama Veche - Trecerea [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Andra - in noapte ma trezesc [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? Snowpatrols - Cashing cars [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Voltaj - Jur [*]Cum iti merge? The game - Like father, Like Son [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Emilia - Big big world [*]Cum te vede lumea? Maria Dragomiroiu =))) - Omule nush ce (nu shtiam k am mel asta in calc ) [*]O sa ai o viata fericita? Jay Sean - Ride it [*]Ce cred prietenii tai despre tine? PLUGUSOR DIN BOTOSANA =)))))) LOL [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Vama Veche - Andrei singur [*]O sa ai copii? DAvid Guetta - Love don't let me go [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Three days Grace - Are you ready [*]Ce crede mama ta despre tine? Grasu XXL - elegant [*]Care este secretul tau intunecat? Ada Milea - Ratata ![]() [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Vama Veche - Drumul [*]Ce fel de personalitate ai? Three days grace - Take me under [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Nightwish - Gethesame |
|||
10 Aug 2008, 18:51
|||
|
|||
[*]Cum te simti?
Sex Pistols-Pretty Vacant -in momentul asta da [*]O sa ajungi departe in viata? Sex Pistols-Schools Are Prisons -inca 2 ani de liceu+facultatea [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? Sex Pistols-Silly Thing -o daaaa... [*]O sa te casatoresti? Sex Pistols-Problems -stiu ce ma va astepta... [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Sex Pistols-Search And Destroy -cand se enerveaza zici ca a dat peste tine cutremurele,tornadele,inundatiile samd [*]Care e povestea vietii tale? Sex Pistols-Holidays In The Sun -mwahahahaha [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Sex Pistols-No Fun -cat adevar [*]Cum o sa reusesti in viata? Sex Pistols-God Save The Queen -eu in loc de Queen as pune President...fara guvern nu ajungi nicaieri [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Sex Pistols-I Wanna Be Me -adevarat...mereu sunt ei insisi [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? Sex Pistols-Here We Go Again -inca un weekend de care ma voi bucura [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Sex Pistols-Seventeen -inca mai cred ca au 17 ani [*]Cum iti merge? Sex Pistols-Great Rock 'n' Roll Swindle - puncte puncte puncte [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Sex Pistols-C'mon Everybody - nenorocirile ar petrece toata noaptea [*]Cum te vede lumea? Sex pistols-Here We Go Again - [*]O sa ai o viata fericita? Sex Pistols-(I'm Not Your) Stepping Stone - da da [*]Ce cred prietenii tai despre tine? Sex pistols-Who Killed Bambi? - O____O [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Sex pistols-Rock Around The Clock -co comment [*]O sa ai copii? Sex Pistols-Sex On 45 - ![]() [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Sex Pistols-EMI - nenorocirea [*]Ce crede mama ta despre tine? Sex Pistols-Satellite -cam asta crede ea [*]Care este secretul tau intunecat? Sex Pistols-I'm A Lazy Sod - [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Sex Pistols-Something Else - asa sunt nenorocirile [*]Ce fel de personalitate ai? Sex Pistols-Substitute - [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Sex pistols-Anarchy In The U.K. -O__O "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
13 Aug 2008, 13:07
|||
|
|||
ok, let's try again, fara winampu' meu si playistu' meu, ci cel de pe loveunchaied
[*]Cum te simti? How did I fall in love(with u)- backstreet boys [wtf?] [*]O sa ajungi departe in viata? Memories- Within temptation [imi place melodia ] [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? Hold Me- Savage Garden [lol] [*]O sa te casatoresti? It's your love- Faith Hill [serios?] [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Beautifull Disaster-Kelly Clarkson [am sa intreb] [*]Care e povestea vietii tale? Weezer, Perfect situation-AOL Music [ ![]() [*]Cum va fi/este/a fost liceul? On top- Killers [ ![]() [*]Cum o sa reusesti in viata? The adventure- Angels&Airwaves [yah, adventure] [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Sober- Kelly Clarkson [uhhh] [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? One fine day- The chiffons [una? de ce nu doua?] [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Here in your arms- Hello Goodbay [maybe] [*]Cum iti merge? Incomplete-backstreet boys [ ![]() [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? I will follow you into the dark- death crab for cutie [ ![]() [*]Cum te vede lumea? She's got a way- billy joel--Kevin Kenndy [yeah, i have a way] [*]O sa ai o viata fericita? Teenager in love- Red Hot Chilli Peppers [yay, one day i feel so happy ![]() [*]Ce cred prietenii tai despre tine? Better Days- GooGooDolls [ ![]() [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Soul meets Body- Death cab for cutie [deci, sa fac sufletul si corpul sa se intlneasca? da' ei nu pot sa gaseasca pe altcineva sa le aranjeze intalnirea?] [*]O sa ai copii? halllujah- Jeff Buckley [deci, bine ca da sau bine ca nu?] [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Run-Snow Patrol [wtf? de ce? eu vreau sa le iau] [*]Ce crede mama ta despre tine? My best friend- Tim McGraw [her best fiend? maybe] [*]Care este secretul tau intunecat? Crush and Burn- Savage Garden [ ![]() [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Love Song-311 [lol] [*]Ce fel de personalitate ai? Far Away-Nickelback [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? You-Switchfoot ______________ the Ron&hermione playlist from Love UNchained' is avesome ![]() ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
13 Aug 2008, 13:36
|||
|
|||
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|