Parerea
13 Aug 2008, 19:14
De treaba...nu te cunosc prea bine

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
Find all posts by this user
13 Aug 2008, 19:54
Debora, sa respect eo regulile? de cate ori nu am tinut cont de reguli, nu numai pe forumul asta .. deci woow, m'am mirat cand am citit postul tau Smile
Deci, ca tot veni vorba, parerea mea e ca esti foarte de gaska, Debora Smile nush ce altceva sa zic :-j mrg, esti activa si nah.. tine'o tot asa
13 Aug 2008, 22:46
Wel l... Ginny este una dintre membrele pe care pot spune ca le cunosc binisor, desi eu nu am prea vorbit cu nimeni pe mess de pe forum >.>
Ginny este intradevar o membra care respecta regulile! Posteaza cu cap si mult! Thanks god. Pot spune ca este cu adevarat un membru ce tine forumul in priza, daca pot spune asa.
Eu cred ca esti o persoana foarte prietenoasa. Cu adevarat prietenoasa si foarte sociabila. Nu stiu de ce eu te vad ca pe un inger. ^^ Nu glumesc. Eu chiar asa de vad. Nu stiu de ce anume, dar cand ma gandesc la tine vad un inger.
Imi place faptul ca nu ai renuntzat niciodata la forum, chiar daca stiu ca era o perioada in care nu puteai intra.
Hugie from me to you ^^

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
13 Aug 2008, 22:54
Pai mi se pare ca esti foarte tare Si imi place sa te am ca admina...
Inainte imi era frica de tine.. la modul maxim , dar acum ... mi se pare ca esti dulce nustiu cum
Deci... nu stiu ce sa zic MI se pare ca esti draguta ... si mi se pare ca ai un suflet mare Mai ales cand vad si semnatura aia imi da o stare de bine.. am impresia ca esti tu ...

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
14 Aug 2008, 20:02
Well Ginny Potter, tu esti mai inger decat mine... adica nu te legi de nimeni, esti de treaba si tii la forumul asta, chiar daca acum nu prea mai intri.. daca intr'adevar nu mai te interesa harry-potter.topic-board nu mai intrai niciodata.. si ce ne'am fi facut noi fara o admina ca tine?
Deci multumesc pentru cuvintele frumoase

Ada.. stii ce parere am despre tine, tuto super de gaska, printre membrii cei mai phaini ai forumului [in prezent]. Adica tuh, adminele, Lulu, Char, Debora, Nereida, Smiley.. daca mai e cineva scuze scuze scuze mii lene sa scriu prea multa lume.. vorbesc de cei mai activi
15 Aug 2008, 01:35
Ginny...pe forum esti un user de calitate...Multe posturi bine facute si din cate am observat,deoarece esti veche aici,te-ai atasat mult de forum si membrii..Nu conteaza daca sunt vechi in functie sau noi...

In privat nici nu mai are rost sa spun...cred ca ne cunoastem destul de bine..sau asa am impresia...Mai ales ca ma distrez cu tine de cate ori am ocazia sa te prind pe mess...sper ca relatia noastra de prietenie sa ramana in picioare si pe viitor...

Am vazut pe la alte topicuri ca acum userii nu sunt uniti samd...cred ca este gresit..aici ne putem imprietenii foarte usor,indiferent de cate posturi avem si la ce casa picam..cel putin asta sper eu...Imi place ca suntem ca o familie si ne sustinem unul pe altul...Daca ceilalti ar posta mai mult sunt sigura ca am fii si mai apropiati ca comunitate...Noi insa trebuie sa ne sustinem in continuare si sa speram la mai bine

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
15 Aug 2008, 01:40
Vai Kennya.. nush ce sa zic daca incep sa zic.. ma apuca plansul dati-mi un servetel va rog frumos

Asa

....

Draga Kennya.. ai fost si esti un user de valoare... care ne ivnata pe fiecare , din maturitatea de care dai dovada. Chiar m-am atasat de tine.. nu numai in ultima vreme .. ci din prima clipa in care te-ai inscris pe forum.. am simtit un scantei al iubirii mele pentru tine [suna cam siropos =))]. Asa..am avut multe de invatat...si umarul tau.. cik "umarul" .. umorul* tau.. este tare, si am ras cu pofta la fiecare postare la RPG, chiar daca nu au fost multe.
Esti una dintre adorabilele si minunatele membre ale forumului , pe care le ador si cred ca am facut o pasiune pentru tine, Ginny si Clarissa >Happywide< si tin la voi FOARTE FOARTE FOARTE MULT si nu stiu ce m-as face fara tine pe forum , deoarece il tii in viata Sad
Si pe vremea cand era taverna muream de ras la postarile tale si eram foarte fericita cand postai tu.
Si eram si foarte fericita si mandra cand ma bagai in seama Sad deoarece ma consider o tuta mica cu 5 ani .. si mna asta a fost declaratia mea pentru tine. Ar mai fi multe de spus.. dar.. timpul isi spune cuvantul

Gata.. vreau servetelee

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
15 Aug 2008, 02:17
Pari o fata draguta,destul de amuzanta,putin nesigura pe tine,dar esti o fire placuta...imi face placere sa mai vorbesc cu tine,desi nu te cunosc prea bine.
Iti admir mult infatisarea,ai anumite trasaturi,o anumita delicatete,fragilitate,pe care eu nu o am,si pe care nu cred ca am avut-o,vreodata.
Este pacat ca nu o pui foarte mult in valoare...cel putin,nu cum ar merita.
Cand am sa te cunosc mai bine,voi reveni cu o parere mai dezvoltata.

Chiar sunt curioasa ce se va scrie despre mine.
15 Aug 2008, 15:23
Mama mea Trajedie... dati'mi si mie servetele

Credeam ca nu te cunosc cand erai Silencia pe alt forum, RonHermione4ever.. dar timpul si'a spus cuvantul... cand am facut povestirea aceea pe mess cu tine, ma kkm de ras.. tu si moujeritza cu Iaurt sunteti unele din cele mai bune prietene ale mele... Si eu am facut pasiune pentru voi doua =] deci si pentru Ada si Lulu... atatea persoane minunate am cunoscut pe forum..
Mamo Trajedio esti un inger LoveLove intotdeauna esti atat de perfecta, dupa cum scrii, faci multa lume sa rada, Farmecul Mujerelor Nenorocite nenorocirea din tine e minunata, si ma bucur ca exista..
Nu stiu ce mai pot spune... intelegi tu, cand am inceput sa mai vorbim pe mess, am inceput sa te cunosc mai bine... cum is cea mai mica dintre Mujere [parca am fi 3 muschetare] pun mare pret pe.. stai sa ma gandesc.. nu pe Scufita Rosie, hai sa zicem pe faptul ca sunt Mujera =]

Va iubesc Mujerelor si pe tine Ada si pe tine Lulu si pe tine Julia si pe tine Byutzzu si pe tine Nereida si pe tine Smiley si pe tine Ginny Potter si pe tine Lordule Smoala
15 Aug 2008, 15:40
ginny, destul de draguta, nah, nu te cunosc prea bine Thinking?

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.