Sugestie
|
15 Aug 2008, 14:51
|||
|
|||
Imi pare rau ca deschid un asemenea thread. Si sper sa nu-mi luatzi exemplul, dar am nevoie de o sugestie.
As vrea sa-mi schimb in totalitate nicknameul. Pentru ca este cam nasol ca mie sa mi se spuna Ginny Potter in timp ce lui Ginny [Weasley] sa i se spuna Ginny. Asa ca am decis sa-mi schimb in totalitate numele. Nici Potter nu vreau sa raman pentru ca majoritatea sunt Potter pe aici. As vrea un nume care sa nu apara in cartzi. Ceva mai special. Astept sugestii si promit ca pe 24 cand ma intorc din Sibiu o sa inchid threadul. Edit later: Cred ca singurul nume din HP pe care l-as folosi ar fi ca nume de familie Gryffindor. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
15 Aug 2008, 15:12
|||
|
|||
Cum am mai zis pe mess.. hmz, amuh am ocazia sa trec mai multe nume
![]() Prenume Denisa Adela Karina Aida Dora Roxanne Sylvia [Syss] Amy Joanne Helena Madison Emily Abigail Kayla Taylor Natalia Grace Lilian Autumn Sierra Amber Lily Vanessa Caroline Madelline Faith Destiny Ava Ella Mackenzie Jordan Stephanie Erin Ariana Kennedy Angel Lydia Cristal Layla Giselle Desiree Haylee Alison Kira Kathleen Jayda Sasha Angie Ivy Cat Jenny Nu mai caut si nume de familie =] k ma doare mana =] |
|||
15 Aug 2008, 15:13
|||
|
|||
de ce nu incerci sa pui Numele actorului favorit dar ca fata(exceptie Emma) si numele ei de familie a unuia din carti?poate fi mai original ;
![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Aug 2008, 15:34
|||
|
|||
incearca un name generator: http://www.kleimo.com/random/name.cfm
sigur vei gasi ceva care sa-ti placa. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
15 Aug 2008, 20:08
|||
|
|||
Multumesc pentru sugestii. Poate ca imi voi schimba numele mai incolo. Thanks tuturor pt ajutor ^^
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alta sugestie. | Belle Marie Snowdrop | 4 | 1,451 |
16 Apr 2011, 19:13 Last Post: Fleur Delacour |
|
Sugestie | Jade A. Crawford | 50 | 8,216 |
27 Dec 2010, 21:44 Last Post: Raizen Isildur |
|
~Sugestie~ | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,676 |