Would you name your daughter...
|
15 Aug 2008, 18:03
|||
|
|||
Numai daca se naste la Pastele Cailor
Ti'ai numi fata "Secsoasa Eliza"? [cu ghilimele cu tot] |
|||
15 Aug 2008, 18:57
|||
|
|||
Nu.. =))) Doar daca.. are sanii mari de fapt.. nu =)
Ti-ai numi fiica Meda [ca pe mama] ? |
|||
15 Aug 2008, 19:51
|||
|
|||
poate..
Ti'ai numi fiica Zapy? [de la Zapacita ![]() |
|||
15 Aug 2008, 19:57
|||
|
|||
nu
ti-ai numi fiica Ardnaxela ? [alexandra intors ] |
|||
15 Aug 2008, 22:28
|||
|
|||
Fiica mea va avea 4 nume: Bianca Adriana Alexandra Mariam =] [Byutzzu, Helly, Ada si Mama Trajedie]
Deci NO! nu suna prea bine combinatia dintre primele 3 cifre.. de ce sa nu trec Alexandra? S'ar putea sa'mi schimb parerea pana voi naste.. si s'ar putea sa am baiat atunci va fi Biancu Adrian Alexandru Marian Ti'ai numi fica.. Catalina? EDIT: Am uitat de Lulu ![]() Bianca Adriana Alexandra Lucia Mariam. |
|||
15 Aug 2008, 23:12
|||
|
|||
Pot sa fiu nasa la botez te rog?Ar fii o onoare pentru mn...
Si da,Catalina e un nume destul de dragut... Ti-ai boteza fiica Roxana? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Aug 2008, 23:16
|||
|
|||
Da..
Si da, tuh, Hahalino Da` vezi sa te casatoresti pana fac eu copil sa fie nas si nasa.. si Mady o sa fie nasa la nunta sa vedem peste 10-15 ani, hahalino Hmz.. Ana-Maria? EDIT: am o idee.. fac eo 4 copii 4 dintre Hahalina, Byutzzu, Ada, Mariam si Lulu sa fie nase la copii, si ultima sa fie nasa la nunta da` eu doream maxim 2 copii.. ce fac eo pentru prietenele mele |
|||
15 Aug 2008, 23:24
|||
|
|||
Ana-Maria daaaa
Angelica "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Aug 2008, 23:49
|||
|
|||
Nu.. e dragutz numele, dar vreau sa incapa cele 5 nume pentru fiica mea =]
Uff.. daca as fi sigura ca voi avea cel putin 2 fete, le'as da cate 2-3 nume.. dar nu le pot boteza abia dupa ce fac al doilea copil :] nu de'alta, poate urmatorul e baiat si na Asa. Andreea? |
|||
16 Aug 2008, 09:28
|||
|
|||
nu-mi place,dar este o probabilitate mare de al folosi...Adica este prea comun.Daca te duci in cora si strigi Andreea se uita jumatate din persoanele de acolo spre tine...
Stefana "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Would you name your daughter.. | Bell Evans | 759 | 107,376 |
04 Feb 2018, 16:41 Last Post: Ginny Anne Alden |