Sweet love
|
15 Aug 2008, 18:56
|||
|
|||
off....ce tare e pov.Si tu nu,nu continui! PLS CONTINUA!
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Aug 2008, 20:51
|||
|
|||
Ahh patrate amoroase
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De doua ori chilotii lui Merlin=)) Abia astept sa vad ce se mai intamplaX: ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
15 Aug 2008, 21:04
|||
|
|||
Am recitit toata povestea ta de la inceput.
Foarte frumoasa, cum am mai spus. Imi place nespus de mult ideea ta, ca le-ai bagat in poveste si pe Ada si pe Lulu. Este Deabea astept sa continui. Cum ma voi intoarce din Sibiu o sa vin si o sa-ti citesc povestea. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
15 Aug 2008, 21:14
|||
|
|||
VAi Ginny. care a scris povestea ca acum mi-e frica sa nu va incurc ... asa deci..
![]() ![]() |
|||
15 Aug 2008, 23:44
|||
|
|||
Hai ca tot e ziua mea, va fac o surpriza.. un nou capitol!
![]() Capitolul 13 Harry, Ron, Hermione si Lulu, care stateau la aceeasi masa, deschisera ghiozdanele in acelasi timp. Toti scoasera cate un pergament si o pana. “Ah… nu am calimara!” spuse Harry cautand exasperate in geanta. “Ia cerneala de la mine,” zise Ron simplu. Harry sopti un “mersi” in timp ce Hagrid vorbi: “Inca din antichitate, vrajitorii si Incuiatii deopotriva au considerat pasarea Phoenix simbolul Renasterii. Aceste finite cu puteri miraculoase au, la maturitate, o culoare auriu-roscata. Cand imbatranesc, nu mai sunt asa atragatori. Mor invaluiti de flacari tainice si renasc apoi din propria cenusa… penele lor se folosesc in potiuni si in fabricarea baghetelor, iar lacrimile de Phoenix vindeca aproape orice rana. Totodata, se zice ca vrajitorii nascuti sub semnul Phoenixului sunt deosebiti, cu un curaj uimitor si vointa de a merge mai departe. Cei nascuti in noptile in care Constelatia Phoenixului – necunoscuta Incuiatilor – este vizibila pe cer, mai exact. Patru stele ale constelatiei au forma unei lacrimi. Dar deja ne’am adancit in Astronomie,” zise Hagrid. Facu o pauza, timp in care scrijelitul penelor rasuna in spatele colibei. “Ce mai pot spune? Mancarea lor. Da. Ei bine, phoenicsii sunt destul de rafinati, nu mananca orice. O selectie restransa a mancarurilor: Frunze Hiky, seminte de roz-marin, lapte de dragonsi altele. Aceste doua exemplare [arata spre Fawkes si celalalt Phoenix] ar trebui sa…” Se auzi o bufnitura. Un ghiozdan cazuse de pe banca. Proprietarul, Neville Longbottom, se facu rosu ca racul. “Cum ziceam,” relua Hagrid. “Cel mai tanar, Fawkes, Phoenixul domnului profesor Dumbledore, agreaza in special laptele de dragon. Am ceva din acesta – cam jumatate de litru – si alte sortimente variate. Celalalt [facu semn cu mana spre al doilea Phoenix] e batran, dupa cum vedeti. Am cautat indelung un exemplar din acesta… vreau sa vedeti cum renaste un Phoenix. Vom descoperi ce alte mancaruri prefer acesti doi phoenicsi.” Majoritatea elevilor terminasera de scris; Harry facu o comparatie intre notitele sale si ale Hermionei. El scrisese cateva cuvinte la repezeala, iar fata scrisese detaliat. Se auzi un zgomot. Clasa privi spre colivia celor doi phoenicsi – Fawkes statea cu capul sub aripa, in timp ce celalalt… “A luat foc!” tipa Parvati. “Stati calmi, nu’i nimic grav!” ii linisti Hagrid. “Priviti cu atentie…” Flacarile se stinsera. Ramasese doar cenusa. Cateva fete de la Hufflepuff mai aveau putin si plangau. Dar nu ramasese doar cenusa din batranul Phoenix… “Ce dragut e!” striga Hannah. Baietii erau neinteresati, uimiti de prostia anumitor fete. Lulu si Hermione priveau cu drag puiul de Phoenix, dar nu incepeau sa strige in stanga si’n dreapta de dragalasenia sa. Restul orei se scurse destul de placut. Fiecare elev lua cate o mancare si incerca sa’l imbie pe unul din phoenicsi sa manance. Cel care reusea primea 5 puncte pentru casa. “Foarte bine, Harry!” Hagrid zambi larg cand Harry il facu din nou pe Fawkes sa manance, de data aceasta niste fire de Iarba Saritoare. Phoenixul lui Dumbledore manca aproape tot ce ii oferea Harry – il cunostea, avea incredere in el. Se dovedi ca Harry castigase cam 50 de puncte pentru casa – adunate cu cele 30 de la Potiuni si 10 castigate la Aparare contra Magiei Negre, Harry stransese 90 de puncte inca din prima zi! ~~ Ada si Cissy alergara de’a lungul coridorului aproape pustiu, intrand in clasa fix cand se suna. In urma lor intrara inca doi baieti, ambii de la Slytherin: Crabbe si Goyle. “Ce’avem noi aici…” spuse Crabbe, ranjind prosteste. “Taci, mutra de bou!” i’o reteza Cissy. Cele doua fete se asezara intr’o banca cu un singur ocupant, Luna Lovegood, de pe randul al doilea de la geam. “Salut!” sopti Luna inspre Ada si Cissy. “Anul acesta,” incepu doamna profesoara McGonagall, “avem 3 noi eleve, transferate de la Beauxbatons, si 2 baieti de la Durmstrang, toti in anul VII. 3 dintre acestia, domnisoara McNair si Silwyn si domnul Divine sunt prezenti acum in clasa. Domnisoara Tonks e la Gryffindor si are alte ore in momentul de fata, iar domnul Smith nu studiaza Transfigurarile. Sper ca va veti intelege si ca nu vor fi probleme. Acestea fiind spuse, sa trecem la lectia de azi – Recapitularea materiei predate in anul VI!” Lectia decurse monoton, doar teorie si demonstratiile de transfigurare umana ale lui McGonagall. Hayden Divine , unul din elevii de la Durmstrang – foarte chipes, de altfel – castigase 10 puncte pentru Slytherin, iar Ada, Cissy si Padma primira cate 5 puncte fiecare. La sfarsitul orei, Cissy si Ada se dusera in Turnul Ravenclaw. Peste 30 de minute urma sa fie masa de pranz, dar pana atunci aveau destul timp… |
|||
16 Aug 2008, 12:06
|||
|
|||
DEci imi place la nebunie imi place cum descrii orele :-s
![]() ![]() ![]() ![]() hmm |
|||
16 Aug 2008, 12:27
|||
|
|||
Off imi place muuult... n-am cuvinte sa descriu cat imi place nu am cuvinte
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
19 Aug 2008, 18:51
|||
|
|||
Scuzati intarzierea... doua zile netul mi'a mers fooarte prost, mi s'a rupt cablul ala si na.. a cumparat mama altul azi, lung de 10 metri, si ajunge pana in camera mea dar, sper ca spre fericirea cititorilor, nu am avut net dar am scris cateva capitole si surpriza aia in world.. deci am un avans =]
Deci mrg, Ada si Lulu stiu de surpriza aia.. tadam. Deci am numit'o surpriza pentru ca nu e capitol, ci altceva =] Aveti mai jos orarele personajelor principale. Asa, stiti ce ora este si cand. Deci nu trebuie sa inventez eu pe parcursul ficului ^^ ORAR An: VII . Casa: Cercetasi . Elev/i: Harry Potter, Ronald Weasley . Luni Ora: Materia:
Cu:
8:00 – 9:00 Aparare contra Magiei Negre
ODS
9:15 – 11:15 Potiuni
…
11:30 – 12: 30 Grija fata de Creaturile Magice
As
_._16:00 – 17:30 Transfigurare
As
Marti Ora: Materia:
Cu:
8:00 – 9:00 Farmece
ODS
9:15 – 10:15 Ierbologie
Astropufi
Liber_._ 16:00 – 17:30 Divinatie
Viperini
Miercuri Ora: Materia:
Cu:
Liber 9:15 – 11:15 Transfigurare
ODS
11:30 – 12:30 Istoria Magiei
Viperini
_._16:00 - 18:00 Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
_._23:30 – 00:30 Astronomie Practic
ODS
Joi Ora: Materia:
Cu:
8:00 -9 :00 Potiuni
…
9:15 – 10:15 Astronomie Teorie
Viperini
10:30 – 11:30 Farmece
Astropufi
_._16:00 – 18:00 Aparare contra Magiei Negre
ODS
Vineri Ora: Materia:
Cu:
8:00 – 9:00 Ierbologie
Viperini
Liber10:30 – 11:30 Transfigurare – Dirigentie
11:45 – 12:45 Divinatie
ODS
_._Liber ORAR An: VII . Casa: Cercetasi . Elev/i: Hermione Granger . Luni Ora: Materia:
Cu:
ODS
9:15 – 10:15 Potiuni
…
11:30 – 12:30Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
Astropufi
Cu:
ODS
Astropufi
10:30 – 12:30 Studiul vechilor Rune
…
_._Liber Miercuri Ora: Materia:
Cu:
8:00 – 9:00 Aritmantie
…
9:15 – 11:15 Transfigurare
ODS
Viperini
_._16:00 – 18:00 Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
ODS
Cu:
8:00 – 9:00 Potiuni
…
Viperini
10:30 – 12:30 Farmece
Astropufi
_._11:45 – 12:45 Aparare contra Magiei Negre
ODS
Cu:
Viperini
11:45 – 12:45 Aritmantie
…
_._16:00 – 18:00 Studiul vechilor Rune
…
ORAR An: VII . Casa: Cercetasi . Elev/i: Lucia Tonks . Luni Ora: Materia:
Cu:
ODS
Liber11:30 – 12:30 Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
Astropufi
Cu:
ODS
Astropufi
Liber_._ 16:00 – 17:00 Studiul Incuiatilor
Astropufi, ODS
Miercuri Ora: Materia:
Cu:
8:00 – 9:00 Aritmantie
…
9:15 – 11:15 Transfigurare
ODS
Viperini
_._16:00 – 18:00 Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
ODS
Cu:
…
Viperini
10:30 – 12:30 Farmece
Astropufi
_._11:45 – 12:45 Aparare contra Magiei Negre
ODS
Cu:
Viperini
11:45 – 12:45 Aritmantie
…
_._Liber ORAR An: VII . Casa: Ochi-de-Soim. Elev/i: Adwca McNair Luni Ora: Materia:
Cu:
Cercetasi
9:15 – 11:15 Potiuni
…
11:30 – 12:30 Transfigurare
Viperini
_._16:00 – 18:00 Divinatie
Viperini
Cu:
Cercetasi
9:15 – 10:15 Grija fata de Creaturile Magice
Viperini
Liber_._ 16:00 – 17:00 Istoria Magiei
Astropufi
Miercuri Liber 9:15 – 11:15 Transfigurare
Cercetasi
Teorie11:30 – 12:30 Astronomie Teorie
Astropufi
_._16:00 – 18:00 Ierbologie
Viperini
Cercetasi
Cu:
…
9:15 – 11:15 Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
11:30 – 12:30 Farmece
Viperini
Cercetasi
Cu:
8:00 – 9:00 Farmece – Dirigentie
Liber 10:30 – 11:30 Ierbologie
Astropufi
Cercetasi
_._Liber ORAR An: VII . Casa: Ochi-de-Soim . Elev/i: Chistiana Silwyn Luni Ora: Materia:
Cu:
Cercetasi
Liber11:30 – 12:30 Transfigurare
Viperini
_._16:00 – 18:00 Divinatie
Viperini
Cu:
Cercetasi
9:15 – 10:15 Grija fata de Creaturile Magice
Viperini
10:30 – 12:30 Studiul vechilor Rune
…
_._16:00 – 17:00 Istoria Magiei
Astropufi
Miercuri Liber 9:15 – 11:15 Transfigurare
Cercetasi
Teorie11:30 – 12:30 Astronomie Teorie
Astropufi
_._16:00 – 18:00 Ierbologie
Viperini
Cercetasi
Cu:
Liber 9:15 – 11:15 Grija fata de Creaturile Magice
Astropufi
11:30 – 12:30 Farmece
Viperini
Cercetasi
Cu:
8:00 – 9:00 Farmece – Dirigentie
Liber 10:30 – 11:30 Ierbologie
Astropufi
Cercetasi
_._16:00 – 18:00 Studiul vechilor Rune
…
PS: GOD, A IESIT CA DRACU`! Prea labartat in fine, sper sa se inteleaga :-s PS2: Apropo, ora, materia si casa cu care se face lectia le cititi pe diagonala nush, trebuia sa fie pe acelasi rand, dar nu a mers faza. Asta e. |
|||
19 Aug 2008, 22:11
|||
|
|||
aaa foarte thare
![]() nu am citit tot :-J dar am sa citesc cand o sa fie nevoie sa tin minte PAGINA 4! |
|||
19 Aug 2008, 22:31
|||
|
|||
Capitolul 14
Ginny avea putine ore lunea. Dupa ultima lectie a diminetii se intalni cu tot Hogwartsul probabil pe coridoare. Credea ca o sa inebuneasca cand auzi vocea lui Neville: “Ginny, ai un mesaj de la doamna profesoara Sprout!” “Da?” facu Ginny, intorcandu’se pe calcaie. “Presupun ca vrea sa’mi dea vreo detentie sau ceva de genul?” “Nu chiar. Mi’a zis sa’ti dau mesajul asta. Aa… a zis ca stii cuvantul cu care se deschide pergamentul…” Ginny lua sulul de pergament de la Neville. Era un pic ars pe margini, incerca sa’l desfasoare sa citeasca ce scrie, dar oricat se stradui, hartia parea lipita. Il studie putin; pe el scria ‘Pentru Ginny Weasley’. “Mersi, Neville.” Nu il privi, era concentrata asupra pergamentului. “E scris de Sprout sau de altcineva?” continua ea. “Nu stiu… Aa, ma duc la ora. Tu ai liber acum, nu?” Ginny incuviinta cand Neville deja plecase. Nimeni nu o mai saluta cat timp urca scarile din marmura, trecu de Doamna Grasa si merse in dormitorul sau. Puse sulul de pergament pe noptiera, dar ii schimba locul, gandindu’se ca nu era in siguranta acolo. Deschise cufarul si il baga intr’un saculet de matase, scotand totodata o rochie neagra, scurta. Avea un model rozaliu de fluture si se potrivea cu bolero’ul ei rosu. Hmm… prea mare decolteul… Ma rog, mergea si’asa. Era singura in camera; habar nu avea ce sa faca. Se intoarse in Holul de la Intrare, dar se opri pe ultimele trepte. Ii vazu pe Ron, Hermione, Ada, o fata pe care nu o cunostea si… Harry. “Ginny!” facu Seamus, aparand in spatele fetei. “Buna, Seamus,” zise ea repede. Urca inapoi doua trepte, prefacandu’se ca ii cazuse o agrafa, motivul real fiind faptul ca acum se afla in spatele lui Seamus si Harry nu o putea vedea. Harry ii stranse mana Adei, iar fata necunoscuta… IL IMBRATISA?! Chilotii mamii lui de Merlin! God, cum isi permitea? NU avea nici un drept la Harry, nu il cunostea macar… Nu, nu era geloasa. Nu mai il placea pe Harry. Dar vaca aia il imbratisa, chiar sub ochii ei! Of, bine, era geloasa. Putin. Dar o insela! Ok, un pic mai multa gelozie… La naiba! “Ginny, esti atenta?” se auzi Seamus. Fata ridica privirea: Ada si cealalta treceau pe langa ei. Incerca sa’i zambeasca Adei, cu care facuse cunostiinta in dimineata aceea, prin intermediul Lunei. Nu reusi decat o grimasa de parca ar fi durut’o capul sau ceva de genul. “Aaa… mergi afara?” intreba Ginny, iar Seamus dadu din cap. Il vazu pe Harry, care mergea spre coliba lui Hagrid. Incepu sa vorbeasca cu Seamus, cat putea de naturala… cat o facea el sa rada… Se gandi daca Harry, in caz ca i’ar fi observat, ar fi fost gelos. Pe Sfanta Macaroana, nu… in nici’un caz. Dean statea sprijinit de trunchiul unei salcii, in apropiere de Ginny si Seamus. Fata nu il vazu decat atunci cand ii propusese lui Seamus sa se intoarca in castel. Il lua de mana… era sigura ca Harry il vazuse, se abtinuse cu greutate sa nu il priveasca in ochi, dar il zarise ca intorcea capul. Iar Seamus o privea incontinuu. Doar nu… “Seamus,” ii zise ea, in holul de la intrare. “Iti spun de’acum ca nu te consider decat un prieten… adica nu te gandi la altceva…” “Sigur, Ginny, sentimentul e reciproc,” spuse Seamus, afisand un zambet oarecum chinuit. “Weasley!” Ginny se intoarse. Draco se apropia de ea, zambind superior. “Vezi ca te cheama Flitwick.” “Ciudat ca te trimite tocmai pe tine sa ma anunti, Malfoy,” ii replica Ginny, rece. “Seamus, nu te duci la lectie?” Ginny il urma pe Draco pe scari. Mersera in liniste pe coridorul pustiu de la etajul intai. Draco se opri brusc, deschise usa unei clase si o impinse inauntru, intrand dupa ea. “Ce faci?” spuse Ginny, calma. Clasa in care intrasera era goala… Draco inchise usa prin magie. Merse mai aproape de Ginny, iar ea nu se dadu inapoi. “Ai primit scrisoarea mea, Weasley?” “Da, m’a ajutat sa’mi dau seama de prostia si nesimtirea ta. Da’mi drumul.” Draco o apucase de brat. Se uita fix in ochii lui Ginny… ‘Doamne, cum priveste baiatul asta… ceva e diferit de Harry… mda, ce ma tine aici? Da’i o palma Ginny…’ se gandi ea, dar nu facu nici o miscare. ‘FATA TUTA, DA’I O PALMA!’ Parca urla in mintea sa, devenita deodata pustie… “Crezi ca totul a fost o farsa?” intreba Draco incet. Capul lui era asa de aproape de al Ginevrei… fata incerca sa se inlature, dar Draco o trase si mai aproape. Buzele li se intalnira doar pentru o secunda, caci Ginny se retrase, cu ochii inlacrimati. Il impinse pe Draco la o parte, incercand sa stea la o distanta cat mai mare de el. “Calmeaza’te, scumpo,” ii spuse Draco, linistit. “Poti sa pleci.” Usa se deschise. Ginny privea absenta in alta parte. O secunda statu pe loc, dupa care iesi… capul i se invartea, ar fi vrut sa urle, de indingnare, uimire, furie… Draco… Nu… Harry, nu Draco. Fara sa’si dea seama, plangea in hohote. Cu cine putea vorbi? Hermione si Lulu erau la ore, Ada si Luna erau la ore… Demelza, Merlin stie… Petrecu o ora afara, incercand sa citeasca o carte, dar intotdeauna ii aparea in minte chipul lui Draco, suprapus peste cel al lui Harry. Mai erau si baietii aia de aceeasi varsta cu ea sau mai mici, care se tineau dupa Ginny. ~~ Dupa ora, Ada si Cissy ajunsera la scarile care duceau in Turnul Ravenclaw. Urcara un rand de trepte, apoi o luara la stanga si dadura peste Padma Patil, care mergea in directia opusa. “Ah… scuze!” spuse Cissy. “Nici o problema…” murmura Padma si se indeparta. “Ada, ai terminat cu salivatul?” intreba Cissy. Trecu un minut. Scara era destul de lunga. “Cissy!” zise Ada, cand ajunsera la usa. “Nu salivam! Beam saliva doar.” “Asta am zis acum 2471 ore!” facu Ginny, falfaind din par. Aaa… adica batand la usa de doua ori. O voce cristalina, de femeie, intreba: “Ce sunt stelele?” Ada cazu pe ganduri. Aterizase pe moale... adica, se gandea, na. De cand il vazuse, mintea ii statea doar la Ron Weasley. Cissy se gandea la zambetul lui Harry, la ochii sai verzi, parul negru si ce’o mai avea… era dragut, doar atat. Oare… “Iubire neimpartasita,” sopti Ada. “Dorinte nerostite,” zise Cissy. “Raspunsuri date din inima, demne de un Ravenclaw,” spuse vocea si usa se dadu in laturi. “Ce intrebare!” pufni Ada. Gandurile legate de Ron se evaporara ca prin magie. “Ne’a lasat sa trecem macar… Cand te’am auzit am zis si eu ceva la repezeala. Mai degraba proful de Astronomie ar trebui sa zica ce sunt stelele.” Nu mai era aproape nimeni in Camera de Zi. Ada se intinse pe canapea, iar Ginny se cufunda intr’un fotoliu comfortabil. Adormira doar 10 minute, caci telefonul mobil al Adei suna in forta. “INCHIDE TELEFONUL!” racni Cissy, care cazuse de pe fotoliu din cauza socului. “Tilifon? Ce’i ala, tilifon?” se auzi un elev curios, din anul VI. “E ceva de’al incuiatilor,” raspunse Cissy, in locul Adei, care vorbea cu mama sa. Cissy isi scoase si ea telefonul, aratandu’il baiatului. In continuare mai venira doua fete si inca vreo patru baieti, toti cu sangele Pur sau macar Semi-Pur, care habar n’aveau de telefoane. Mai era si un baiatel cu parintii Incuiati si stia sa umble la astfel de mobile. “E un Nokia,” le zise el celorlalti. “Presupun ca un model foarte avansat, nu’i asa, Chris?” Cissy il lasa sa umble pe mobilul ei, iar baiatul continua sa ii invete pe colegii sai despre aceste ‘chestii care bazaie’, cum ii numeau ceilalti. Ada vorbea de ceva vreme la telefon: “Da mama, ma simt foarte bine, au fost primele lectii azi… aa… stii ca sunt sortata la Ravenclaw, nu? Din cele 4 case. Ticalosii, Curajosii, Nobilimea si noi, Desteptii lui peste. Glumeam. Vorbesc de Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff si Ravenclaw…” Vocea ii deveni putin mai iritata: “NU, tata, nu am iubit. Si da, am foaaarte mare curat in camera.” Cissy rase; stia ca trecuse doar o zi de cand era la Hogwarts, dar Ada reusise cumva sa imprastie toate lucrurile sale prin dormitor. “Hai tata, trebuie sa mergem la masa. Apropo, sa stii ca mobilul meu si al lui Cissy sunt tare populare pe’aci. Hai, te pup.” Inchise telefonul, dupa care ii zise prietenei sale: “Nu mai mergem la haleala? As manca si gandaci de’ai chinezilor in momentul de fata.” Cissy isi lua telefonul de la colegi, se aranja un pic in fata oglinzii, alaturi de Ada, si apoi plecara spre ‘Marele Necunoscut’, cum numeau ele Marea Sala. “Se vede ca ai vazut prea multe filme de aventura,” zise Cissy admirativ. “Ete fleosc, ce crezi ca faceam acasa?” replica Ada. Intre timp Ginny isi scoase iPodul si puse “The art of suicide” de Emilie Autumn, fiindca Ada si’l uitase in camera. La fel, aceasta “aparatura” avu multi fani, pe drumul spre Marea Sala. Sper ca va place.. e ceva mai lung decat de obicei ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
When love is in excess... | Ema Snow | 70 | 16,347 |
06 May 2012, 00:08 Last Post: Ema Snow |
|
Victims of love | Kennya Allen | 2 | 1,938 |
01 Mar 2012, 16:42 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Cold - I can't love you | Lissa Dragomir Shirley | 53 | 15,459 |
17 May 2011, 22:02 Last Post: Katya Sokorov |
|
Love sucks! | Hayley M. Alden | 4 | 2,295 |
05 Dec 2010, 13:21 Last Post: Hayley M. Alden |
|
A love story. | Vladimir Nikolaev | 9 | 3,448 |
09 Oct 2010, 15:39 Last Post: Bella Emily Rose |
|
The love story:Vampire and witch | Ginny Anne Alden | 10 | 3,380 |
31 May 2009, 23:22 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. | Anna McNair | 7 | 2,684 |
23 Apr 2009, 21:15 Last Post: Ada McNair |
|
When love hurts | Nereida Devon | 0 | 1,285 |
11 Nov 2008, 21:57 Last Post: Nereida Devon |
|
Love is in the air | Ada McNair | 16 | 4,587 |
23 Aug 2008, 21:40 Last Post: Hermione Anne Granger |
|
Love Story | Avril Arakawa | 2 | 1,820 |
08 Aug 2008, 18:35 Last Post: Ada McNair |