Adelina Glen
|
19 Aug 2008, 18:27
|||
|
|||
Numele meu e Adelina Glen.Am 15 ani {in realitate am mai mult}.Sunt o fata cu parul brunet,lung si putin ondulat.
Parintii mei sunt Incuiati,eu fiind prima vrajitoare din familie. Parintii mei mi-au oferit tot ce aveam nevoie pana in clipa cand au aflat ca sunt o vrajitoare.De atunci,m-au dat spre adoptie.Acum locuiesc la o familie de vrajitori din Londra. Sunt o fire ambitioasa,destul de retrasa si cat de cat prietenoasa. Am o bufnita neagra,numita Dona. ![]() Nicht immer vergessen, sie sind |
|||
19 Aug 2008, 18:32
|||
|
|||
Welcome here, Adelina
Wow, ai 22 de ani xD esti la facultate? ![]() Have fun, happy posting.. simte'te ca acasa xD *Yee is prima care iti ureaza bun venit* |
|||
19 Aug 2008, 18:33
|||
|
|||
Da,sunt la facultate.Studiez medicina.
![]() Nicht immer vergessen, sie sind |
|||
19 Aug 2008, 18:36
|||
|
|||
Si sora mea e la facultatea de medicina
![]() ![]() Apropo, de unde esti? |
|||
19 Aug 2008, 18:39
|||
|
|||
Eu nu sunt romanca...m-am nascut in Germania,parintii mei sunt amandoi Germani,insa pentru ca ei au o pasiune pentru romania,neam mutat aici.
Acum locuiesc in Vaslui. [va rog sa scuzati greselile de ortografie,insa inca am dificultati in scriere] ![]() Nicht immer vergessen, sie sind |
|||
19 Aug 2008, 18:58
|||
|
|||
Bine ai venit pe forum Adelina...
Sper ca sederea ta aici va fii cat mai placuta... Eu sunt Adriana... Nice to meet you si happy posting! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Aug 2008, 19:15
|||
|
|||
Bine ai venit aici la nebuni >
![]() |
|||
19 Aug 2008, 22:10
|||
|
|||
Bine ai venit!!!
![]() ![]() |
|||
20 Aug 2008, 11:42
|||
|
|||
am tarziu, nu? but welcome& have phun!
![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
20 Aug 2008, 12:37
|||
|
|||
Si io sunt cam intarziata...dar WELCOME,sper sa te distrei aici,si....nush ce sa mai zic....Bun Venit Din Nou!!!
te pup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|