ce musica ascultati voi????
05 Aug 2007, 12:52
Dar nu-ti plac manelele sper...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05 Aug 2007, 16:29
mah teoretic n-ar avea cum sa-i placa manelele....rock&manele....cand o sa se intample asta nu o sa mai ascult musica

Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
06 Aug 2007, 15:04
Orice muzik in afara de ce-a p care o asculta mama(manele si muzik de-aia instrumentala sau de adormit..ah c strig uneori la ea)...Si bine inteles nu populara...Bleah..Sau cantecele pt copii cum s canta p 1 sau a2a la scoala..Happywide

[Image: 4pclz01.jpg]
06 Aug 2007, 19:32
WOW.........cum poti trai?????si tatameu asculta manele...pana cand am bagat virusu antiman pa comp....si o sters toate manelele....d-atunci nu s-a mai intamplat sa aud acasa...NEVER

Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
06 Aug 2007, 22:25
Pai .. Eu ascult muzica latino ... Din cate vad sunt singura... Sper sa nu credeti ca sunt ciudata, insa prefer RBD, Thalia .etc. La inceput nu ascultam astfel de melodii, insa am devenit, incetul cu incetul o mica telenovelista si de atunci mi sa pus pata si pe muzica latino. Ascult si hip-hop sau rock, insa tot latino conduce !!

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
09 Aug 2007, 14:18
Si mie imi place muzica latino! O am si pe telefon!
09 Aug 2007, 14:19
Si eu am pe telefon..dar nu latina..altceva..Happywide..Ah nu manele si populara!

Edit:
Mai exact:
-Ombladon-Noape buna Bucuresti
-Gwen-Sweet escape
-Nelly-Promiscous Girl
-Fergie-Big Girls dont't cry
-Hanna-Leave me alone
-Timbaland&Nelly&Timberlake-Give it to me
-Alex-Daca dragostea dispare
-Alex-Dragoste la prima vedere
-B.U.G. Mafia-Pana cand moartea ne va desprati
Happywide

[Image: 4pclz01.jpg]
11 Aug 2007, 17:36
Eu ascult rock ji punk kam atat....aaa...mai imi place ji muzica pop...hip-hop ji kam atat. Printre trupele mele preferate se numara: green day, 3 days grace (Dumbledore, ma bucur k mai e cnv kre ii place trupa 3 daysn grace...inseamn k ejti de-al meu ), nightwish, linkin park, uneori doar uneori sa nu va speriati marilin manson, Avril Lavigne, The black eyed peas, Beyonce, Rihanna, Christina Aguilera, Fergie, Nelly furtado.. aaa ji nu imi plac manelele.....muzika populara...asa si asa deoarece bunik mea ma innebunit cu ea a inceput sa imi placa kt de kt...dar n-am ascultat niciodata de bunavoie

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
12 Aug 2007, 11:59
pey in general punk si rock...hai sa zicem si metal din cand in cand...Am o lista intreaga de trupe preferate...O sa ocupe 3 pagini daca incep sa le scriu asa ca mai bine..............

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 Sep 2007, 17:33
imi place R&B,pop,rock,raggeton etc.