Accentul...uhm...
|
20 Aug 2008, 20:35
|||
|
|||
Un topic unde putem discuta in liniste despre accentul persoanelor...
Ar fi doua cazuri de analizat... 1.Accentul persoanelor straine O persoana de alta nationalitate,cand vine in romania pentur mai mult timp,trebuie sa se adapteze limbii...insa,accentul natal tot ii ramane...asa ca vorbesc mai ciudat... Eu,fiind de nationalitate germana,am un accent foarte..."interesant"...la facultate,se cam chinuie colegii sa inteleaga ce spun...plus ca mai uit cuvinte si alea alea... 2.Mai e accentul...nu stiu cum sa zic... "moldoveam" "ardelean" si chestii deastea... Accentul lor mi se pare...funny ^^ ![]() Nicht immer vergessen, sie sind |
|||
20 Aug 2008, 20:38
|||
|
|||
eu sunt Moldoveanca dar am petrecut multa vreme in bucuresti deci nu faceti diferenta foarte mare :-J
|
|||
20 Aug 2008, 20:47
|||
|
|||
Eu sunt olteanca.. vorbit normal
Poate un pic repezit.. nushtu. Accentul meu romanesc e.. pai ce drequ, doar m'am nascut si am trait aproape 12 ani aici uneori imi place sa fac baza de colege si sa vorbec pe accent foarte "mioldoviniesc" si le scot din sarite Si Adelina, fii vesela.. ai invatat destul de repede [doar in doi ani, sincer, unii nu invata romana nici in 6], chiar daca accentul.. da'l naiba, totusi e o realizare :-j |
|||
21 Aug 2008, 23:30
|||
|
|||
uuh...pey am cunoscut de curand nijte pers din arad (Iulk ma refer la angi bea raul alex ji boogie ^^ >
![]() |
|||
22 Aug 2008, 12:32
|||
|
|||
Vai doamne..
In tabara din vara asta am facut-o si cu niste sibieni. Deci accentul lor e mortal... Imi placea la nebunie sa-i ascult... Vorba ta Sakura,cand ziceai ioi erau criminali..imi mai placea cand spuneau Da nu-i bai,sau i fain rau sau tulai domni... La un moment dat eram chiar geloasa ca nu pot sa vorbesc asa =] Accentul eu este de Bucurestean...N-am ce adauga.M-am nascut aici,am crescut aici si tot in bucuresti vreau sa mor... Dupa cum ziceam:mi-a intrat poluarea in sange "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
22 Aug 2008, 12:36
|||
|
|||
doamne.,..sau baietzi cnd se injurau ziceau "Ma da iesti bou d abou bou bou da bou dinala bou bou" muream de ras... eram o echipa de 4 eu cu o fata sabz ji ei doi ji numai aja o tzinueau ji am inceout noi sa ne facem "da ejti vaca da vaca vaca vaca da dinaia vaca vaca
|
|||
22 Aug 2008, 12:49
|||
|
|||
Hm, mie mi-ar fi placut sa am accent
![]() ![]() Desi mama este semi moldoveanca, si semi munteanca, eu ar trebui sa fiu un sfert moldoveanca si restu' buzoianca ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Aug 2008, 22:15
|||
|
|||
Pai tocmai m-am intors din Sibiu. Acolo se vorbeste cu accent. Si erau asa de funny
![]() Eu vorbesc romana normala pentru ca sunt din Bucuresti. Cand am fost in Szarvash si stateam in camera cu niste ardelence incepusem si eu cat de cat sa am accentul lor ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
23 Aug 2008, 22:57
|||
|
|||
io sunt pui de Morosan=))=))=)).
Si mama e din viseu de jos,plus ca e si din saliste,deci,de la ea am un accent de...mush ![]() Dar accentul asta face parte din mine,si nu il schimb,sa stiti,orice ar fi... ![]() Iubesc acest accent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Oct 2008, 20:27
|||
|
|||
eu sunt moldoveanca..sh chiar am accentu oleak moldovenesc..cuvintele le cam stalcesc,iar knd vine prietena mea d la timishoara la mine ii vine sa rada knd aude cum vorbesc :-@
A Drama Princess..
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|