At the beach
23 Aug 2008, 22:10
Lyra [ va trebui sa va obisnuitzi cu noul meu nume ^^ ] statea in camera ei intinsa in pat. Mai era o ora si pleca la mare ^^.
Urma sa se intalneasca cu fanii HP.
' Deabea astept. Deabea astept. Deabea astept. Deabea astept. ' repeta Lyra in gand.

[ peste 4 ore ]

Urmau sa se intalneasca in centrul Mamaiei.
'Oare am ajuns prima?' se intreba Lyra. Cobori din masina derutata. Deodata se simtzi iminsa de o gramada de oameni care-i strigau numele si o imbratisau.

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Aug 2008, 22:46
OOC: Lyra huh? Mooama da molt tzi mai plakut filmu ala =)). D aimportanta te mai crezi da toata lumea te ajtepta p tn Tounge

Printre care ji sakura.
"Hey Lyra... miai lipsit...cum a fost teai distrat..."
"Stai putzin vb mai incolo" sp Lyra coplesita de attzia oameni
"Ok... ji o mai imbratzisa odata". Dupa molt vorbit se hotarara sa mearga cu totzii la plaja.
Sakura avea un sutien care se lega la spate alb simplu ji un fel de boxeri de apa cu alb ji nijte flori hawaiene mov ji albastre
23 Aug 2008, 23:22
Lyra statea intinsa pe un sezlong bronzandu-se langa Sakura si Julia.

"Ce tare ca ne-am putut intalni cu totzii aici, la mare" spuse Sakura.
Ginny apare deodata in fatza lor si spune:
"Cine face o baie?"
Totzi aplauda incantatzi de idee si se duc in mare. Apa era asa de limpede incat puteai vedea nicipul perfect.
Julia avea o minge la ea asa ca incepura sa se joace cu ea.
"Ma duc sa-mi iau pluta" spuse Lyra.
Se duse la sezlong isi lua pluta si se reitoarse in apa. Se aseza pe pluta si inchise ochii lasandu-se dusa de apa. Peste ceva timp Lyra deschide ochii. Era liniste. Nu mai auzea nici un strigat vesel. Se uita in jur. Unde era? Apa o dusese departe... in larg.
Se panica si incepu sa strige dupa ajutor. Dar in zadar. Uscatul nu se vedea.
'Daca erau rechini? Daca o sa mi se sparga pluta? Ce sa fac? Nu stiu in ce parte sa iau'

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
23 Aug 2008, 23:26
Fetele se mai distrara putzin in apa..pan cnd ...
"Hey Lyra...Lyra und ejti vreau sa t intr cva..."
Sakura observa disparitzia Lyrei... le sp celorlaltzi sua incerca dar nimeni nu auzi din cauza tipetelor
"LINISTEEEEEEEEEEEEEE" tzip in cele din urma ji totzi se intorsera miratzi spre ea
"Scuzatzi dar Lyra a disparut..." sp ea ingrijorata
"Ei, prob isi ia un suc o inghetzata sau e la plaja sua aja" sp Kennya
"Nu ..nu cred...nu ii sta in fire s aplece fara sa sp..."
"Dap...ji mam uitat de aici p plaja dar nu e ..."
"Ei..are bagheta la eas oricum" sp Ginny.
"Nu, nu o are... mia dat-o mie sa se scufunde putzin"sp Julia parand ingrijorata...
23 Aug 2008, 23:34
Deodata, pluta se rasturna. Lyra tipa, cazand in apa. Se linisti cand vazu cine impinsese pluta...
"Surprizaaa!!" urla Ada.
Erau Ginny, Sakura, Julia, Ada si HermioneGranger, care incepura sa se agite, mai putin Julia, care cine stie ce dracii facea scufundandu'se mereu in apa.
"DOAMNE! Unde suntem?" facu Lyra, panicata putin. Ada o stropi, si Lyra ricosa, nimerind'o in mare parte pe Sakura. Sakura arunca un suvoi de apa spre Lyra, ajutata de HermioneGranger si Ada. Totul se termina intr'o bataie cu apa pe cinste...
Deodata, apa se involbura, cerul se intuneca si norii se facura negri. Toate priveau curioase, in timp ce Ada radea in hohote, iar Ginny racnea disperata:
"SMOLLY! NU AICI! DU'TE LA TAICA'TU, IN HIMALAYA!"
"Pe Smiley l'ai chemat aici sa cumpere inghetata," spuse Sakura cu intelepciune.
"A.. asa'i.."
Aparuse capul Lordului Smoala din adancuri. Din fericire, nici un Incuiat nu putea vedea asta, erau prea departe fetele, in larg. Dar Ginny, cu precizia sa uimitoare, il lovi cu piciorul fix in ureche si Smolly se prabusi la loc in apa, gemand.. tocmai isi amintise ca ratase emisiunea Nora pentru Mama, in incercarea sa de a veni la mare, cu Smiley si fetele.
"Da` di ci e aici?" facu Ada. "Ar trebui sa fie la Smiley, sa'i schimbe el carligele murdare, ne?"
"BAU!" se auzi vocea unor baieti. Ada tipa, Ginny cazu in apa, Sakura se impletici si celelalte priveau usor amuzate scena. Erau doar Smiley si Raizen, care incercau sa le sperie..
"TATI!" striga Smolly si iesi din apa.
"GOTTA GO!" racni Smiley, incepand sa inoate la viteza 1000000/h, pentru a nu fi nevoit sa'l schimbe iar pe Smolly.

EDIT: kakt.. am postat deodata cu Sakura.. de fapt eu am scris cu o intarziere de ceva minute =] dar hai sa zicem ca grupul a vazut'o pe Lyra si a incercat sa'i faca o surpriza, aparand in preajma ei.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Beach and fun Ozzy Vidan Q 33 6,973 24 Jan 2013, 22:33
Last Post: Irine Wagner