Parerea
|
24 Aug 2008, 14:04
|||
|
|||
Ginny...am spus multe despre tine in posturile anterioare..
Dar vroiam sa-ti zic ca mai apreciez la tine ca iti place sa ai viitorul sigur.Deja vei stii care este numele copiilor tai,ce culoare si forma va avea frigiderul,cum vei mobila camera copiilor,pe cine vei alege ca nasa sau ca domnisoara de onoare... Te respect pentru maturitatea ta. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
24 Aug 2008, 14:19
|||
|
|||
Da Hahalino, eu te apreciez pentru sufletul nobil de care dai dovada..
E o onoare pentru mine sa iti botezi frigiderele Ginny si Cristiana. Iti multumesc din suflet, sincer. Si intre timp m'am gandit sa am 4 lame Gilette in casa, spre sud-vest, in dulapiorul marca Phillf [se va inventa si marca asta pana atunci, daca nu, o fac eu].. multumesc si pentru opinia pe care mi'ai impartasit'o cand visam cum o sa fie casa mea, si cum or sa fie copiii mei, si ce'o sa fac cu ei vinerea. |
|||
24 Aug 2008, 14:26
|||
|
|||
Esti cea mai de treaba verisioara dintre toate verisioarele din lume Esti tuta (again, ia-o ca pe un compliment)
Place sa vb cu tine pe YM si sa fac RPG pe forumul asta. Ai sig si avatar(ignoranndu-l pe harry ) foarte misto. Singurul defect e ca nu esti al ODS |
|||
24 Aug 2008, 16:58
|||
|
|||
uhm...nu am apucat sa te cunosc prea bn ji niki nu prea am vb...dar pari de treaba... altcva nu prea jtiui despre tn...
|
|||
24 Aug 2008, 20:56
|||
|
|||
Ohohoooo ;
![]() ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
24 Aug 2008, 21:24
|||
|
|||
Pai, Lyra, pari o fata foarte de treaba, care se imprieteneste cu toata lumea, stii cum sa tii forumul sub control(Idem Julia), sunteti doua admine super, si desi nu prea te cunosc, pot sa spun ca esti cool!
![]() ![]() |
|||
24 Aug 2008, 22:32
|||
|
|||
Jade,am un respect imens pentru tine.
In primul rand ca esti activa si iti ajuti casa...adica viperini.... In al doilea rand ca nu incepi cu certe,rautati samd..cum am vazut la unii... Ma bucur ca suntem amadoua in aceeasi casa si sper sa ne cunoastem mai bine pe viitor. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
05 Sep 2008, 13:18
|||
|
|||
dunno. pari de treaba si desteapta.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|